Home / Webhosting Offerte Aanvragen

Webhosting Offerte Aanvragen

Vraag via dit formulier een offerte aan voor webhosting op maat. U hoeft niet te zoeken door de pakketten en geeft in dit formulier direct aan wat u nodig heeft en wat van belang is. Op basis van uw wensen maken wij een voorselectie, vervolgens ontvangt u 3 passende offertes!

  • 100% vrijblijvend
  • Binnen enkele werkdagen 3 offertes
  • Alles per email (géén telefonische verkopers)

Meer informatie over hoe deze offerte aanvraag werkt


Offerte Aanvraag:

Meer informatie over de Offerte Aanvraag

Hoe werkt de offerte aanvraag?

Met deze aanvraag draaien we de zoektocht om. U geeft aan wat belangrijk is en wat u zoekt in webhosting, wij leggen deze vraag neer bij passende aanbieders en komen zo bij u terug met 3 geschikte offertes. In onze database staan momenteel 470 hosting bedrijven, dit is soms te veel om uit te kiezen. Afhankelijk van de ingediende offerte aanvraag leggen wij deze voor aan minder dan 10 aanbieders. Daaruit kiezen wij vervolgens maximaal 3 offertes die wij het meest geschikt vinden, deze krijgt u in de mail.

Is het onafhankelijk?

Webhosters.nl biedt volledig onafhankelijk advies en ondersteuning op het gebied van webhosting diensten. Dat geldt ook voor de verwerking van de offerte aanvraag. Voor elke offerte die wij van een webhosters naar een klant sturen rekenen wij eenmalig €6,-. Dit is gelijk voor alle partijen, wij zullen altijd de meest passende offertes doorsturen. Bedrijven weten altijd dat een offerte vrijblijvend is.

Is het gratis?

Ja, voor u als potentiële klant is een offerte aanvragen helemaal gratis. Zoals hierboven uitgelegd betalen bedrijven €6,- per aangeboden offerte.

Krijg ik na de aanvraag veel email?

Nee, u krijgt zelfs maar één email en die is van ons. We geven uw email adres niet aan de bedrijven. De bedrijven mailen ons een voorstel, wij sturen de beste 3 naar u door. We bewaren uw email adres enkel voor deze communicatie.