Home / Hosting Bedrijven (A tot Z) / Alphamega Hosting

Alphamega Hosting

3,9 / 5 162 ervaringen Bekijk Deel jouw ervaring

Bedrijfsgegevens

 • 6 Werknemers
 • KvK-nummer: 17162578
Openingstijden
 • Ma-vrij: 10:00-17:00
Website screenshot Alpha Mega Hosting

Overall score

3,9 / 5 162 ervaringen

Totaal (162)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice

Laatste 12 maanden (0)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice
Lees alle ervaringen

Alphamega hosting is een relatief oude hosting partij (gestart in 2001) die nog steeds zeer veel klanten bedient. Het bedrijf is gevestigd in Eindhoven en is ook telefonisch bereikbaar voor vragen of support.

De mogelijkheden van Alphamega Hosting

Bij Alphamega hosting kan je domeinnamen registreren, e-mail pakketten afnemen maar ook specialistische hosting aanvragen als bijvoorbeeld WordPress hosting. ( Hier kan je overigens alle wordpress aanbieders vergelijken ). Alphamega biedt overigens een unieke service aan voor WordPress hosting: Namelijk AutoUpdate AI. Deze service zal zorgen voor automatische update op het vlak van extensies, plugins en thema’s.

 • Wil je inloggen bij Alphamega hosting: Klik dan rechtsboven bij Alphamega hosting op ‘mijn alphamega’
 • Zoek je de webmail van Alphamega: Surf dan rechtsboven naar ‘mijn alphamega’ en klik onderin op ‘mijn account’. Daar kan je inloggen bij de webmail van Alphamega hosting.

