Home / Hosting Bedrijven (A tot Z) / Mijn Hosting Partner

Mijn Hosting Partner

4,2 / 5 361 ervaringen Bekijk Deel jouw ervaring

Actie!

Goedkoop en Betrouwbaar

Bedrijfsgegevens

 • KvK-nummer: 09188646
Openingstijden
 • Ma-vrij: 09:00-18:00
Website screenshot Mijn Hosting Partner

Overall score

4,2 / 5 361 ervaringen

Totaal (361)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice

Laatste 12 maanden (16)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice

Ervaringen 361 op 37 pagina's

Hr
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Goedkoop? Ja dat zijn ze. Maar als er wat fout gaat laten ze je gewoon zakke. Mijn Hosting Partner kreeg een server crash. Vervelend, maar kan gebeuren. Na het vervangen van de servers ondersteunde zij Classic ASP niet meer. Ik moest mijn scripts updaten, want die waren verouderd. Tegen betaling waren ze bereid mijn te helpen. Ik heb mijn gehele site verplaats naar Easyhosting: ietsje duurder, maar volledige ondersteuning. Behalve de connection string hoefde ik mijn "outdated" scripts niet te veranderen. Alles werkt perfect.
zaterdag 14 september 2019
AJ van Heusden
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Goedkoop is duurkoop
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Zoals je aan de reviews van het afgelopen jaar kunt zien, het is bagger. Nadat MHP begin 2019 gehackt is geweest, is de communicatie (die al niet zo best was) als je geluk hebt slecht. Want anders wordt er gewoon niet gecommuniceerd. Oplossingen hebben ze niet. Verantwoordelijkheden wordt afgeschoven. Kijk ook eens op hun facebook pagina. Toen in januari na de hack hun klanten antwoorden wilden werden ze afgesnauwd.
zaterdag 10 augustus 2019
Karel
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 0
Listig
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Al ruim 4 jaar breng ik voor verschillende klanten en mezelf websites en domeinen onder bij mijnhostingpartner.nl.Zo heb ik ook een aantal domeinen onder gebracht waarvan ik nu al 2 jaar op rij aan heb gegeven dat ik van de dienst af wil zien. Toch hebben ze een listige werkwijze om 'stilzwijgend' deze contracten te verlengen. Bij contact met de klantenservice werd mij aangegeven dat er ruim 3 weken geleden een e-mail is gestuurd dat deze weer verlengd zouden worden. Zowel bij mij als bij mijn klanten, belandt deze e-mail in het spam-, ongewenste- of reclamepostvak. De e-mail met de factuur wist wel in mijn normale postvak in te belanden; goh wat toevallig. Eens dat het mijn fout is om deze niet daadwerkelijk stop te zetten, maar we weten allemaal dat wanneer je een druk bestaan hebt dit de typische dingetjes zijn die je ontglippen. Er wel vanuit gaande dat een bedrijf enige vorm van coulance toe kan passen in een situatie die ze klaarblijkelijk bewust creëren bij klanten. Ik vind het zachtjes gezegd een smerige manier van zaken doen, ook al gaat het maar om een paar tientjes.
woensdag 24 april 2019
Svdb
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 1
Goedkoop, maar ....
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Mijn site is nu reeds 2 maand niet meer online na een aanval door ransomware. Uitleg : je had maar backup moeten nemen.
donderdag 11 april 2019
Johan
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 2 Niet nuttig 1
Top bedrijf
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Goedkope hosting die ook nog eens hartstikke goed is, ik ben blij dat ik mijn diensten bij MHP heb draaien en ik raad het bedrijf ook altijd aan bij mijn vrienden.
donderdag 11 april 2019
Casper
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 4
Deze partij is geen optie
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Dit is een partij waar je absoluut niet mee in zee moet gaan: als er iets fout gaat ligt het nooit aan dit bedrijf. Meerdere malen is het voorgekomen dat ssl-certificaten niet verlengd werden en dat lag dan aan de leverancier van de certificaten. Alleen kon Comodo mij via hun systeem laten zien dat MijnHostingPartner het zelf was vergeten. In januari 2019 werd MHP getroffen door ransomware... helaas is dit iets dat kan gebeuren, maar ook alle backups zijn geïnfecteerd. Als er dan dagen lang niets gecommuniceerd wordt richting klanten, dan gaat er iets goed mis. Als MHP op Facebook hierop aangesproken wordt door diverse klanten, dan gaan ze tekeer tegen hun eigen klanten. Hiermee zijn ze volledig door de mand gevallen! Tickets over schadevergoeding worden weggewuifd of niet eens meer beantwoord. "Had je maar zelf moeten backuppen", wordt er gezegd... Gelukkig had ik een backup en ben snel naar een andere provider gegaan. Eentje die wel weet hoe te communiceren en het ook aandurft om fouten toe te geven. Iedereen kan fouten maken, maar probeer niet met man en macht de schuld bij een ander te leggen.
