Beste Webhosting / Nieuws & Achtergrond
Webhosting Awards Webhosters.nl

Hosting Awards

Stap in de wereld van eersteklas webhosting met een overzicht van de Best Beoordeelde Webhosters, bekroond in de Nederlandse Hosting Industrie Awards. Ontdek de topnamen die uitblinken in betrouwbaarheid, klantenservice en snelheid.

Achtergrond 1 dec 23
Webhosting Snelheidstest 2023

Webhosters Snelheidstest 2023

Onze ‘gouwe ouwe’, de meest complete snelheidstest van Nederlandse bodem: de bekende WordPress Webhosting Snelheidstest van Webhosters.nl. Hieronder vind je de resultaten van 2023.

Hosting 10 nov 23
Your Online - Total Webhosting Solutions

Total Webhosting Solutions: Your.Online

Acht (overkoepelende) merken, meer dan zeshonderd medewerkers met in totaal meer dan één miljoen werknemers: Dat is Your.Online. (Voorheen: Total Webhosting Solutions)

Onafhankelijke hosts

Onafhankelijke Hosting en Hosting Groeperingen Nederland

Een overzicht van alle hosting bedrijven van de investeringsfondsen en alle onafhankelijke hosting partijen in de Nederlandse hosting markt. Tip: Sla de lijst op je in favorieten! Hij wordt vaak gewijzigd.

Achtergrond 1 nov 23
Cloud86 interview-def-2

Interview met het snelle en snelgroeiende hostingbedrijf Cloud86

In dit artikel wat achtergrond en informatie over het populaire en goed scorende hosting bedrijf Cloud86, over waar ze staan, waar ze voor staan en waar ze naar toe willen.

Achtergrond 27 okt 23
Strato mini vps

Nieuw bij Strato: VPS Linux Mini hosting pakket

We kregen het bericht binnen dat hostingbedrijf STRATO start met een nieuw type hostingpakket: VPS Linux Mini. Dit zijn kleine virtuele servers die lager geprijsd zijn dan de reguliere VPS-modellen van STRATO.

Scam-Webhosting-Solutions-24.jpg

Webhosting Solutions 24 Oplichting

Spookfacturen, hoe herken je ze en hoe ga je er mee om. Vanuit Zweden gaat er nu een spookfactuur rond van Webhosting Solutions 24

Hosting 4 okt 23
weforest

mijn.host gaat samenwerking aan met WeForest

De internet en ICT-sector zijn verantwoordelijk voor veel stroomgebruik. Als hostingprovider maakt mijn.host deel uit van die branche, maar nemen zij graag de verantwoordelijkheid en doen zij zoveel mogelijk hun best om de negatieve impact te verkleinen. Daarom biedt mijn.host al uitsluitend 100% groene hosting aan en hebben zij meerdere initiatieven genomen om hun footprint minimaal te houden.

Nieuwe premium spam filter bij mijn.host hosting

Mijn.host biedt gratis premium spamfilter voor alle hostingpakketten

Mijn.host staart met de integratie van premium Spamfilters – lees hier hoe je hem instelt en zelf beheert.

snelle hosting - belangrijke factoren

Belangrijkste factoren voor snelle hosting

Ben je benieuwd naar de belangrijkste factoren voor snelle hosting? In dit artikel duiken we in de materie van welke facetten van belang zijn van snelle hosting

Achtergrond 30 mei 23
strato logo

STRATO publiceert gratis e-book ‘WordPress voor beginners’

Strato probeert de beginnende website bouwers te helpen met het gratis e-book: Wordpress voor Beginners. In deze handleiding wordt je begeleidt met de eerste online stappen.

mijnhost

mijn.host geverifieerd als groene hoster

Mijn.host is nu officieel geverifieerd als groene hoster en biedt nu nog alleen 100% groene webhosting aan.

Hosting 19 apr 23
VPS

VPS Hosting Kiezen

VPS-hosting verdeelt één server in meerdere virtuele servers. Elke VPS werkt onafhankelijk en kan als een fysieke server worden geconfigureerd. Bij het kiezen van een VPS-host is grondig onderzoek van essentieel belang, met aandacht voor jouw behoeften en goede klantenondersteuning voor serverconfiguratie.

cloud86

Cloud86 bereikt nieuwe mijlpaal met 15.000 klanten

Cloud86 is een snelgroeiend webhostingbedrijf in Nederland met 15,000 actieve klanten. Ze onderscheiden zich door service, snelheid en betaalbare prijzen. Met positieve reviews en hoge klanttevredenheid, concurreren ze met grotere partijen in de markt. Ze investeren in premium hardware, beperken serverbelasting en bieden uitstekende klantenondersteuning. Het bedrijf is servicegericht en telefonisch bereikbaar, met een focus op Nederland en België, en recentelijk internationaal uitgebreid.

Best Beoordeelde Webhosters 2021

Best Beoordeelde Webhosters 2022

De beste hostingbedrijven gekozen omdat mensen ze echt goed vinden. Deze bedrijven zorgen ervoor dat websites altijd online zijn en snel werken!

reviews webhosters

Hoe en waarom reviews jouw bedrijf kunnen helpen

Wij van WC eend… Op Webhosters.nl is het mogelijk een profiel voor hosting bedrijven aan te maken, daar is een basis variant en een premium variant. Maar waarom zou je dit doen, wat zijn de…

Uitleg 14 dec 22
Webhosting Snelheidstest 2022

Webhosting Snelheidstest 2022

Ook in 2022 bekeken we de snelste hosters van Nederland. Welke gaat er dit jaar vandoor met onze awards?

Hosting 18 aug 22
cloud86

Cloud86 verwelkomt de tienduizendste klant

Een mooie mijlpaal voor Cloud86, deze jonge Nederlandse webhoster – tegenwoordig gevestigd in Heerenveen – heeft onlangs klant nummer 10.000 mogen verwelkomen. Cloud86 is ondanks dat het pas in april 2019 bij de KvK werd…

webshop hosting

Webshop hosting: hier moet je aan denken

Webshophosting uitzoeken: de belangrijkste factoren Als je webshophosting gaat uitzoeken, dan loop je tegen veel factoren aan die je keuze beïnvloeden. In dit artikel gaan we in op zaken waar je rekening mee moet houden…

Achtergrond 22 feb 22

Webhosters.nl update – meer gewicht aan recentere reviews

Afgelopen week is er een update doorgevoerd die van invloed is op de gemiddelde beoordelingsscore van hosting bedrijven. In dit bericht lichten we toe wat er veranderd is en hoe dit een realistischer beeld geeft…