Home / Over Webhosters.nl

Over Webhosters.nl

Wat is Webhosters.nl?

Webhosters.nl is hét onafhankelijke platform voor webhosting. Je vindt meer dan 20 duizend reviews over ruim 327 bedrijven. Webhosters.nl wordt verder gebruikt om hosting bedrijven te vergelijken en hosting pakketten te vinden.

Webhosters:

… vergelijkt 327 hosting bedrijven
… plaatst regelmatig achtergrond artikelen relevant voor website eigenaren
… heeft over de jaren 24.816 reviews van gebruikers ontvangen
… biedt zelf géén webhosting aan

Korte Geschiedenis:

Sinds 2000 wordt het domein Webhosters.nl gebruikt om onafhankelijke beoordelingen te verzamelen. In de 18 jaar van ons bestaan hebben wij ruim 20 duizend gebruikerservaringen ontvangen en deze gedeeld op onze website. Wij houden de website gratis toegankelijk voor gebruikers die informatie zoeken over webhosting bedrijven. Daarnaast bieden wij bedrijven de mogelijkheid te adverteren op onze pagina, dit heeft nooit invloed op de beoordelingen die geplaatst worden.

Sinds 2017 heeft de website een nieuw design en een nieuwe eigenaar, dat is ReferMedia B.V., eigenaar van diverse vergelijkingswebsites op het gebied van zakelijke diensten, cloud en software, begin 2021 is ReferMedia van eigenaar gewisseld en Webhosters daarmee dus ook.

In de Media:

Webhosters verscheen onder meer in artikelen op tweakers, nu.nl, MT/Sprout, ComputerIdee en Emerce.nl

Onze klanten:

Enkele van onze klanten zijn:
Yourhosting, Vimexx, Hostnet, Argeweb, Cloud86, mijn.host, Mijndomein, Budget Webhosting, Hosting2Go, Antagonist, CSV Networks, Yourname, bHosted, SiteGround, iXL Hosting, Goedkopewebhoster.

Verdienmodel

Webhosters is een onafhankelijke website waar alle relevante bedrijven de mogelijkheid krijgen om hun product(en) en/of dienst(en) te presenteren. Wij bieden deze bedrijven tevens de mogelijkheid betaalde abonnementen af te sluiten waardoor zij meer mogelijkheden en promotie opties krijgen.

Dit heeft géén invloed op de ranking in de zoekresultaten. Naast reguliere advertentie mogelijkheden werken wij soms ook op basis van vergoeding waarbij bedrijven een bedrag betalen nadat via deze website een bezoeker bij hen klant is geworden.

Lees meer over adverteren op Webhosters.nl.

Privacy & Aansprakelijkheid

Voor de privacy en rechten en aansprakelijkheid kunt u meer lezen in onze disclaimer & het privacy statement

Klachten

Voor klachten kunt u contact met ons opnemen en de procedure volgen uitgelegd in onze klachtenprocedure.

Webhosters.nl is een publicatie van:

ReferMedia B.V.
Antonlaan 598
3707KD Zeist

kvk:  69343144

Voor algemene vragen en voor vragen m.b.t. promotie mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen via het Contactformulier