WebReus BV

3,0 / 5 433 ervaringen Bekijk Deel jouw ervaring

Bedrijfsgegevens

 • KvK-nummer: 17079744
Website screenshot WebReus BV

Overall score

3,0 / 5 433 ervaringen

Totaal (433)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice

Laatste 12 maanden (8)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice
Lees alle ervaringen

Over WebReus

WebReus werkt eenvoudig en overzichtelijk met 3 pakketten. Dat zijn 1) hosting voor kleine sites, 2) hosting voor middelgrote sites en 3) hosting voor grotere en zware websites. Hierin zijn ze erg scherp geprijsd.

WebReus review

Ben je zelf klant (of klant geweest) bij WeReus? Laat dan een review achter om anderen te helpen bij het maken van hun keuze voor de juiste hostingprovider. Bij WebReus zijn inmiddels al een hoop mensen u voor gegaan.

Ervaringen 433 op 44 pagina's

Prma Service
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik had een probleempje met een website. Ik heb een ticket aangemaakt en binnen een uur antwoord én de oplossing. Dikke prima
maandag 17 mei 2021
Roland
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Kan al 2 weken geen mail ontvangen, geen contact mogelijk met hoster
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Sinds 26 augustus is het voor ons niet meer mogelijk om mail te ontvangen. Ook webmail is niet bereikbaar. We hebben bijna dagelijks nu tickets ingestuurd naar de "service" afdeling. Geen reactie, we bellen meerdere keren per dag, geen contact mogelijk. Dit is echt schandelijk. Er werd ons via een algemeen bericht gemeld dat alles goed kwam en dat we per 2 september weer overal gebruik van konden maken en dat de "verdwenen" mailberichten weer in onze inbox zouden staan, maar tot nu toe nog niets... Nu maar een twitter campagne begonnen, maar zal ook wel niets uitmaken.
woensdag 9 september 2020
Jasper Vermeulen
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 6 Niet nuttig 0
3 weken geen email
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
De absolute horror in webhosting: Ik kan AL DRIE WEKEN niet meer inloggen in mijn portaal en in mijn email ! Na 4 tickets te hebben aangemaakt (geen enkele respons) >7 mails te hebben gestuurd (naar info@, sales@) (geen enkele respons) alternatief mailadres en telefoonnummer te hebben opgegeven en meer dan 25x te hebben gebeld ("wij kunnen u momenteel niet te woord staan"), sta ik volledig machteloos bij de onbereikbaarheid van mijn zakelijke email ! (on)bereikbaar op werkdagen van 10-12 en14-16 (wat doen ze de rest van de tijd) En overstappen kan ik zo ook niet, want er is geen communicatie mogelijk :-(
dinsdag 8 september 2020
Joop Haarman (vanaf een ander mailadres...)
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 6 Niet nuttig 0
Goossens
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Wat een drama al vanaf 24-augustus dus nu 1 week geen zakelijke mail meer inkomend of uitgaand, Webreus is niet te bereiken ...Dit kan echt niet !!!! triest dat dit anno 2020 nog bestaat WEBREUS HELP DE KLANTEN AUB
maandag 31 augustus 2020
JAG Goossens
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 3 Niet nuttig 0
een week geen mail en bedrijf onbereikbaar
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Als je wil verhuizen krijg je de verhuiscode per mail, maar die werkt dus al een week niet en op geen enkele manier zijn ze bereikbaar. HELP!
vrijdag 28 augustus 2020
Eclair
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 2 Niet nuttig 2
slecht, onbereikbaar, misbruik!
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
slechte, tot geen, service. helpdesk bestaat niet, ja er is een telefoon, maar wordt nooit(!) opgenomen. dit is een grote open put, spam en grootschalig misbruik via deze provider, reeds jarenlang, kies een meer betrouwbare partij. Jaren lang problemen, ben klaar met dit bedrijf.
donderdag 27 augustus 2020
henk
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 5 Niet nuttig 2
Veeel te vaak storingen. Het rammelt aan alle kanten
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Positieve punt: betaalbaar Negatieve punten : Te vaak storingen ....langdurige storingen Te laat reageren.
donderdag 27 augustus 2020
Michiel Hoogland
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 3 Niet nuttig 0
Waardeloos bedrijf (eenmanszaakje?)
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
De (of mijn, weet niet eens of alles gescheiden is) mailserver is al 3 dagen onbereikbaar. Ik kan mijn zakelijke emails niet inzien. Ook de ingestelde 'copy' en 'autoreply' functioneren niet, dus ik kan helemaal niets (dan al mijn klanten een mail gaan sturen dat ze voortaan via een gmail adres moeten sturen, maar dat wil je niet als bedrijf). Inmiddels 3 tickets ingeschoten, want het bedrijf is telefonisch niet bereikbaar. Ik krijg geen reactie, ik denk dat de eigenaar met vakantie is, want ik heb niet de indruk dat achter Webreus een bedrijf met meerdere werknemers schuilgaat. Mijn advies is om verder te zoeken naar een betrouwbare webhosting, Webreus is dat duidelijk NIET!
woensdag 26 augustus 2020
Arie
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 3 Niet nuttig 0
Slechte ervaring ooit! Mijn websites online te zien! Alles kwijt!!!
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik ben een hele tijd klant geweest. Het ging een tijdje goed. Kleine website, geen hulp nodig. Maar al gauw waren mijn verschillende websites waren zelden online te zien. Elke update die ze maakte, kreeg je weer een error - pagina te zien. Zo onstabiel. Zo veel verschillende foutmeldingen. De klantendienst was nooit bereikbaar. De eerste keren werd er een enkel gereageerd, na veel mailen, wanneer je meldde dat je de factuur niet betaalde, voor dat de websites weer online stonden. Maar ja, dat is ook maar een keer per jaar mogelijk. Maar na dat enkele keren voor te hebben, kon je zelfs niet meer inloggen, de websites aanpassen of nieuwe publiceren. Regelmatig waren er ook wijzigingen die ze niet doorgaven, zoals log-in gegevens die telkens veranderde, maar niet doorgegeven werden. Ik denk dat ze dit met opzet deden. Na twee jaar geen van de websites online te staan, wou ik een oplossing voor het probleem of ik betaalde de factuur niet. Deze keer hield ik voet bij stuk. De klantendienst kreeg ik niet te pakken... De facturatiedienst stuurde de ene na de andere mail. Van je factuur is nog niet betaalt tot het ondernemen van gerechtelijke acties. Maar de websites heb ik nooit meer online gezien! ... Webreus??? Daar ik niet kon inloggen, kon ik mijn websites niet verhuizen en gingen mijn domeinnaam en mijn websites, mijn volledige portfolie van schoolwerk, verloren. Bedankt! Bedankt voor niets! Mensen die hier beweren dat de klantendienst gemakkelijk bereikbaar is, geloof ik niet. Ik heb ooit de server platgelegd en nog waren ze niet bereikbaar. Webreus is geen stabiele host voor je websites. Je betaalt de lage prijs om je content niet te verliezen. Maar ze is niet/nooit te zien. Mijn gratis host doet het veel beter!!! Voor mij 0 sterren!!!
dinsdag 26 mei 2020
Nes
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 4 Niet nuttig 0
Website Kremer Juweliers.nl
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Heel concreet, ik moet mijn jaren lange frustraties even uiten hier, Al een paar jaar klant bij webreus vaak overwogen om te verhuizen. Ten eerste deze mensen zijn gewoon NOOIT bereikbaar! Ik snap niet waarom zij überhaupt een telefoonnummer hebben! Ten tweede meest amateuristische Hosting partij die er in Nederland te vinden is! Nu zonder email, telefoontje of enig vorm van contact gewoon compleet mijn site er uitgegooid en mijn account opgezegd te hebben ben ik helemaal klaar met ze, ik zou bijna naar kantoor toe gaan om ze dat even persoonlijk te melden!!! Wil je een hosting voor weinig geld in combinatie met extreem veel hoofdpijn en stress dan kiezen voor deze partij, maar ik zou echt zeggen fiets deze partij gewoon voorbij!! Wauw sprakeloos wat een bedrijf echt!!
maandag 25 mei 2020
Naveen
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 2 Niet nuttig 0

Richtlijnen

Wij zien graag dat een Review:

 • 100% eerlijk is.
 • plus- en minpunten bevat.
 • details bevat.

Een Review wordt afgekeurd wanneer deze:

 • grove/kwetsende taal bevat.
 • links bevat.
 • onjuist is.
 • persoonsgegevens of andere gevoelige informatie bevat.

Deel jouw ervaring

Heb jij ervaring met WebReus BV? Deel die dan op deze pagina.

Prijs/Kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice

Door op Reactie Plaatsen te klikken ga je akkoord met de richtlijnen en het privacybeleid van Webhosters.nl

Direct naar:

Webhosting

Allround

€ 0,85 /maand
 • Opslag: 10 GB
 • Dataverkeer: 500 GB
 • SSD: Nee
 • Telefoon: Nee
 • Verhuisdienst: Nee
 • SSL: Nee

 

Domeinnaam

nl

€ 5,87 /jaar
 • Website redirect: Ja
 • DNS Beheer: Nee
 • DNSSEC: Nee
 • Telefoon: Nee
 • Verhuisdienst: Nee
 • Whois Privacy: Nee