Versio

4,3 / 5 2.122 ervaringen Bekijk Deel jouw ervaring

Bedrijfsgegevens

 • 9 Werknemers
 • KvK-nummer: 53309979
Openingstijden
 • Ma-vrij: 09:30 - 02:00 ('s nachts)
 • Zat-zon: 09:30 - 17:30
Website screenshot Versio

Overall score

4,3 / 5 2.122 ervaringen

Totaal (2.122)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice

Laatste 12 maanden (38)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice
Lees alle ervaringen

Over Versio
Versio biedt sinds de oprichting in 2008 webhosting diensten aan in Nederland, België en Engeland. Inmiddels maken ruim 100 duizend mensen gebruik van de diensten. Met shared hosting vanaf €0,50 per maand behoort Versio tot de prijsvechters van Nederland.

Versio is gevestigd in Leeuwarden en heeft naast een Nederlandse vestiging ook een adres in België en Engeland.

Sinds 2018 is Versio onderdeel van TWS waar ook meerdere andere webhosting bedrijven onder vallen.

Versio ervaringen en klachten
We horen het graag als je tevreden bent met de diensten van Versio maar ook klachten over Versio zijn welkom zodat we een zo volledig mogelijk beeld krijgen over dit hosting bedrijf en hoe betrouwbaar het is. Vermeldt in je review zo precies mogelijk welke diensten niet goed zijn zoals trage servers of op welke manier de klantenservice goed of slecht bevalt.

Ervaringen 2122 op 213 pagina's

Bar en boos sinds ze zijn overgenomen door 'inversteringsmaatschappij' TWS
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Sinds Versio door TWS is overgenomen maken ze rare sprongen en gaan hard achteruit op alle vlakken. Ineens krioelt het van de addertjes onder het gras en wordt er op allerlei manieren geprobeerd om meer geld uit het klantenbestand te persen.Plotselinge zeer grote prijsverhogingen van domeinnamen en hostingpakketten als ook een ongevraagd extra abonnement/status "Groothandel/Reseller" waarvoor je per maand 19 euro moet betalen. Nooit om dit extra abonnement gevraagd, wel gelijk een factuur en afschrijving door Versio.Klachten hierover worden door de klantenservice ontweken. Dit zit denk ik niet in de klantenservice zelf. Dit is het beleid van TWS. Let op: TWS is bezig met het overnemen van meerdere hosters en bij allemaal blijken ze dit soort trucks uit te gaan halen. Let dus op waar je heen gaat.Google maar even op TWS hosting. Op hun hoofdpagina staan alle overgenomen merken.Uit de buurt blijven!PS. Ik ben echt jaaaren trouwe klant EN ambassadeur geweest van dit bedrijf. Ongelofelijk dat het zo kan afzakken.
zaterdag 19 januari 2019
Vincent Groeneveld
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Censuur op hun fora
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik had hier al eerder gereageerd, maar sinds die reactie kan ik niet meer op Versio hun forum reageren of een topic starten. Dan maar hier (en op diverse andere vergelijkings-sites) neerzetten hoe zij met hun trouwe klanten omgaan.Eens zien of ik al weer kan reageren.... Censuur op Versio, zal mijn mening dan toch maar op andere sites gaan plaatsen, had dat al gedaan op 1 website en daarna kon ik dus niet meer reageren hier, wat laten jullie je toch kennen. Bedankt dat de ware aard boven komt, na jarenlang trouw klant te zijn, gaan wij nu echt alles weghalen bij Versio! Succes met alles, vaarwel Verio
woensdag 16 januari 2019
Ontevreden Klant
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Zoek even verder!
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Na een aantal jaar klant te zijn geweest met gematigde tevredenheid toch aan het migreren naar een andere provider. Versio is begin vorig jaar overgenomen door een investeringsmaatschappij (TWS) met extreme prijsstijgingen zonder communicatie tot gevolg.Bovendien laat de beheerinterface te wensen over en verlopen domeinnamen bij hun eerder dan bij SIDN.nl. Waardoor je in de problemen kunt komen.
maandag 14 januari 2019
Peter van der Hammen
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Oplichters, vermijden is mijn advies
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Al vele vele jaren zijn (waren) wij klant bij Versio. Zoals al uitvoerig is omschreven, is het hard minder aan het worden bij Versio! Sinds de tent is verkocht aan een investeringsbedrijf, gaan alle remmen los en proberen ze met abonnementen klanten meer te laten betalen, zodat deze klant 'goedkopere' domeinnamen kan vastleggen.Dit is door niemand ondertekend, erkend of aangevraagd, dit wordt je door je strot gedrukt. Ondanks dat de prijzen voor ons niet veel stijgen, gaan wij met ALLE domeinen daar weg.Ook het van de ene op de andere dag in gebruik nemen van nieuwe A.V. Dat moest je maar even lezen op de website. 'Wij gaan als een speer...en daar kan jij ook van profiteren', zoiets stond er in de mail. Nou, als je wilt profiteren, moet je zeker geen zaken gaan doen bij en met Versio. Ik kan uit eigen ervaring melden, dat het HARD minder is geworden, jammer, we WAREN tevreden over hen!
vrijdag 11 januari 2019
Wiebe Werkman - Slam-Designs.com
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 0
Bedriegelijk prijsverhogingen doorvoeren zonder informatie.
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Al lang klant van Versio, maar nu bezig met het wegverhuizen van al mijn domeinen. Op 30 november kwam het bewuste "WE HEBBEN IETS TE VIEREN" mailtje waarbij een prijsverhoging van 50% ergens weggestopt in een hoekje. Een prijsverhoging is tot daaraantoe, maar doe dat niet plotsklaps en zonder enige info.
vrijdag 4 januari 2019
Jan de Waal
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 2 Niet nuttig 0
Rare constructie
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Dit bedrijf houd er een rare constructie op na. Ze sturen op 30 november een mailtje dat op 1 december de prijzen zullen stijgen met 400% voor hosting en ruim 50% voor de Domeinnaam .nl. Wanneer je Versio aanspreekt op het feit dat ze maximaal met 10% omhoog mogen gaan wordt je hartelijk bedankt voor het klant zijn maar ze doen er niks aan. Ik heb dan ook besloten elk pakket wat vanaf nu verlengd moet worden bij een andere provider onder te brengen!
maandag 24 december 2018
Jesse
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 3 Niet nuttig 1
Van beste naar slechtste
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Vorig jaar al onze diensten naar hun verplaatst omdat ik een hoster had die zijn beloftes niet na kwam. Toen was alles nog goed bij Versio. Binnen de minuut iemand bij de helpdesk. Prijzen zeer aantrekkelijk. Goed werkend product. Afgelopen zomer werd het plots al minder met de helpdesk. Antwoord liet 24 uur op reactie wachten. Begon hun te verdenken van bedenkelijke 'lokpraktijken' en niet eerlijke prijzen. Er zat ook geen vernieuwing meer in hun product. Maar kom, wil op zo'n momenten wel nog wat begrijpelijk zijn.Vandaag moet ik vaststellen dat ze hun tarief met 400% (5 KEER ZO DUUR) verhoogd hebben voor de hosting. En de domeinen zijn bijna dubbel zo duur geworden. Bovendien hebben wij NOOIT een mail ontvangen dat de tarieven aangepast zouden worden. We hebben enkel een mail gekregen dat er nieuwe voorwaarden zijn, ten gevolg nieuwe producten die beschikbaar komen. Je stelt alleen vast dat je portemonnee dubbel zo snel leeg gemaakt wordt... want men gaat plots ook alles meer dan een maand vroeger aanrekenen.Dit heeft dus alle kenmerken van een bedrieglijk bedrijf. Blijf er weg. Meer kan ik niet zeggen.
maandag 17 december 2018
Ben Vandamme
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 1
Jaren lang tevreden klant, nu zsm weg
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Jaren lang tevreden klant geweest en nu zo snel mogelijk weg na een prijsstijging van 400%. Was een topic begonnen op het forum waar ik tientallen reacties kreeg van andere ontevreden klanten en dat topic is verwijderd door versio. Totaal geen aanrader meer dus.
zondag 9 december 2018
Stephan
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 2 Niet nuttig 0
Prijsverhoging (zonder blikken of blozen)
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Versio heeft schijnbaar een nieuwe strategie. Ze willen weer een klein en beheersbaar bedrijf worden(?), en dat gaat ze wel lukken als ze op deze manier met de klanten omgaan, giga prijsstijgingen doorvoeren met de leus 'WE HEBBEN IETS TE VIEREN' (je moet maar durven) Als je op hun site een topic schrijft hierover is hij binnen 15 minuten weer verwijderd door Versio. Op zoek naar een betrouwbare partner gaan is wat mij te doen staat!
donderdag 6 december 2018
Harry
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 2 Niet nuttig 0
Opeens 5 x meer betalen! Grrrr
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik heb het goedkoopste pakket. Voor simpele website waar 15 bezoekers per maand opkomen. Moet nu opeens 5 x meer betalen en dat zou mooi moeten zijn. Grrr dan maar niet meer hoor.
woensdag 5 december 2018
Jeroen
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 0

Richtlijnen

Wij zien graag dat een Review:

 • 100% eerlijk is.
 • plus- en minpunten bevat.
 • details bevat.

Een Review wordt afgekeurd wanneer deze:

 • grove/kwetsende taal bevat.
 • links bevat.
 • onjuist is.
 • persoonsgegevens of andere gevoelige informatie bevat.

Deel jouw ervaring

Heb jij ervaring met Versio? Deel die dan op deze pagina.

Prijs/Kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice

Door op Reactie Plaatsen te klikken ga je akkoord met het privacybeleid van Webhosters.nl

Webhosting

Brons NL

€ 2,50 /maand
 • Opslag: 5 GB
 • Dataverkeer: 1 TB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Nee
 • Verhuisdienst: Nee
 • SSL: Nee

VPS Hosting

Cloud 1

€ 9,99 /maand
 • Opslag: 40 GB
 • Dataverkeer: 1 TB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Nee
 • Verhuisdienst: Nee
 • SSL: Nee

Domeinnaam

.be

€ 6,99 /jaar
 • Website redirect: Ja
 • DNS Beheer: Nee
 • DNSSEC: Nee
 • Telefoon: Nee
 • Verhuisdienst: Nee
 • Whois Privacy: Nee