woensdag 10 april 2019
Martijn Fransen
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 5 Niet nuttig 1
ZEER SLECHT
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Je moet bijna dagelijks controleren of je website nog online is. Is deze weer eens offline geweest en weer door hen geactiveerd dan kun je er donder op zeggen dat het SSL-certificaat niet werkt. Communicatie gaat zeer slecht met deze club. Als ze iets fout hebben gedaan, proberen ze het gewoon in jouw schoenen te schuiven of ze verwijzen naar een pagina op Facebook die vervolgens niet geactualiseerd wordt. Qua facturering valt er ook het nodige op te merken (o.a. proberen ze keer op keer een automatische machtiging los te peuteren en achteraf alles ontkennen). Per saldo een onbetrouwbare partij en zeker niet aan te raden voor een professionele website.
donderdag 7 maart 2019
Vince
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 3 Niet nuttig 0
Stay away!
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
I wouldn't recommend them to no one!My websites were down for more than 20 days because they didn't have a backup.I constantly had problems with them and had to open support tickets.The support couldn't be worse! They are slow and most of the time their answers are not helpful. It takes them more than a week to fix issues no matter if they are with high priority.Better search for another hosting provider.
vrijdag 8 februari 2019
Evelina
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 2 Niet nuttig 1
TOTAAL ONBETROUWBAAR!!
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik probeer voor een klant van ons en hun een probleem op te lossen. Heb veel ervaring met diverse hostingpartijen, ook de goedkope, maar een partij die z'n zaken zo slecht voor mekaar heeft ben ik nog nooit tegengekomen. Hun servers zijn gehacked, inclusief backupservers. Dus álles van ál hun klanten is weg, alles websites, webwinkels, mail, alles... En nu proberen ze iets terug te halen. Waarschijnlijk een versie van een paar jaar terug. Voor sommige klanten lukt dit, maar voor velen ook niet. Ik heb voor mijn klant nog niks terug. Communicatie gaat zéér stroef. Na ruim 3 weken (and counting) nog steeds niks. geen website, geen indicatie of/wanneer terug, niets. En verantwoording nemen ze niet. Klant is zelf verantwoordelijk voor backup! Het moet niet gekker worden!!
woensdag 6 februari 2019
Julien
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 3 Niet nuttig 0
Geld wolven
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Dubbele facturen aanrekenen. Domiciliëring uitvoeren zonder toelating tot meerdere keren toe. verlengingen uitvoeren dat duidelijk niet gevraagd zijn en verplichten om te betalen. Support heeft totaal geen oor en kent maar 1 zin "facturen betalen" zonder verdere uitleg of hulp.blijf weg van dit bedrijf
dinsdag 5 februari 2019
patrick
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 3 Niet nuttig 1

Richtlijnen

Wij zien graag dat een Review:

 • 100% eerlijk is.
 • plus- en minpunten bevat.
 • details bevat.

Een Review wordt afgekeurd wanneer deze:

 • grove/kwetsende taal bevat.
 • links bevat.
 • onjuist is.
 • persoonsgegevens of andere gevoelige informatie bevat.

Deel jouw ervaring

Heb jij ervaring met Mijn Hosting Partner? Deel die dan op deze pagina.

Prijs/Kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice

Door op Reactie Plaatsen te klikken ga je akkoord met het privacybeleid van Webhosters.nl

Direct naar:

Webhosting

Totaal Pakket SSD

€ 3,09 /maand
 • Opslag: 25 GB
 • Dataverkeer: 1 TB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Nee
 • Verhuisdienst: Ja (gratis)
 • SSL: Ja

Domeinnaam

Domein Pakket

€ 5,94 /jaar
 • Website redirect: Ja
 • DNS Beheer: Ja
 • DNSSEC: Nee
 • Telefoon: Nee
 • Verhuisdienst: Nee
 • Whois Privacy: Nee