One.com

2,0 / 5 56 ervaringen Bekijk Deel jouw ervaring

Actie!

25 GB schijfruimte & Onbeperkte dataverkeer vanaf €2,40

Bedrijfsgegevens

Openingstijden
 • 24 uur per dag / 7 dagen per week
Website screenshot One.com

Overall score

2,0 / 5 56 ervaringen

Totaal (56)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice

Laatste 12 maanden (2)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice

Ervaringen 56 op 6 pagina's

One Review
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik zit al zo lang bij One dat ik niet zeggen sinds wanneer. In ieder geval vanaf 2003 is zeker, waarschijnlijk eerder. In het allereerste begin, alles op ASP gehad. Sinds 2012 wordt dat niet meer ondersteund en is alles naar PHP gemigreerd. Als database MySQL en da's nog steeds zo. Ik heb altijd zelf geprogrammeerd en gebruik dus geen pakket voor mijn 'productie' versies. Wel heb ik voor de gein een Wordpress website gemaakt, uiteraard heb ik WP ook zelf gedeployed en maak geen gebruik van een kant en klare voorgeïnstalleerde versie. Verder heb ik Mediawiki geïnstalleerd voor mijn eigen persoonlijk Wiki. Ja, de service was vroeger problematisch, maar inmiddels is dat een stuk verbeterd. 't Was in het begin ook wel erg goedkoop, en da's ook duurder geworden. Ik heb 200GB aan data en 2 MySQL instanties, kan middels SSH bij de website en dan eea aanpassen. Niet alles natuurlijk, want ik deel een instantie met anderen (Shared Hosting). Eigenlijk loopt alles zonder problemen. Heb per dag meer dan 5000 page hits. Dus geef mij maar One. Updates worden uitgevoerd en PHP en MySql blijven goed up-to-date.
woensdag 31 maart 2021
Harm Frielink
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Dramatisch slecht.
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Na updates/ vernieuwde plugins kan je je site weer gaan bijwerken, omdat teksten ineens verkeerd worden weergeven, foto`s verdwijnen, of verplaatst worden. Bij de blog had ik anti spam programma`s (die zij zelf aanbevolen) geïnstalleerd om vervelende reacties te blokkeren. Niets werkte er! Je kon wel tegen extra betalingen een betere versie aanschaffen? De helpdesk is helemaal een lachertje. Ik had er twee betalende sites. De eerste heb ik al verwijderd. De tweede verwijder ik als het abonnement afgelopen is. Mijn advies: blijf hier weg.
woensdag 9 december 2020
Marco
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 2 Niet nuttig 0
Werkt naar behoren, doen wat zwe moeten doen
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik heb al jaren one .com. In het verleden wel problemen gehad met de jaarlijkse betalingen maar nu ik gewoon met een nederlandse deal kan betalen zjn deze opgelost. Qua uitvoering heb ik nooit problemen, alles werkt naar behoren. Ik heb weinig vergelijking maar qua abonnementen zijn ze soms wat rommelig maar als je contact met de helpdesk hebt, die alle tijd voor je nemen komt dit wel goed is mijn ervaring. Als 5o plusser mis ik wel een telefonische helpdesk die je even kunt bellen maar die verdwijnen overal. Als je een medewerkster van de helpdesk aan de telefoon hebt is zij aardig en begripvol en neemt de tijd, dat scheelt weer enorm .
woensdag 27 mei 2020
jvan Marle
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 1
Slechte website editor
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Enkele jaren met veel plezier de website editor van one.com gebruikt. Nu moest die website editor zo nodig een update hebben. Na de update eerst dik twee weken aan het communiceren geweest met one.com want die nieuwe editor kon niet met mijn website omgaan. Alle teksten en foto's waren verschoven en lagen onder en over elkaar. In de oude editor kon je een foto in de tekst zetten, op een icoontje klikken zodat de tekst rond de foto ging en je kon de foto verschuiven naar de plek waar je hem hebben wou. Nu moet je klikken op of de foto, links, midden of rechts op de pagina moet staan. Zet je de foto ongeveer op de plek waar je hem hebben wilt klik je op links, midden of rechts en je vindt de foto weer helemaal boven aan de tekst. Vervolgens moet je op naar beneden klikken en dat moet je dan zo vaak doen dat de foto op de goede plek staat. Ik heb het één keer geprobeerd maar na ongeveer 25 keer klikken vond ik het wel goed. En dat is het hele probleem van de nieuwe editor. Je klikt helemaal wild. Niets is zichtbaar je moet alles tevoorschijn klikken en weer weg klikken. Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo'n gebruikers onvriendelijk programma heb gezien. Helaas, tijd voor een andere provider.
zaterdag 23 maart 2019
Herman
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 2 Niet nuttig 0
Verschrikkelijke service!!!
