TransIP

1,6 / 5 187 ervaringen Bekijk Deel jouw ervaring

Actie!

Webhosting + gratis SSL-certificaat

Bedrijfsgegevens

 • 100 Werknemers
 • KvK-nummer: 24345899
Openingstijden
 • ma-vr: 09:00-22:00
 • za-zo: 11:00–19:00

Overall score

1,6 / 5 187 ervaringen

Totaal (187)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice

Laatste 12 maanden (4)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice
Lees alle ervaringen

Over TransIP

Hostingprovider TransIP telt meer dan 100 medewerkers en is er sinds haar oprichting in 2003 van overtuigd dat iedereen zich zelfstandig moet kunnen bewegen in de digitale wereld.

Door middelen aan te reiken waarmee je naar eigen inzicht je online dromen kan realiseren, is TransIP uitgegroeid tot de grootste domein-, hosting- en VPS-leverancier in de Benelux. Met haar producten spreekt TransIP zowel de doorgewinterde techie aan die zijn infrastructuur zelf in de hand wil houden, als de internetgebruiker die een comfortabel digitaal leven wil leiden met veilige en krachtige online tools.

Sinds 2019 is TransIP onderdeel van team.blue. Met ruim 600 medewerkers werkzaam in expertteams en meer dan 1,2 miljoen klanten is team.blue de leidende webhoster voor bedrijven en ondernemers in Europa.

TransIP reviews en/of klachten
Gebruik ons review formulier om gemakkelijk je persoonlijke ervaring met TransIP te delen, dit mag zowel positief als negatief zijn. Wanneer je tevreden bent horen we graag waarom de hosting zo goed is en wanneer je ontevreden bent horen we ook graag welke dienst slecht of traag is, dit geldt voor alle hosting diensten en natuurlijk ook voor de klantenservice.

