Hostingpower

1,0 / 5 5 ervaringen Bekijk Deel jouw ervaring

Bedrijfsgegevens

 • KvK-nummer: 20116658

Review score

1,0 / 5 5 ervaringen

Totaal (5)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice

Laatste 12 maanden (0)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice
Lees alle ervaringen

Over HostingPower

Van HostingPower hebben we nog weinig reviews, maar de reviews die we wel hebben mogen ontvangen zijn overwegen positief. Daarbij moeten we wel aantekenen dat de laatste review alweer uit 2012 dateert 🙂 HostingPower is een Nederlandse Hosting partij die is gevestigd in Breda en onder meer VPS Hosting, Windows Hosting en SEO hosting aanbiedt. We zijn benieuwd naar jouw ervaring met deze webhosting partij. Dus ben jij klant van HostingPower of hier eerder klant geweest? Dan zijn we benieuwd naar jouw review / recensie. Met behulp van jouw ervaring kunnen we andere mensen helpen de beste webhosting te kiezen.

Je kan natuurlijk ook altijd gebruik maken van onze hosting vergelijker als je nog twijfelt of dit een goede hosting partij voor jou is.

Ervaringen 5 op 1 pagina's

Slechte kwaliteit en geen service
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Al heel veel jaren klant geweest bij dit bedrijf, altijd super service en echt meedenken met de klant. Sinds een tijd is dit volledig verdwenen. Geen contact mogelijk, reageren nergens op. Erg jammer. Dit heeft ons doen besluiten over te stappen naar een andere host.
woensdag 28 december 2022
Ed
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Geen service en geen contact mogelijk
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Na meer dan 10 jaar klant te zijn geweest bij dit bedrijf onder meerdere namen is het van een service gerichte organisatie naar een bedrijfje gegaan wat totaal niet reageert naar zijn klanten. Heel jammer omdat het wel een bedrijf was die altijd zocht naar een oplossing. De problemen begonnen toen ik steeds op Apple apparaten problemen had met mail, omdat een Apple altijd poorten scant zagen ze dat als gevaar en daar wilde ze ook niets aan doen terwijl dit bij andere geen problemen oplevert. Uiteindelijk besloten om daar weg te gaan nadat ze totaal niet meer reageerde op mail. Het excuus was Corona maar dat vind ik wel knap voor een bedrijf wat via internet werkt. Nu bleken ze weer van naam te zijn gewijzigd, hostingpower.nl, maar dat geeft geen verandering in service, erger nog, er zit nu een telefoondienst tussen dus je krijgt ze helemaal niet te pakken en terugbellen doen ze ook niet. En nee, ik ben niet zomaar een boze klant die even een slechte review schrijft, ik ben vooral teleurgesteld dat problemen niet opgelost worden en wil een ander daarvoor behoeden. Ik heb ook concrete voorbeelden. Ik ben nu al 20 dagen bezig om een .com domein omgezet te krijgen. Omdat het bij het domein daarvoor ook al heel lang geduurd had, had ik speciaal een mail gestuurd om er even naar te kijken. Na 2 dagen kreeg ik een mail dat het allemaal in orde was, maar toen na 7 dagen de transfer nog steeds niet afgerond was toch maar weer een mail gestuurd. Na 3 dagen eindelijk reactie dat hij nog in goedkeuring stond en nu zijn we alweer 5 werkdagen verder en is hij nog steeds niet om. Ik krijg facturen van domeinen die omgezet zijn naar een andere host. Ze hebben geen ticket systeem meer waar je bij kunt en mail reageren ze helemaal niet op. Erg jammer maar ga niet met dit bedrijf in zee. Ze lijken goedkoop, maar als er iets is vang je bot!
maandag 20 december 2021
Willem-Jan
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Als webdesigner heb ik behoefte aan een partner op hostinggebied. Een partij die mij kan adviseren over de meest passende oplossing voor een hostingvraagstuk. Hostingpower biedt hierin voor mij telkens opnieuw de oplossing. Voor klanten van mij heb ik reeds dedicated servers, VPS-omgevingen en webhostingpakketen bij hen ondergebracht. Zelfs na al die jaren geen problemen, sterker nog, echt een aanrader.
woensdag 5 september 2012
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
ik ben reeds vanaf het prille begin van hostingpower klant. Nagenoeg nooit geen downtime gehad. bij vragen of problemen altijd erg snel een oplossing en telefonisch contact. ze zijn zeker niet de goedkoopste maar leveren wel zeer goede kwaliteit. zie de vele slechte ervaringen met hosting stunters o.a. strato. dan maar iets meer betalen.
donderdag 13 mei 2010
postma
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
1 woord: GEWELDIG! Een host met goede prijs/kwaliteit verhouding. Professionele klantvriendelijke service op het moment dat U het nodig hebt. Tevens laden alle website's die ik bij hostingpower gehost heb, zeer snel! Voor u kan ik garanderen dat hostingpower u totaal gezien meer kan bieden dan welke andere aanbieder dan ook! een echte aanrader! Jer?me de Groot
maandag 11 juli 2005
jerome
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0

Richtlijnen

Wij zien graag dat een Review:

 • 100% eerlijk is.
 • plus- en minpunten bevat.
 • details bevat.

Een Review wordt afgekeurd wanneer deze:

 • grove/kwetsende taal bevat.
 • links bevat.
 • onjuist is.
 • persoonsgegevens of andere gevoelige informatie bevat.
Richtlijnen reviews op webhosters.

Deel jouw ervaring

Heb jij ervaring met Hostingpower? Deel die dan op deze pagina.

Prijs/Kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice