Yourhosting

3,6 / 5 1.156 ervaringen Bekijk Deel jouw ervaring

Actie!

Betrouwbare Hosting & VPS met gratis SSL

Bedrijfsgegevens

 • 100 Werknemers
 • KvK-nummer: 34128261
Openingstijden
 • ma-do: 09:00-21:00
 • vrij-zat: 09:00-17:00
Website screenshot Yourhosting

Overall score

3,6 / 5 1.156 ervaringen

Totaal (1.156)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice

Laatste 12 maanden (148)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice
Lees alle ervaringen

Over Yourhosting
Yourhosting is opgericht in 2001 en sindsdien uitgegroeid tot één van de grootste webhosting bedrijven van Nederland. Het bedrijf heeft meer dan 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd voor haar 160 duizend klanten.

Naast webhosting- en domeindiensten biedt Yourhosting ook diverse andere cloud en IT oplossingen aan. Zo bieden ze Azure cloud diensten aan gericht op grotere zakelijke klanten en ook diensten zoals Office 365 en Acronis Backup Online die ook geschikt zijn voor particulieren en MKB.

Sinds 2018 is Yourhosting onderdeel van TWS waar ook meerdere andere webhosting bedrijven onder vallen.

Yourhosting Ervaringen & Klachten
Heb jij een persoonlijke ervaring dan kun je die delen via Webhosters.nl. We horen het graag als je tevreden bent maar ook klachten over de service van Yourhosting of specifieke producten zijn welkom zodat we een zo volledig mogelijk beeld krijgen over dit bedrijf. Des te meer reviews we kunnen verzamelen des te beter we onze gebruikers kunnen helpen bij het kiezen van het juiste webhosting bedrijf.

Ervaringen 1156 op 116 pagina's

Slechte service
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
wij hebben een yourhosting pakket verschrikkelijk, onze pagina's zijn niet te bekijken op mobiele modus al maanden bezig nog niet goed ppfff service is zeer slecht kan ik zeggen.
 • Reactie hierop van: Yourhosting
  Beste heer, mevrouw,Vervelend om te horen dat je website niet of niet goed wordt weergegeven op mobiele apparaten. Wij kijken hier uiteraard graag naar. Kun je contact opnemen met onze klantenservice op 038-8509600 of webcare@yourhosting.nl? Wij kijken graag naar de situatie.Groet René
woensdag 15 augustus 2018
A.Croes
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
geld generende bedrijven zonder klantgestuurdheid
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
klant sinds nooit en nu al mag ik incassoburea verwachten naar hun mening terwijl ze dat sturen sturen ze niet de juiste inlog gegevens waar ik zelf moest aanmaken wat een irritatie wekt deze bedrijf op zeg. Word er gwn depresief n moe van gwn.
 • Reactie hierop van: Yourhosting
  Beste Araelis. Wat vervelend om te horen dat je zo ontevreden bent en je daardoor deze twee reviews plaatst. Om je verhaal goed uit te zoeken, ontvang ik graag je klantnummer per e-mail op webcare@yourhosting.nl. Ik zoek dan uit wat er gebeurd is. Groet, David.
zaterdag 4 augustus 2018
araelis
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
deze mensen blijven maar aanmanningen sturen om je te dwingen te betalen zonder product af gegen.
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
ik heb wat besteld hier bij yourhosting maar inplaats van mijn producten af te staan en dan om geld te vragen ,vragen ze gelijk om betaling als je dat niet doet krijg je dreig briefen dat et gestuurd word naar een incasso bureau n nog steeds heb ik geen enkel product in handen ze hebben me geen eens in log gegevens gestuurd. dit is een hele kwalijke manier van geld maken is net of je iets besteld en als je het niet meer wil sturen ze de incassobureau op je af. en als de incasso wprd ingeschakeld dan worden domeinen in quarantine gezet ook nog zovan dan heb je de hekel en poppen aan het dansen waar dit bedrijf dan voor wilt staan.
zaterdag 4 augustus 2018
Araelis
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
slechte hulp bij het registeren
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
klant sinds een paar weken ze hebben veel opties voor contact en hulp maar slecht zelden krijg ik antwoord terug.of gewoon helemaal niet .als ik dit geweten had had ik hier niet geregisteerd .
 • Reactie hierop van: Yourhosting
  Beste Anouk. Op welke manier heb je contact gezocht wat niet gelukt is? Wij zijn per e-mail, telefoon, WhatsApp, Facebook, Twitter en chat bereikbaar. Graag hoor ik van je op welke manier je contact heb opgenomen: dat zoek ik uit wat er gebeurd is. Dit stuur je dan naar webcare@yourhosting.nl. Uiteraard hoor ik in die e-mail ook graag welke vraag onbeantwoord is gebleven. Groet, David.
maandag 30 juli 2018
anouk
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Yourhosting denkt alleen aan geld verdienen
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Inmiddels maken wij gebruik van zowel hostingdiensten als Microsoft Office producten van Yourhosting. De service is ok, alleen datgene waar ik een erg slecht gevoel van krijg is de focus van YH op zoveel mogelijk geld verdienen aan een klant. Een voorbeeld hiervan zijn SSL certificaten, wij betalen inmiddels al jaren voor een groot aantal websites voor SSL certificaten. Toevallig gaf een medewerker van Yourhosting aan, dat dit eigenlijk gratis is. Vervolgens moeten wij zelf al onze SSL abonnementen opzeggen en krijgen geen geld terug.Een ander voorbeeld is onze Office 365 abonnementen. Als wij een extra licentie kopen, dan heb ik een minuut later een factuur in de mailbox (letterlijk), als wij een licentie stopzetten (en wij bij een jaarabonnement recht hebben op een restitutie van de resterende maanden), dan moet ik leuren om een creditfactuur.Kortom, een slechte en op geldgerichte organisatie met weinig hart voor de klant. Erg jammer.
 • Reactie hierop van: Yourhosting
  Hoi Kooijman. Vervelend om te horen dat je ontevreden bent. Wij kunnen producten niet pro-actief voor je opzeggen, deze toestemming moet echt altijd van de klant zelf komen. Zelfs als er een gratis variant van is zoals bij SSL. Via e-mails kondigen wij aan dat er een product verlengd gaat worden. Zo geven wij je de kans om dit op tijd op te zeggen. Als je hierover nog verder in gesprek wil, stuur dan een e-mail naar webcare@yourhosting.nl. Groet, David.
donderdag 26 juli 2018
Kooijman
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prima geholpen alleen heel duur.
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Prima geholpen alleen heel duur.
 • Reactie hierop van: Yourhosting
  Hoi Mieke. Bedankt voor je review! Als je wil dat wij naar je pakket kijken om te kijken of er een besparing of goedkoper pakket mogelijk is dan horen we dat graag. Je mag dan mailen naar webcare@yourhosting.nl of telefonisch contact opnemen. Vriendelijke groet, David.
donderdag 19 juli 2018
mieke
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Klantontvriendelijke kortzichtige houding totaal gebrek klantcentrisch denken!
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Welk pakket, hoelang klant, wat voor website is irrelevant voor een klant centrische houding. Het is evenmin van belang voor de mate van klantenservice of de qualiteit hiervan. Ons bedrijf is een nieuwe start onder hoge tijdsdruk, door de volledig nieuwe vormgeving van de website leek het dat Yourhosting een nieuw elan had ontwikkeld. Daarom toch gekozen om de domeinnaam registratie en hosting hier onder te brengen. Mede door de lage tarieven die men voorspiegelt! Het is niet eerder dan dat men de domeinnamen geregistreerd heeft en men tot hosting overwil gaan dat men ontdekt dat iedere budget vriendelijke optie in praktijk een leeg aanbod is. Men moet overal extra opties voor nemen en deze per jaarcontract vooruit betalen. Het was dus eerlijker om dit jaar tarieven te vermelden omdat er geen maand tarief mogelijk is! Dit is misleidende reclame! Evenmin is het duidelijk dat er sterke beperkingen zijn m.b.t. aantallen foto's die men kan gebruiken of de website template soorten. Het wordt wel vermeld maar je kunt gewoon met een template aan de gang, totdat je deze wilt publiceren. Dit leidt tot nodeloos tijdverlies en dus kosten bij de klant. Als iets niet kunt gebruiken dan heb je er ook geen toegang toe is een duidelijker beleid.Dan komen wij tot een probleem dat het noodzakelijk maakt om de bedrijfsnaam te wijzigen en ook de domeinnamen te veranderen. Het is ons volstrekt duidelijk dat een domeinnaam niet verandert kan worden! Het is alleen wel zo handig dat men naar vraagt of erop wijst dat als men de ook de bedrijfsnaam en dus de registratie in WHOIS verandert dat daar kosten per domeinnaam aan verbonden zijn. Kosten die vermijdbaar zijn, door eerst de registratie aan te passen en dan de domeinen te registreren. Het gaat niet om vermogens maar wel om nodeloze irritatie bij de klant.Als je dan support vraagt, komt nergens een melding boven aan in duidelijke weergave dat men er 24 uur over mag doen om te antwoorden! Wat is 24 uur? 1 etmaal of 3 werkdagen? De houding van de telefonische helpdesk medewerking is die van " Ja dat kan. Ja dat klopt. Ja we mogen er 24 uur over doen (ondertoon en er zijn pas 15 verstreken dus wat is uw probleem!) Ja dat wordt ook duidelijk aangegeven als u gegevens verandert." Ja dingen worden inderdaad duidelijk aangegeven doormiddel van de hier en nu betalen vensters, niet vooraf als de klant er een andere beslissing door zou kunnen maken.Ja deze klant is boos, want dit is geen hulp, Yourhosting heeft een onoverzichtelijke website met nodeloos veel verschillende vensters en onduidelijke hulp aanwijzingen, teveel jargon en duidelijk door IT'rs geschreven. Je klant is echter geen IT'er.Ik hoop dat de problemen binnen het komende etmaal opgelost kunnen worden en dan dienen wij het contract misschien uit maar verlengen zit er zeker niet in. Uitbreiden met andere hosting ook niet.Dan
woensdag 18 juli 2018
A.R. van der Meij
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 3 Niet nuttig 1
Ook 's avonds en in het weekend.
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Goedenavond,Opbellen werkt dus niet op zaterdag 14-7-2018! Doe ik iets verkeerd?Wil een redirect aanmaken voor als er een mail naar f.klaassen@juwelierklaassen.nl gestuurd wordt , dat die dan bij ferdiklaassen49@gmail.com terecht komt.Met vriendelijke groet Ferdi Klaassen
 • Reactie hierop van: Yourhosting
  Beste Ferdi,We zijn op zaterdag telefonisch bereikbaar van 09.00 tot 17.00. Ook zijn we via whatsapp en e-mail bereikbaar.Het instellen van een redirect op je e-mail is mogelijk. Je kunt hiervoor op verschillenden manieren met ons in contact komen; https://www.yourhosting.nl/support/contact/We horen graag van je.Groetjes, Jerry
zaterdag 14 juli 2018
F.Klaassen
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Gigantische prijsverhoging
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Vandaag een factuur ontvangen van de domeinnamen die wij vorig jaar hebben aangeschaft (Wij zaten bij Starthosting is nu overgegaan in Yourhosting). Toen een bedrag betaald van 137 euro. Nu een factuur van 520 euro!!!!! Een verhoging waar je u tegen zegt! Op dit moment zwaar teleurgesteld. Een mail gestuurd om alle domeinnamen te verkopen. Ik ben benieuwd naar de oplossing. Dan kan de waardering aangepast worden.
 • Reactie hierop van: Yourhosting
  Hoi Mieke, ik kijk de situatie graag voor je na. Zou je je e-mail ook kunnen sturen naar webcare@yourhosting.nl? Dan kijk ik wat er gebeurd is, waar de verhoging vandaan komt en wat ik voor je kan doen. Groet, David.
woensdag 11 juli 2018
Mieke Smit
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 2 Niet nuttig 0
Ditwiltunietweten.bl
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Zeer tevreden!
 • Reactie hierop van: Yourhosting
  Beste Hein,Bedankt voor je positieve review! Dat waarderen wij :-)Groetjes, Jerry
zaterdag 7 juli 2018
Hein Meijers
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0

