Vimexx

4,8 / 5 664 ervaringen Bekijk Deel jouw ervaring

Actie!

Wij maken hosting simpel voor jou. Gehost in superieure datacenters. Voorzien van groene stroom.

Bedrijfsgegevens

 • 24 Werknemers
 • KvK-nummer: 70570078
Openingstijden
 • ma-vrij: 09:00-21:00
 • za-zo: 11:00-17:00
 • feestdagen: beschikbaar via support ticket
Website screenshot Vimexx

Overall score

4,8 / 5 664 ervaringen

Totaal (664)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice

Laatste 12 maanden (177)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice
Lees alle ervaringen

Over Vimexx
Vimexx is opgericht in 2015 en is daarmee een nieuwkomer in de Nederlandse hosting markt. Het webhosting bedrijf is een absolute prijsvechter met shared webhosting vanaf €0,45 per maand. Vimexx richt zich puur op webhosting en domeinnamen, er worden géén VPS, hosted exchange en/of andere cloud diensten aangeboden.

Ondanks dat het hosting bedrijf dus nog maar enkele jaren actief is zijn ruim 30 duizend mensen inmiddels klant van het in Amsterdam gevestigde bedrijf.

Het doel van Vimexx is hosting simpel maken in combinatie met superieure klantenservice, om de scherpe prijzen te kunnen aanbieden ontbreekt telefonische support.

Vimexx Ervaringen & Klachten
Via onze website deel je je eigen ervaringen over Vimexx met andere gebruikers op zoek naar webhosting. Het is mogelijk zowel positieve als negatieve ervaringen en klachten te delen, zo krijgen geïnteresseerden een zo volledig mogelijk beeld over de kwaliteit van de webhosting van Vimexx en het niveau van de klantenservice.

Ervaringen 664 op 67 pagina's

Zeer tevreden
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ben sinds enige maanden klant bij Vimexx met nu meer dan 15 domeinnamen en een resellerspakket. Zeer tevreden over alles, in het bijzonder ook de support. Alhoewel geen telefoonnummer (wat veel aanbieders niet hebben volgens mijn) maar wel snelle en kundige service. Heb twee keer live support via de chat gehad en ben uitstekend geholpen. Bedankt, ga zo door!
vrijdag 31 juli 2020
Emil Ene
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Verhuizing en migratie
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Om mijn websites eenvoudiger te beheren, heb ik Qsento.nl inclusief e-mail verhuisd naar Vimexx. Dit proces verliep nagenoeg zonder downtime. Echter, de installatie van Moodle was niet mogelijk in verband met de benodigde hogere MySQL versie. Op mijn vraag of dit wel te realiseren was, stelde Vimexx voor mijn gehele pakket intern te migreren naar een server met de vereiste specificaties. Dit is een flinke exercitie en vraagt van beide kanten input. Kleine hick ups zijn daarbij logisch, maar de medewerkers van Vimexx hebben dat met veel aandacht en zorg binnen no time allemaal opgelost. Mijn complimenten.
vrijdag 31 juli 2020
René Breedveld
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Perfecte verhuis
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Gisteren heb ik voor de allereerste keer gebruik gamaakt van de gratis verhuis service die wordt aangeboden bij de plus paketten. De verhuis verliep vlekkeloos, goed gedocumenteerd en snel. Opnieuw een bevestiging dat Vimexx een sterke en correct speler is in dit landschap.
woensdag 29 juli 2020
Brecht Schoeters
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Traumatische ervaring
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Na een amateuristische migratie i.v.m. overname van Webruimtehosting (waarbij alles jaren perfect heeft gedraait) dreigen met juridische stappen als je het lef hebt om je er negatief over uit te laten, dus hier komt m'n gecensureerde ervaring; Behalve enorm trage support (24+ tot wel 7 dagen), vele GB's aan data (accounts én instellingen) kwijt én ruim 2 weken offline (en daarna zelf de problemen mogen oplossen, uiteraard door overstap).. ..daarnaast krijg je een webserver die geen ftps óf sftp aan kan, e-mail alleen via onbeveiligde verbindingen (privacy technisch heel onverantwoord) én ontelbaar resource foutmeldingen! En de belofte "niet goed, geld terug" die voor aanschaf van het nieuwe pakket was gedaan komen ze óók al niet na.. ..dat is toch oplichting? Kortom, als je een betrouwbare en stabiele server nodig hebt, kies dan vooral niet voor deze prutsers..
dinsdag 28 juli 2020
Evert
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 3 Niet nuttig 0
Super slechte Hosting voor Resellers !!
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Sinds kort overgegaan van Webruimtehosting naar Vimexx ivm overname van Webruimtehosting, van het ene probleem in het andere gevallen, veel tijd ben ik kwijt met problemen oplossen voor ons zelf en nog erger voor onze klanten, Tickets worden zeeer nonchalant opgepakt en je hebt nooit het gevoel dat ze tickets alleen echt serieus nemen maar meer noodzakelijk kwaad vinden bijna alle openstaande problemen staan er al weken en naar veel mailen en nog meer mailen krijg je korte niets oplossende antwoorden. 1 Voorbeeld van vele: We kunnen niet mailen met een voor ons zeer belangrijke potentiële klant in de UAE alle mail aan hen komt terug, en volgens Vimexx ligt het aan de klant, dit is het antwoord van Vimex: ..Het lijkt echt aan de ontvangende kant de liggen die jouw mail niet lijkt te accepteren. Je zult toch echt contact met hen op moeten nemen en wellicht om logs vragen, aangezien de mailing bij ons gewoon werkt... en daar moet je het dan mee doen !! ten eerste kun je niet met dit soort vragen bij potentiëlen klanten aankomen ten tweede geen idee waar we moeten beginnen om dit op te lossen en ten derde jullie pretenderen specialisten te zijn los het op voor jullie resellers en kom met oplossingen !! Kortom zeer ontevreden met Vimexx en als het het zo makkelijk was om alles over te zetten naar een andere hosting had ik dat direct gedaan, maar dat is nog niet zo makkelijk als reseller met vele domeinen, en dat weten ze maar al te goed. PS: schandalig dat ze nooit de moeite nemen om een klant telefonisch te woord te staan, laat staan dat ze telefonisch überhaupt te bereiken zijn.
maandag 27 juli 2020
Frank Pluym
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 5 Niet nuttig 0
Waardeloze overname naar Vimexx
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik zat eerst altijd bij webruimtehosting. Onder het mom van migratie naar een nieuwe en snellere server bleek ik zonder vooraf geïnformeerd te zijn overgezet op de server van Vimexx. Vimexx is een onderdeel van de grote hostingpartijen die we tegenwoordig hebben. Omdat het een groot bedrijf is hebben ze een snelle helpdesk. Daarnaast ben ik overgezet naar snellere servers wat ik bij sommige websites wel kan merken. Helaas is de migratie verre van vlekkeloos verlopen en heeft mij tot nu toe al veel tijd gekost. - Website down doordat .htaccess bestand niet werkte - PHP settings niet overgenomen waardoor de gebruikers niet direct een groot bestand konden uploaden. - Niet vooraf geïnformeerd over de overname. - Back-up zoals ik die maakte werkte niet meer. - Het aantaal GB ik in directadmin zie komt niet overeen met het pakket waarna ik overgezet ben (ik laat eerst maar bovenstaande problemen oplossen) Maar het meest vervelend: Ze zijn niet telefonisch te bereiken voor support. Webruimtehosting was dat wel. In geval van problemen dat echt handig zijn wat een groot gemis zou zijn. Voor nieuwe klanten zal het misschien wel fijn werken maar ik ben waarschijnlijk iemand die dikke pech heeft en niet gehoord wordt door het bedrijf. Erg jammer.
maandag 27 juli 2020
Martijn
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 4 Niet nuttig 0
Echt een super service
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Zit al best lang bij vimexx begon met een kleine hosting en nu al wat stappen gemaakt en nooit echt problemen mee gehad
woensdag 22 juli 2020
zarif Kabir
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Snelle, zorgvuldige service en een professioneel aanbod!
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Sinds kort ben ik overgestapt naar Vimexx voor mijn website. De prijs/kwaliteit verhouding is zeer goed. Binnen no-time heb ik met behulp van de Website Maker een eigen professionele website gebouwd, trots! Over de service ben ik ook zeer tevreden; erg snel antwoord en een heldere uitleg!
maandag 13 juli 2020
Marga
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Beter bestaat volgens mij niet! Super service
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Fantastische service bij problemen op elk uur van de dag. Heb het basispakket al sinds bijna 3 jaar. Keer op keer bij problemen volgde er een snelle oplossing. Ideaal voor een bedrijfswebsite. Prijs/kwaliteit, gewoonweg super!
maandag 6 juli 2020
Tonia Lauter
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Super klantvriendelijk, aardig en snel
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Pluspunten: - Snel en professioneel in de afhandeling van problemen/klachten - Laag in de prijzen - hebben standaard meer te bieden dan andere hosting providers. - SSH toegang - Overzichtelijk - Durven de richtlijnen van internet.nl tests als een standaard in te stellen waar anderen dit met gemakzucht afdoen als niet nodig. Minpunt: Bij veel pakketten heb je ongelimiteerde domeinen, maar in de middenmoot maar maximaal vijf.
maandag 6 juli 2020
Charlie K
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0

