Beste Webhosting / Over Webhosters.nl

Hoe Werkt Webhosters.nl?

Hoe Webhosters.nl Werkt

Webhosters.nl biedt al ruim 20 jaar een platform om webhosting diensten te vergelijken en ervaringen te delen met andere gebruikers. Onze website bestaat al zeer langen heeft in die tijd honderdduizenden bezoekers geholpen met het vinden van de best passende webhosting. Meer dan 20.000 gebruikers hebben inmiddels persoonlijke ervaringen gedeeld en zo meer inzicht gegeven in de kwaliteit en dienstverlening van hosting bedrijven.

De website is een platform waar hosting bedrijven details over hun bedrijf en pakketten kunnen plaatsen en gebruikers beoordelingen kunnen delen over deze hosting bedrijven. Deze combinatie maakt het een handig medium voor gebruikers om passende webhosting te vinden.

De plaatsingen en ranglijsten op Webhosters.nl zijn onafhankelijk, er zijn betaalde posities die als dusdanig worden weergegeven.

Hoe Werkt de Vergelijker van Webhosters

De vergelijker van Webhosters biedt de mogelijkheid te zoeken en te filteren in de honderden hosting pakketten. Hier worden dus niet zozeer de hosting bedrijven vergeleken als wel de webhosting pakketten. Vervolgens kunnen de filters aan de linker kant worden ingesteld en aangepast om een geschikt pakket te vinden. Wanneer er een geschikt pakket is gevonden kan hier meer informatie over worden gelezen of doorgeklikt worden naar de website van het bedrijf om daar het pakket te bestellen. Via Webhosters.nl kunnen pakketten worden vergeleken, het daadwerkelijke bestellen gebeurt altijd op de pagina van de webhosting bedrijven zelf.

Hoe werkt de Aanbevolen Lijst bepaald?

In de vergelijker van Webhosters worden hosting pakketten standaard in een ‘aanbevolen’ volgorde getoond. Deze aanbevolen volgorde volgt automatisch uit een algoritme dat voor Webhosters.nl is geschreven. In dit algoritme is weging gegeven aan verschillende aspecten van de pakketten zoals de prijs, het aantal beoordelingen en de hoogte van de beoordeling. Gezamenlijk komt hier een resultaat uit wat gebruikt wordt voor de aanbevolen volgorde. Het is tevens mogelijk de volgorde aan te passen en te sorteren op prijs of waardering.

Benieuwd naar waarom reviews en recensies jouw bedrijf of merk vooruit kunnen helpen? Duik dan eens in deze post over het nut van reviews en recensies.

Is Webhosters.nl gratis te gebruiken?

Voor zowel bezoekers van Webhosters.nl als voor webhosting bedrijven zijn wij als platform gratis te gebruiken. Op deze manier zorgen we voor een grote dekking van de hosting bedrijven in Nederland, ook kleine startende hosting bedrijven kunnen zo gratis hun dienst op Webhosters.nl plaatsen en gevonden worden.

Wel hebben wij in 2021 minimale kwaliteitseisen toegevoegd en tientallen zeer oude hosting partijen verwijderd.

De prijzen op Webhosters.nl lijken niet te kloppen, hoe kan dat?

Soms wijken de prijzen op Webhosters.nl af van de tarieven die het hosting bedrijf zelf weergeeft, dit kan meerdere oorzaken hebben. Zo tonen wij namelijk altijd het standaard maandtarief en vermelden los daarvan een eventueel aanwezige korting. Hosting bedrijven tonen regelmatig het tijdelijke actietarief, pas in de kleine lettertjes vind je dan wat je na de actieperiode betaalt. Het verschil kan ook zitten in of de prijzen inclusief of exclusief BTW worden getoond. Tenslotte kan het ook nog zo zijn dat het hosting bedrijf de prijzen heeft gewijzigd maar dit nog niet aan Webhosters.nl heeft doorgegeven.

STRATO_banner_Webhosters
‹ Terug naar veelgestelde vragen