Beste Webhosting / Nieuws & Achtergrond / Hostway verandert haar naam in Hostcloud

Blog

Hostway verandert haar naam in Hostcloud

Het bedrijf Hostway B.V. uit Amsterdam heeft in augustus 2018 de naam gewijzigd in HostCloud B.V. Zo blijkt uit een door de KVK gepubliceerde wijziging De URL www.hostway.nl verwijst nu door naar www.hostcloud.nl maar verder…

Het bedrijf Hostway B.V. uit Amsterdam heeft in augustus 2018 de naam gewijzigd in HostCloud B.V. Zo blijkt uit een door de KVK gepubliceerde wijziging

De URL www.hostway.nl verwijst nu door naar www.hostcloud.nl maar verder geeft het bedrijf geen uitleg over de naamswijziging. De website van Hostcloud is op het logo na ook identiek aan de website van Hostway, in de privacyverklaring komt ook de naam Hostway nog voor terwijl dit verder op de rest van de website overal is vervangen door Hostcloud.

We hebben het bedrijf om een nadere toelichting gevraagd maar tot op heden nog geen reactie ontvangen. Op het forum webhostingtalk wordt gespeculeerd dat het bedrijf failliet zou zijn. Ook geven professionals daar aan dat Hostway inmiddels geen registar meer is bij SIDN.

Het hosting bedrijf ontvangt al jaren voornamelijk negatieve ervaringen, de gemiddelde beoordeling is een 1,4/5 op basis van 82 ervaringen.

 

 

STRATO_banner_Webhosters