Richtlijnen

Wij zien graag dat een review:

 • nuttig is en onderbouwd met details.
 • leesbaar is geschreven zonder teveel gebruik van hoofdletters en/of leestekens.
 • onafhankelijk is geschreven met zowel plus- als minpunten.
 • minimaal uit 30 woorden bestaat.
 • oprecht en open is, wees eerlijk over uw gebruik van de dienst.

Reviews worden afgekeurd wanneer deze:

 • grove/kwetsende taal bevatten.
 • beperkt en te kort zijn.
 • afkomstig van marketing bureau en/of commerciele partijen.
 • links bevatten naar pagina’s buiten www.webhosters.nl.
 • onjuiste informatie bevatten.
 • persoonsgegevens of andere gevoelige informatie bevatten.

Deel jouw ervaring

Heb jij ervaring met Yourhosting? Deel die dan op deze pagina.

Prijs/Kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice

Door op Reactie Plaatsen te klikken ga je akkoord met het privacybeleid van Webhosters.nl

Webhosting

01. XS

€ 5,00 /maand
 • Opslag: 8 GB
 • Dataverkeer: 5 GB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Ja (betaald)
 • SSL: Ja

Met elk hostingpakket bouw je makkelijk je eigen site

02. S

€ 7,00 /maand
 • Opslag: 25 GB
 • Dataverkeer: 15 GB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Ja (betaald)
 • SSL: Ja

Met elk hostingpakket bouw je makkelijk je eigen site

03. M

€ 11,00 /maand
 • Opslag: 60 GB
 • Dataverkeer: 1 TB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Ja (betaald)
 • SSL: Ja

Met elk hostingpakket bouw je makkelijk je eigen site

09. Win 1

€ 13,00 /maand
 • Opslag: 250 MB
 • Dataverkeer: 10 GB
 • SSD: Nee
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Nee
 • SSL: Nee

