Home / Over Webhosters.nl

Over Webhosters.nl

Webhosters is de grootste onafhankelijke Webhosting Vergelijker van Nederland.

Webhosters helpt bij het vergelijken en kiezen van webhosting diensten. Hosting bedrijven lijken vaak een vergelijkbare dienst aan te bieden maar gebruikerservaringen laten zien dat er veel verschil zit tussen deze aanbieders.

Webhosters:

… vergelijkt 475 hosting bedrijven
… bestaat 18 jaar
… plaatst regelmatig achtergrond artikelen relevant voor website eigenaren
… heeft over de jaren 21.462 reviews van gebruikers ontvangen
… biedt zelf géén webhosting aan

Wie zijn wij

Webhosters.nl is in 2000 opgericht met als doel reviews verzamelen over webhosting bedrijven. Webhosters is eigendom van ReferMedia B.V. dat diverse vergelijkingswebsites beheert op het gebied van zakelijke diensten, cloud en software. In de 18 jaar van ons bestaan hebben wij ruim 20 duizend gebruikerservaringen ontvangen en deze gedeeld op onze website. Wij houden de website gratis toegankelijk voor gebruikers die informatie zoeken over webhosting bedrijven. Daarnaast bieden wij bedrijven de mogelijkheid te adverteren op onze pagina, dit heeft nooit invloed op de beoordelingen die geplaatst worden.

In de markt wordt veel naar Webhosters gekeken en verwezen, Webhosters verscheen door de jaren o.a. op:

  • Nu.nl
  • Tweakers.net
  • Sitedeals.nl
  • Startpagina.nl
  • Computertotaal.nl
  • Computeridee.nl
  • PCMweb.nl

Verdienmodel

Webhosters is een onafhankelijke website waar alle relevante bedrijven de mogelijkheid krijgen om hun product(en) en/of dienst(en) te presenteren. Wij bieden deze bedrijven tevens de mogelijkheid betaalde abonnementen af te sluiten waardoor zij meer mogelijkheden en promotie opties krijgen. Dit heeft géén invloed op de ranking in de zoekresultaten. Naast reguliere advertentie mogelijkheden werken wij soms ook op basis van vergoeding waarbij bedrijven een bedrag betalen nadat via deze website een bezoeker bij hen klant is geworden.

Privacy & Aansprakelijkheid

Voor de privacy en rechten en aansprakelijkheid kunt u meer lezen in onze disclaimer & het privacy statement

Klachten

Voor klachten kunt u contact met ons opnemen en de procedure volgen uitgelegd in onze klachtenprocedure.

Webhosters.nl is een publicatie van:

ReferMedia B.V.
Spakenburglaan 43
8244 DW Lelystad

kvk:  69343144

Voor algemene vragen en voor vragen m.b.t. promotie mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via het Contactformulier