Totaalnet

4,1 / 5 6 ervaringen Bekijk Deel jouw ervaring

Bedrijfsgegevens

 • KvK-nummer: 09115717

Review score

4,1 / 5 6 ervaringen

Totaal (6)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice

Laatste 12 maanden (0)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice

Ervaringen 6 op 1 pagina's

Keurig bedrijf met goede dienstverlening
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Wij zijn sinds 2006 klant bij TIW. Met ongeveer 15 medewerkers zijn ze groot genoeg om serieus te nemen maar ook weer niet zo groot dat je een nummer wordt. De laatste jaren heb ik een VPS op hun VMware platform. De uptime is geweldig (100%). De helpdesk medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.
donderdag 3 mei 2018
Paul
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Bezint, voor ge begint. (ondanks veel jaren bij totaalnet een abb. te hebben gehad, 300 euro p/jr., is het moeilijk om er onderuit te komen.
maandag 11 november 2013
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 2
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Een van onze klanten host bij TIW een door ons gebouwde Wordpress site. Dat wil zeggen tot voor kort... Iedere keer als er een Wordpress update was (en dat is nog al eens) werd de klant bestookt met mailtjes dat hij binnen zeer korte tijd moest zorgen dat er "iets" ge-update werd. Klant begreep daar weinig van met als gevolg dat de site automatisch uit de lucht ging. Voor de duidelijkheid, het betrof zeker geen veiligheidsupdates van Wordpress. Natuurlijk zorgde ons bedrijf daarna voor de update van Wordpress, maar dat is niet altijd zonder risico. Na de update duurde het nog minstens een dag voordat TIW het domein weer vrij gaf. De mailwisseling hierover met TIW was veelal arrogant en bot, daarnaast betaal je bij hen de hoofdprijs voor de hosting. We werken meer dan 15 jaar voor erg veel opdrachtgevers en hebben ervaring met tientallen hostingproviders. Een arrogante en rigide opstelling als bij TIW maakten we echter nog nooit mee. Betreffende klant is nu al maanden tevreden bij een andere provider voor een bedrag dat circa 75% lager is dan bij TIW.
vrijdag 14 juni 2013
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 3
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Technisch is het bij hen allemaal vast goed voor elkaar, maar de wijze waarop klanten behandeld worden is verre van sympathiek. Hun rigide opstelling heeft mij doen besluiten alles te verhuizen.
vrijdag 2 november 2012
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 1
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Als webdeveloper heb ik veel providers te maken (gehad). Mijn ervaring is dat TIW een van de beste is voor een goede prijs en een goed product. De helpdesk is erg adequaat: ze helpen je snel en goed. Je krijgt een goede persoonlijke ondersteuning.
donderdag 10 januari 2008
Steven
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 1
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Dit is echt een topbedrijf, er zij zoveel cms bedrijven en allemaal met andere prijzen, maar Totaalnet is niet alleen sterk in concurrende prijsoffertes, maar scoort bijzonder goed in service en flexibiliteit en zeker in meedenken, Een zegen voor een reclame of grafisch ontwerpburo. mensen die naar je wensen luisteren en het belang zien om het goed op te pakken, want onze klanten zijn ook hun klanten. Kortom aan Totaalnet vertrouw ik mijn klanten wel toe. Goede prijzen en eerlijk hard werken. ga zo door
vrijdag 4 mei 2007
Emilio Perez
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 0

Richtlijnen

Wij zien graag dat een Review:

 • 100% eerlijk is.
 • plus- en minpunten bevat.
 • details bevat.

Een Review wordt afgekeurd wanneer deze:

 • grove/kwetsende taal bevat.
 • links bevat.
 • onjuist is.
 • persoonsgegevens of andere gevoelige informatie bevat.
Richtlijnen reviews op webhosters.

Deel jouw ervaring

Heb jij ervaring met Totaalnet? Deel die dan op deze pagina.

Prijs/Kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice