AD Hosting

3,4 / 5 16 ervaringen Bekijk Deel jouw ervaring

Bedrijfsgegevens

 • Nederland Werknemers
 • KvK-nummer: 27192908
Website screenshot AD Hosting

Overall score

3,4 / 5 16 ervaringen

Totaal (16)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice

Laatste 12 maanden (0)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice

Ervaringen 16 op 2 pagina's

Adequate professionele aanpak en excellent customer service!
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Sinds wij ons bedrijf zijn gestart in 2006 maken wij gebruik van de diensten van Adhosting en we zijn super tevreden! Hiervoor zat ik met een ander bedrijf bij een collega webhost, grootschalig, maar de dienstverlening was traag en inadequaat. In tegenstelling tot Adhosting, of je nu een vraag/probleem hebt tijdens Kerstmis of de weekenden, ze reageren in no time en lossen het probleem op een snelle manier op. Ze denken met je mee en staan meteen voor je klaar. Als je als klant al 12 jaar tevreden bent, dan is dat een teken dat Adhosting duurzaam goede customer Service levert. Dank jullie wel!
zondag 30 december 2018
Anne van der Zee
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
AD Hosting in Zoetermeer is sterk af te raden! * sowieso vaak een hautain 'dat staat op de site, hoe je dat moet doen', terwijl het op de site blijkbaar lastig te vinden en te regelen is, anders bel ik niet * maar nu de druppel: vorig jaar december 2006 net een paar dagen te laat aangegeven dat ik een bepaalde domeinregistratie niet meer wilde, en stapte halverwege over naar een andere host - en nu staan ze op betaling van nog een jaar registratie van dat domein waarvan ik een jaar geleden al had aangegeven 'm niet te willen - lijk in de kast! * ze denken nul met je mee, ze cashen gewoon ordinair * tip voor ze: 'beste klant, u gaat naar een andere host, jammer! weet u nog wel dat dit en dat via ons loopt en stelt u daar inderdaad nog wel prijs op'
donderdag 20 december 2007
sam pitzalis
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 3
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Inmiddels al jaren een zeer tevreden klant bij adhosting. Bij problemen helpen ze mij altijd erg snel, zelfs wanneer dit in de avond is. Erg mooi is bij adhosting dat mijn site en email gewoon bleef werken ondanks ik een keer veel te veel bestanden had geupload. De volgende dag kreeg ik hierover een email met een overzicht. Kortom een echte aanrader voor iedereen die betrouwbaarheid en service wil.
vrijdag 12 januari 2007
Mark van der Ende
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Onze site draait nu 2 jaar op de servers van AD Hosting. Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn erg positief. De service is snel, vriendelijk en deskundig. Nooit storingen en heel snelle laadtijden. Misschien niet de goedkoopste, maar wel heel betrouwbaar.
zondag 10 december 2006
Teun van Wely
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Prima hostingprovider. Ik ben al jaren reseller van AD Hosting en heb hier meer dan 100 domeinen lopen en heb werkelijk nog nooit problemen ondervonden. Als er vragen zijn dan worden deze serieus beantwoord. In tegenstelling tot veel andere providers weten de mensen van AD Hosting WEL waar ze over praten. Snelle verbindingen, hoge uptime, goede technische support en vooral het persoonlijk contact maken deze provider in mijn ogen ??n van de betere. Ze behoren dan misschien niet to de allergoedkoopste providers van Nederland, maar ze leveren wel prima kwaliteit en dat werkt ook door naar mijn klanten. Liever iets duurder en goed, dan goedkoop en bakken ellende.
donderdag 24 augustus 2006
Ron van Barneveld
