Beste Webhosting / Over Webhosters.nl

Over Webhosters.nl

Webhosting Over Ons

Webhosters.nl is hét onafhankelijke platform voor webhosting reviews. Op webhosters staan meer dan 27.966 duizend reviews over ruim 196 hosting providers. Zowel positief als negatief: Alles om geinteresseerden in webhosting beter te kunnen informeren. Webhosters.nl wordt verder gebruikt om hosting bedrijven te vergelijken en hosting pakketten te vinden. Al vele jaren wordt webhosters maandelijks gebruikt door duizenden hosting professionals per maand.

De bekendheid van webhosters brengt ook nadelen met zich mee, Webhosters.nl is door een andere partij vrijwel ‘slaafs’ gekopieerd, waarbij onze reviews zijn ‘herschreven’ en partijen in een korte tijd ineens net zoveel reviews ‘uit het niets’ verzamelen als waar wij 20 jaar over hebben gedaan. Wij kunnen hier moeilijk een vuist tegen maken, buiten de markt te waarschuwen voor soortgelijke website vol met reviews zonder onze langdurige / objectieve geschiedenis.

De geschiedenis van Webhosters

Sinds 2000 wordt het domein Webhosters.nl gebruikt om onafhankelijke beoordelingen te verzamelen. In de 20 jaar van ons bestaan hebben wij ruim 27.966 gebruikerservaringen ontvangen van 196 hosting providers. Wij houden de website gratis toegankelijk voor gebruikers die informatie zoeken over webhosting bedrijven. Daarnaast bieden wij bedrijven de mogelijkheid te adverteren op onze pagina, dit heeft nooit invloed op de beoordelingen die geplaatst worden.

De website is in die 20 jaar twee keer van eigenaar veranderd en nu is Reachmo.re de eigenaar van Refermedia en dus indirect ook van Webhosters.nl.

Onze klanten

Wij zijn zeer trots op de goede samenwerkingen die wij op dit moment hebben met vele spelers uit de hosting industrie. Wij werken op vele vlakken samen, maar blijven op het vlak van reviews altijd 100% objectief. Een greep uit de partijen waar wij nu samenwerkingen mee hebben:

Yourhosting, VimexxArgeweb, Cloud86, Mijn.host, Mijndomein, Budget Webhosting, Hosting2Go, Antagonist, CSV Networks, bHosted, SiteGround, iXL Hosting, Goedkopewebhoster en meer.

Verdienmodel

Webhosters is een onafhankelijke website waar alle relevante bedrijven de mogelijkheid krijgen om hun product(en) en/of dienst(en) te presenteren. Wij bieden deze bedrijven tevens de mogelijkheid betaalde abonnementen af te sluiten waardoor zij meer mogelijkheden en promotie opties krijgen.

Dit heeft géén invloed op de ranking in de zoekresultaten. Naast reguliere advertentie mogelijkheden werken wij soms ook op basis van vergoeding waarbij bedrijven een bedrag betalen nadat via deze website een bezoeker bij hen klant is geworden.

Privacy & Aansprakelijkheid

Voor de privacy en rechten en aansprakelijkheid kunt u meer lezen in onze disclaimer & het privacy statement

Klachten

Voor klachten kunt u contact met ons opnemen en de procedure volgen uitgelegd in onze klachtenprocedure.

Webhosters.nl is een publicatie van:

ReferMedia B.V.
Jufferstraat 3a
3701 AD, Zeist

KvK:  69343144

Voor algemene vragen en voor vragen m.b.t. promotie mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via het Contactformulier