Kies voor Windows als je ASP, ASP.NET en/of MS SQL-server gebruikt

04. L

€ 14,00 /maand
 • Opslag: 95 GB
 • Dataverkeer: 1 TB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Ja (betaald)
 • SSL: Ja

Met elk hostingpakket bouw je makkelijk je eigen site

05. XL

€ 19,00 /maand
 • Opslag: 100 GB
 • Dataverkeer: 1 TB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Ja (betaald)
 • SSL: Ja

Met elk hostingpakket bouw je makkelijk je eigen site

10. Win 2

€ 27,00 /maand
 • Opslag: 600 MB
 • Dataverkeer: 20 GB
 • SSD: Nee
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Onbekend
 • SSL: Nee

11. Win 3

€ 62,00 /maand
 • Opslag: 1 GB
 • Dataverkeer: 50 GB
 • SSD: Nee
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Nee
 • SSL: Nee

Kies voor Windows als je ASP, ASP.NET en/of MS SQL-server gebruikt

VPS Hosting

VPS 1

€ 8,00 /maand
 • Opslag: 25 GB
 • Dataverkeer: 300 GB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Nee
 • SSL: Ja

Eerste 3 maanden €4 per maand

VPS 2

€ 16,00 /maand
 • Opslag: 60 GB
 • Dataverkeer: 2 TB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Nee
 • SSL: Ja

Eerste 3 maanden €8 per maand (maandelijks opzegbaar)

VPS 3

€ 25,00 /maand
 • Opslag: 80 GB
 • Dataverkeer: 5 TB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Nee
 • SSL: Ja

Eerste 3 maanden €12,50 per maand (maandelijks opzegbaar)

VPS 4

€ 42,00 /maand
 • Opslag: 100 GB
 • Dataverkeer: 10 TB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Nee
 • SSL: Ja

Eerste 3 maanden €21 per maand (maandelijks opzegbaar)

Managed VPS 1

€ 42,00 /maand
 • Opslag: 25 GB
 • Dataverkeer: 150 GB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Nee
 • SSL: Ja

Yourhosting beheert je Managed VPS dag en nacht.

Managed VPS 2

€ 55,00 /maand
 • Opslag: 60 GB
 • Dataverkeer: 1 TB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Nee
 • SSL: Ja

Yourhosting beheert je Managed VPS dag en nacht.

Managed VPS 3

€ 70,00 /maand
 • Opslag: 80 GB
 • Dataverkeer: 3 TB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Nee
 • SSL: Ja

Yourhosting beheert je Managed VPS dag en nacht.

Managed VPS 4

€ 110,00 /maand
 • Opslag: 100 GB
 • Dataverkeer: 5 TB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Ja (betaald)
 • SSL: Ja

Yourhosting beheert je Managed VPS dag en nacht.

Domeinnaam

DNS/redirectservice

€ 5,00 /jaar
 • Website redirect: Ja
 • DNS Beheer: Ja
 • DNSSEC: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Nee
 • Whois Privacy: Ja

Eenvoudig je domeinnaam doorlinken naar een andere website.

.nl-domeinnaam

€ 11,00 /jaar
 • Website redirect: Nee
 • DNS Beheer: Nee
 • DNSSEC: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Nee
 • Whois Privacy: Ja

1e jaar €1,00

.eu-domeinnaam

€ 12,00 /jaar
 • Website redirect: Nee
 • DNS Beheer: Nee
 • DNSSEC: Nee
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Nee
 • Whois Privacy: Ja

.be-domeinnaam

€ 12,00 /jaar
 • Website redirect: Nee
 • DNS Beheer: Nee
 • DNSSEC: Nee
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Nee
 • Whois Privacy: Ja

.de-domeinnaam

€ 12,00 /jaar
 • Website redirect: Nee
 • DNS Beheer: Nee
 • DNSSEC: Nee
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Nee
 • Whois Privacy: Ja

.com-domeinnaam

€ 14,00 /jaar
 • Website redirect: Nee
 • DNS Beheer: Nee
 • DNSSEC: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Nee
 • Whois Privacy: Ja

E-mail 1

€ 36,00 /jaar
 • Website redirect: Ja
 • DNS Beheer: Ja
 • DNSSEC: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Nee
 • Whois Privacy: Ja

Je eigen e-mail nu met gratis website

E-mail 2

€ 48,00 /jaar
 • Website redirect: Ja
 • DNS Beheer: Ja
 • DNSSEC: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Nee
 • Whois Privacy: Ja

Je eigen e-mail nu met gratis website

E-mail 3

€ 72,00 /jaar
 • Website redirect: Ja
 • DNS Beheer: Ja
 • DNSSEC: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Nee
 • Whois Privacy: Ja

E-mail 4

€ 84,00 /jaar
 • Website redirect: Ja
 • DNS Beheer: Ja
 • DNSSEC: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Nee
 • Whois Privacy: Ja