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Enkele weken geleden bleek dat ik geen rekeningen meer per post kreeg en dat er in enkele maanden allerlei bedragen van mijn rekening waren afgeschreven die aanmerkelijk hoger waren dan gebruikelijk. Bij navraag bleek dat mijn mailbox volledig was dichtgelopen met spam. Om die reden had AD Hosting mijn account gewijzigd, de rekeningen verhoogd, en de instelling dat ik mijn rekeningen per post ontving gewijzigd. Dit alles zonder enige berichtgeving. Bij controle bleek dat mijn website (tegen mijn bedoeling in) de mij onbekende instelling CATCH-ALL had. Daarmee zet je je account open voor alle mogelijke spam met adressen die slechts in beperkte mate hoeven te lijken op aangemaakte adressen. Een voorziening waar ik uiteraard niet op zit te wachten. Ik wacht hun verdere reactie nog even af, maar ik ben wel aan het rondkijken naar een andere provider.
vrijdag 31 maart 2006
Hans Landsheer
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 1
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Prima provider! Altijd bereikbaar met een goede support. We zijn al 3 jaar reseller van deze provider en willen niet anders. Ze denken met je mee en geven ook advies wat voor ons de beste oplossingen/kosten zijn
dinsdag 5 juli 2005
Eelkje
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik sluit me aan bij alle eerdere positieve reacties. Ik wil daar aan toevoegen dat ik geregeld 's avonds of in het weekend een vraag stel per mail en altijd krijg ik dezelfde dag nog een reactie. Ze verkopen geen 24/7 support, maar effectief komt het er wel op neer. Verder nemen ze de tijd voor je. Geen gejaag om de winstmarge zo hoog mogelijk te houden. Nog een detail wat me vanaf het begin opvalt, ik hoef ze nooit te vertellen wie ik ben.
vrijdag 4 maart 2005
Nathan
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Mijn ervaring is ronduit slecht. Na 2 jaar gehosted te zijn door Adhosting kan ik na diverse problemen niet anders concluderen dat het een zeer ondermatige provider is. Men raadde mij een dedicated server aan omdat mijn shoppingsoftware teveel rescources zou opeisen. Dedicated voor gemm 2 ? 300 bezoekers per dag voor een kinderkleding webshop ??? Inzage in logbestanden en loadbalance statistieken worden, ondanks een toezegging, echter niet gegeven. Men heeft mij op een gegeven moment zelfs botweg de toegang tot het domein geblokkeerd zonder overleg en mij in zekere zin verplicht alles te verhuizen naar een andere provider. Dat laatste kan ik hun alleen maar dankbaar voor zijn. Heb aleen het afgelopen jaar al minimaal 2000 euro betaald voor hun hostingfasciliteiten. Voor dergelijke bedragen mag je enig knowhow verwachten en een degelijk ondersteunend technisch team. Ik heb echter het idee dat de servers behoorlijk overboekt worden of in ieder geval slecht zijn geconfigureerd. Betaal nu letterlijk 10 keer minder voor dubbele capaciteit en de shoppingsoftware die ik al 5 jaar gebruik levert nu net zoals bij de overige 10.000-en gebruikers van deze software geen problemen op.
maandag 3 januari 2005
Eric Timmer
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 2
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Een absolute aanrader vor iedereen die een goede host zoekt die voldoet aan datgene wat je ervan mag verwachten. Zeer snel met het beantwoorden van vragen. Zowel voor het afsluiten van een contract, alswel erna. Ook het aanvragen verloopt eenvoudig en uiterst snel De snelheid die internet biedt, wordt door deze mensen echt benut om je aanvraag, en emailvragen te beantwoorden. Als je nog eens het gevoel wilt hebben als klant behandeld te worden, dan moet je dus bij deze gasten zijn!! ABSOLUUT TOP!!
woensdag 26 mei 2004
Kroesen
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 0

Richtlijnen

Wij zien graag dat een Review:

 • 100% eerlijk is.
 • plus- en minpunten bevat.
 • details bevat.

Een Review wordt afgekeurd wanneer deze:

 • grove/kwetsende taal bevat.
 • links bevat.
 • onjuist is.
 • persoonsgegevens of andere gevoelige informatie bevat.

Deel jouw ervaring

Heb jij ervaring met AD Hosting? Deel die dan op deze pagina.

Prijs/Kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice

Door op Reactie Plaatsen te klikken ga je akkoord met de richtlijnen en het privacybeleid van Webhosters.nl

Direct naar:

Webhosting

Small

€ 7,11 /maand
 • Opslag: 250 MB
 • Dataverkeer: 10 GB
 • SSD: Nee
 • Telefoon: Onbekend
 • Verhuisdienst: Nee
 • SSL: Nee