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Een jaar abonnement genomen na een half jaar niet meer gebruikt vanwege de slechte ervaringen met de mail. Stilzwijgend verlengd met een jaar en als klap op de vuurpijl een brief van een incassobureau gehad.
dinsdag 22 januari 2019
Danny Knapper
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 2 Niet nuttig 0
Slechte naservice
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik raad niemand one.com aan, goedkoop is hier idd duurkoop. Wou een upgrade doen van hosting naar builder en er was mij via de chat verzekerd dat ik enkel het vershil moest betalen tussen die 2 aangezien ik net de hosting betaald had maar niets was minder waar, 1 week na de eerste factuur kreeg ik onmiddelijk een 2 factuur met het volledige bedrag voor de builder dus zou 2 x de volle pot moeten betaald hebben. Ik heb dan de upgrade gecanceld met als gevolgd dat mijn site niet meer naar behoren functioneert op de mobiele versie en weer na lange tijd te chatten zeiden ze dat het overlapt had en dus moest ik nu alles weer herschikken en herzetten maar aangezien ik een firma betaald had om mijn site te maken gaat dit niet. Daar trekt one.com zich niets van aan. Sukkel maar verder daar komt het op neer. Na deze periode verleng ik mijn abo niet meer. Een kwade klant :-( :-(
maandag 26 november 2018
Linda
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 4 Niet nuttig 0
Slechte service
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik heb probleem met plotseling niet goed werken mailaccount zonder dat iets veranderd is. Daarbij verdwijnen mails van de server. De enige oplossing die one.com geeft dat mijn instellingen verkeerd staat. Op mijn vraag waarom mails verdwiijnen en zonder enige aanleiding mailaccount niet meer goed werkt geven ze geen antwoord. Het antwoord die zij geven, mijn instellingen staat verkeerd. Vreemd al jaren werkt het goed nu niet dan ligt het aan de instellingen. Als je geen problemen hebt is het prima provider. Hoewel ik kan geen nieuwe fotogallery aanmaken bij Gallery omdat ze betaalde nieuwe fotogallery One Photo hebben. Ik heb destijds grotere abonnement gekocht. Voor niks dus.
vrijdag 9 maart 2018
Bonar Pardede
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 0
Stalken door One.com
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ongelofelijk! We hebben ervoor gekozen om onze domeinen en mailadressen bij een ander provider onder te brengen. Na verplaatsing alles opgezegd bij One.com. Dat werkt dus niet. Ze blijven je vanuit hun sales consequent waarschuwingen sturen en facturen. Het opzeggen registereren zij zo ingewikkeld. Daar houd je als ex-klant een buitengewoon nare smaak aan over. TIP: als je weggaat bij One.com, stel ze gelijk aansprakelijk voor ongewenste mails etc. Hopelijk heb jij dan minder ergenis over dit bedrijf.
dinsdag 9 januari 2018
Henri
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 3 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ikzelf en met mijn meer dan 30 klanten die ook bij One.com zitten kan ik stellen dat er zelden langdurige problemen zijn. Controlepaneel uiterst overzichtelijk en helpdesk zeer responsief. Hun uitgebreide mogelijkheden zoals rushfiles en fotogalerij, ssl beveiliging etc. vind ik erg toegankelijk en prettig om als vrije keuze te hebben.
vrijdag 27 januari 2017
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 2 Niet nuttig 1
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Al jaren zijn zij de host voor onze 8 websites. Ineens maken ze de ‘website builder’ betalend als je meer dan 5 pagina’s aanmaakt. Kost meer dan 50€ per jaar en per website: zuivere oplichterij want steeds werd publiciteit gemaakt met ‘website builder inbegrepen’.
zaterdag 7 januari 2017
Dockx
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 2 Niet nuttig 0

Richtlijnen

Wij zien graag dat een Review:

 • 100% eerlijk is.
 • plus- en minpunten bevat.
 • details bevat.

Een Review wordt afgekeurd wanneer deze:

 • grove/kwetsende taal bevat.
 • links bevat.
 • onjuist is.
 • persoonsgegevens of andere gevoelige informatie bevat.

Deel jouw ervaring

Heb jij ervaring met One.com? Deel die dan op deze pagina.

Prijs/Kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice

Door op Reactie Plaatsen te klikken ga je akkoord met de richtlijnen en het privacybeleid van Webhosters.nl

Direct naar:

Webhosting

Hosting Starter

€ 2,40 /maand
 • Opslag: 25 GB
 • Dataverkeer: 1 TB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Nee
 • SSL: Ja

 

Domeinnaam

Domein .nl

€ 6,00 /jaar
 • Website redirect: Ja
 • DNS Beheer: Onbekend
 • DNSSEC: Onbekend
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Onbekend
 • Whois Privacy: Onbekend