Richtlijnen

Wij zien graag dat een Review:

 • 100% eerlijk is.
 • plus- en minpunten bevat.
 • details bevat.

Een Review wordt afgekeurd wanneer deze:

 • grove/kwetsende taal bevat.
 • links bevat.
 • onjuist is.
 • persoonsgegevens of andere gevoelige informatie bevat.

Deel jouw ervaring

Heb jij ervaring met Vimexx? Deel die dan op deze pagina.

Prijs/Kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice

Door op Reactie Plaatsen te klikken ga je akkoord met de richtlijnen en het privacybeleid van Webhosters.nl

Direct naar:

Webhosting

Start

€ 0,45 /maand
 • Opslag: 2 GB
 • Dataverkeer: 25 GB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Nee
 • Verhuisdienst: Ja (betaald)
 • SSL: Ja

30 dagen niet goed, geld terug - Direct actief!

Plus

€ 4,49 /maand
 • Opslag: 100 GB
 • Dataverkeer: 1 TB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Nee
 • Verhuisdienst: Ja (gratis)
 • SSL: Ja

Gratis verhuisservice.

Compleet

€ 6,99 /maand
 • Opslag: 100 GB
 • Dataverkeer: 1 TB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Nee
 • Verhuisdienst: Ja (gratis)
 • SSL: Ja

Snelle Varnish & Gratis CDN!

Maximaal

€ 9,49 /maand
 • Opslag: 100 GB
 • Dataverkeer: 1 TB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Nee
 • Verhuisdienst: Ja (gratis)
 • SSL: Ja

Domeinnaam

.NL Domeinnaam

€ 3,89 /jaar
 • Website redirect: Ja
 • DNS Beheer: Ja
 • DNSSEC: Ja
 • Telefoon: Nee
 • Verhuisdienst: Ja (gratis)
 • Whois Privacy: Ja

1e jaar €0,89