Ervaringen 162 op 17 pagina's

In het begin perfect, de laatste jaren onmogelijke werkwijze
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Vele jaren zeer tevreden klant geweest bij Alphamega. Met een groot aantal hosting pakketten en registraties. Goede service, deskundige medewerkers, telefonisch 99% van de openingstijden bereikbaar. Iedereen weet wie ze aan de lijn hebben en geven snel en deskundig advies, storingen waren bekend en snel opgelost. Er konden afspraken worden gemaakt over pakketkortingen, facturering, etc. Prima geregeld, zeker sinds men heeft besloten af te stappen van de z.g. Proforma-facturering. Dat was in het begin zo, echter is op een paar zeer essentiële zaken verandert. Helaas. Helaas heeft Alphamega een tijd geleden besloten niet alleen nieuwe servers in te richten. (waarvan wij uitgaan dat dat af en toe moet gebeuren) Ook de mailboxen zijn min of meer (on)vrijwillig verhuisd, echter nog steeds onbeveiligd bij derde partijen. Men heeft ook besloten een nieuw “dashboard” in te voeren, waardoor het beheer van de site(s), de mailboxen en de facturering etc. een digitaal gedrocht is geworden. Facturering en betaling kan alleen nog via het dashboard. De factuurdatum komt in veel gevallen niet overeen met de registratiedatum, waardoor voorgenomen (pakket)wijzigingen niet meer kunnen plaatsvinden. Direct betalen via iDeal, een bankoverschrijving of automatische incasso is onmogelijk, er is geen bankrekening meer! Creditering van onterechte betalingen ook niet. Storingen van Hosting en email vinden uit het zicht van Alphamega plaats en zijn moeilijk op te lossen. Medewerkers nog steeds telefonisch zonder omwegen bereikbaar, het enige overgebleven pluspunt! Als men “mobiel” is in Europa kun je niet overal en altijd “even” inloggen in een “dashboard” (we zijn met onze digitale infrastructuur in Nederland verwend!) waardoor betalingen mislopen en je website, je email en webmail zonder aankondiging “offline” is. Je zit zomaar onterecht een tijdje op “zwart”. Met flinke bedragen voor hosting, mail en registraties mag je buiten een goede persoonlijke service wel een gesmeerde techniek verwachten in een voor de klant gebruiksvriendelijke omgeving. Het laatste is essentieel. Wij hebben dat vaak benadrukt, helaas zonder resultaat. Wellicht is dit alles geen halszaak voor particulieren met één website en één mailbox. Voor bedrijven is dit een volstrekt onmogelijke werkwijze. Na vele jaren hebben wij onze websites inclusief domeinregistraties verhuisd. Wat wij Alphamega willen meegeven: Programmeurs zijn niet voor niets trots op hun werk. Niemand anders heeft de kracht de werkelijkheid te veranderen. Hoe meer de wereld afhankelijk is van computers om te bepalen hoe de wereld werkt, hoe krachtiger de programmeurs worden. Maar loop niet naast je schoenen, programmeurs maken nog meer dan genoeg fouten en een perfect stuk code bestaat niet. Trap vooral niet in valkuilen …. en luister goed naar je klanten!
zondag 8 december 2019
VHZC
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 5 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Dramatisch slechte hosting. Gehoste website valt soms zonder reden uit, facturatie is afschuwelijk slecht (je kunt niet eens een vaste maandelijkse overschrijving naar dit bedrijf instellen), en als de betaling daardoor misloopt, halen ze de website onaangekondigd uit de lucht. Daarnaast wordt functionaliteit zonder aankondiging gewijzigd, en de klantenservice weet van niets bij storingen. Al geruime tijd klant, maar het is nu echt tijd om te verhuizen. Volstrekt onbetrouwbare partij om je bedrijfspagina te hosten!
dinsdag 13 juni 2017
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ondanks dat ik weinig verstand van computers heb, heb ik met swiftysite van alphamega mijn eigen site kunnen bouwen. Mijn vragen hierover werden duidelijk beantwoord en problemen die ik zelf niet kon oplossen werden door hen opgelost. Helemaal top!
dinsdag 12 januari 2016
van Oort
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Alphamegahosting heeft Swiftysite 2 geintroduceerd en aanvankelijk zag ik tegen de hoeveelheid werk op mijn site aan Swifty 2 aan te passen, maar dankzij heel goede telefonische adviezen bleek het een fluitje van een cent met uitstekend resultaat
dinsdag 15 september 2015
Nijnens
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik heb helaas een zeer slechte ervaring met dit bedrijf en nog steeds. Ik ben in 2012 met ze in zee gegaan. (eerste grote fout) Ik kwam, naar een paar maanden uitproberen, tot de conclusie dat hun diensten toch niet aansloten aan mij behoefde en heb toen opgezegd. Een jaar (2013) later kreeg ik een rekening van Alphamega Hosting BV die ik niet had verwacht. Ik had blijkbaar nog hosting lopen. Ik heb met een alphamega gebeld en een medewerker gevraagd meteen deze hosting op te zeggen. De medewerker wilde dit pas doen na betaling van het opstaande bedrag. Dit bedrag heb ik betaald. Tot mijn grote verbazing krijg in 2014 opnieuw een rekening voor de diensten die de medewerker zou opzeggen naar dat ik betaald had in 2013. Je kunt zoals nu is gebleken geen afspraken maken met medewerkers van dit bedrijf want ze houden zich er niet aan! Mijn fout is geweest dat ik de opzegging door medewerker niet controleert heb. Maar een afspraak is toch een afspraak? Of geld dat niet voor bedrijf? En nu loopt deze rekening bij een deurwaarde. Ik ga niet betalen voor iets wat zou worden opgezegd. Blijf ver weg bij Alphamega Hosting BV
zaterdag 15 november 2014
Hishink
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik maak ruim 10 jaar gebruik van Alphamegahosting en op alle fronten is mijn volle overtuiging dat de 5 sterren beoordeling door mij gegeven niet overdreven is, integendeel! Joop Mol
dinsdag 29 oktober 2013
Mol
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Alphamega Hosting is voor BIS een geweldige partner. De producten zijn goed, maar in de dienstverlening onderscheiden ze zich van anderen. Het First Class Hosting pakket biedt niet alleen een domeinnaam, mailadressen en de helpdesk, maar daarbij bovendien de mogelijkheid om met allerlei tools zelf aan de slag te gaan om eenvoudig een website te maken. Hadden we vragen, werden we direct geholpen, zelfs als we door onze eigen onhandigheid fouten hadden gemaakt. Medewerkers kennen hun klanten, maken aantekeningen voor controles en follow-ups en maken er daarmee een punt van de klus te klaren tot het ook echt geklaard is. Een partner waar je wat aan hebt, dus!
vrijdag 25 oktober 2013
Stoppelenburg
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Alphamega Hosting is voor BIS een geweldige partner. De producten zijn goed, maar in de dienstverlening onderscheiden ze zich van anderen. Het First Class Hosting pakket biedt niet alleen een domeinnaam, mailadressen en de helpdesk, maar daarbij bovendien de mogelijkheid om met allerlei tools zelf aan de slag te gaan om eenvoudig een website te maken. Hadden we een vragen, werden we direct geholpen, zelfs als we door onze eigen onhandigheid fouten hadden gemaakt. Medewerkers kennen hun klanten, maken aantekeningen voor controles en follow-ups en maken er daarmee een punt van de klus te klaren tot het ook echt geklaard is. Een partner waar je wat aan hebt, dus!
vrijdag 25 oktober 2013
Stoppelenburg
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
In december 2008 ben ik via de uitstekende opinies op het internet over Alphamegahosting bij hen terecht gekomen. Tot op heden maakt zij elke belofte waar! wij zijn zeer tevreden over onze swiftysite en de mogelijkheden ervan. Professioneel en zeer klantvriendelijk bedrijf
vrijdag 25 oktober 2013
Sangster
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Zeer stabiele servers, kan me niet heugen dat mijn site niet online was. Ondersteuning en service zijn 100%. Kan geen reden bedenken om over te stappen.
dinsdag 22 oktober 2013
Roggeband
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0

Richtlijnen

Wij zien graag dat een Review:

 • 100% eerlijk is.
 • plus- en minpunten bevat.
 • details bevat.

Een Review wordt afgekeurd wanneer deze:

 • grove/kwetsende taal bevat.
 • links bevat.
 • onjuist is.
 • persoonsgegevens of andere gevoelige informatie bevat.

Deel jouw ervaring

Heb jij ervaring met Alpha Mega Hosting? Deel die dan op deze pagina.

Prijs/Kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice

Door op Reactie Plaatsen te klikken ga je akkoord met de richtlijnen en het privacybeleid van Webhosters.nl

Direct naar:

Webhosting

First Class Hosting

€ 9,95 /maand
 • Opslag: 512 MB
 • Dataverkeer: 10 GB
 • SSD: Nee
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Nee
 • SSL: Nee