Ervaringen 187 op 4 pagina's

Oplichters
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Een grote oplichterij! Het begon bij een miscommunicatie over een betalingsachterstand. Deze heb ik vervolgens twee keer betaald voor de volle €42,26 terwijl de maandelijkse kosten normaal €2,41 zijn. Zodra deze voor de TWEEDE keer betaald was kreeg ik opnieuw een email met hetzelfde verhaal. Dat ik nog €42,26 MOET BETALEN. Ik heb gevraagd om mijn jaar abonnement per direct op te zeggen en alle kosten in een keer te betalen, maar dit is GEEN OPTIE. Dit bedrijf is een grote scam die meer geld verdient met achterstallige betalingen dan met realistische producten.
maandag 31 juli 2023
Mylo Stalfoort
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 0
spookfacturen sturen, WEGBLIJVEN BIJ DIT BEDRIJF!!
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Nooit iets van dit bedrijf gehoord sturen ze ons een factuur en beweren ze dat we een domeinnaam bij hun hebben geregistreerd. Willen we info over wie dit gedaan zou hebben mogen we niet in het controlepaneel want staat niet op ons mail adres....... maar toch willen dat je betaald. Konden wij maar zo makkelijk geld verdienen!
donderdag 27 juli 2023
Stefan
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 0
Top service
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Altijd snel antwoord
zondag 25 juni 2023
Miron
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 1
Na verhuizing van nieuwe server werkt mijn site niet meer.
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Na verhuizing van mijn website naar een ''nieuwe server'' werkt de gehele administratie paneel niet meer. Ik kan niet inloggen en mijn kassasysteem ligt eruit waardoor ik omzet misloop omdat ik geen facturen kan uitdraaien. Het is leuk en aardig dat je snel kan chatten etc. met de klantenservice maar wie gaat er opkomen voor schade die is ontstaan door dit verhuizing wat ik niet nodig had....? Neem al jaren lang diensten af maar dit is wel ongelofelijk hoe slecht dit is geregeld.
vrijdag 17 maart 2023
Onderdemer
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 0
Heel tevreden
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Van al mijn hostingbedrijven ben ik het meest tevreden over TransIP. Het werkt goed en snel, weinig downtime, goede uitleg, snelle support met verstand van zaken en prima prijzen. Je kan gewoon zelf alles regelen in hun systeem zonder dat je het de klantenservice moet laten doen. Ik heb een hele grote webwinkel bij TransIP op een normaal hostingpakket en dat loopt perfect. Dat zie ik wel eens anders!
vrijdag 2 september 2022
Linda
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 1
Verhoging van 55,- EUR, klantenservice laat je zitten
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Vanwege een foutief mailadres een openstaande factuur niet ontvangen. Het gaat om 4,81 (!!). Dat kan gebeuren, mijn fout. Ik neem contact op met de klantenservice. Ik word totaal niet aangehoord of geholpen. Ik krijg terug: "Je hebt meerdere mailtjes ontvangen en SMS op je telefoon met dat er nog facturen openstonden." Onmogelijk. Het mailadres werkt niet, en er is helemaal geen 06- nummer ingevoerd. SMS'jes kunnen we niet eens ontvangen. Ik wist niet eens dat Trans IP dit deed, anders had ik wel een 06 ingevoerd. Inmiddels heb ik het bedrag overgemaakt per bankoverschrijving met afschrift. Nu zeggen ze maar doodleuk dat ik een week moet wachten tot het verwerkt is. Ondertussen is alles van mijn klanten offline en lijden we veel schade. Om 4,81, het is toch ongelooflijk. Inmiddels staat het totale bedrag op, jawel, € 59,81. Dat is een verhoging van EUR 55,- (!!!) voor het niet betalen van een factuur die ik per niet bestaande mail en SMS heb ontvangen. Ik zeg per direct mijn baan op. Als hostingprovider kan je goed verdienen schijnt. Inmiddels staat het totale bedrag op, jawel, € 59,81 (welke voldaan is). Dat is een verhoging van EUR 55,- (!!!) voor het niet betalen van een factuur die ik per niet bestaande mail en SMS heb ontvangen. Wat een geldklopperij. Wil je menselijk zaken doen? Ga dan naar een ander, bij Trans IP hoef je in elk geval niet te zijn.
donderdag 4 augustus 2022
J.
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 6 Niet nuttig 7
Stelen geld krijg geen factuur opzeggen werkt niet adreswijziging ook niet. 3 jaar lang wordt ik bestolen
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
3 jaar lang stelen jullie geld. 3 jaar lang worden op mijn naam producten gekocht die ik niet koop 3 jaar land kan ik niets opzeggen want. Er staan adressen bij waar die ik A. Niet meer woon en niet ken. Na verhuizinh kan ik geen adres wijzigen. Screenshots aanwezig. TRANSIP heeft mijn leven verwoest 3 jaar lang weigert transip alle medewerking.
vrijdag 8 juli 2022
P A Poel
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 3 Niet nuttig 6
Schoften van personeel
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Kan op hun websiye adrws, email niet aanpasswn. Opzeggen van b.v. domeinnaam lukt ook niet. Helpen met oplossen van het probleem staan ze niet voor open. Walgelijk bedrijf en walgelijke medewerkers. Dit bedrijf heeft mij zeer veel geld gekost.
zaterdag 25 juni 2022
Poel
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 3
120 euro aan incassokosten
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik heb een jaarpakket gedaan en nu wordt elke maand geprobeerd 2 euro van mijn rekening af te halen. nu maak ik al heel lang geen gebruik van deze dienst en is niet opzegbaar via een mail die ik had gestuurd heb ik nu 120 euro incassokosten gekregen. Belachelijk
dinsdag 7 juni 2022
Timo
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 2 Niet nuttig 2
SLECHTSE BEDRIJF OOIT
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Vanwege zeer zeer slechte klantenservice, overgestapt naar een nieuwe provider. Blijven nota´s sturen en dreigen nu met incassokosten. Blijf ver ver weg bij dit bedrijf
dinsdag 7 juni 2022
Willem de Boer
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 2
Slechtste services
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Contact is erg slecht. Je wordt continu van de kast naar de muur gestuurd.
donderdag 7 april 2022
mylene
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 3
Niets werkt. Email aanpassen lukt al jaren niet
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Dit zijn voor mij oplichters, zero verstand van zaken het woord service kennen ze niet en ze willen mij dwingen om mijn kvk gegevens paspoort e.d. via de mail te versturen. (Gaat niet gebeuren na 11 x te zijn gehacked) Heb inmiddels aangifte gedaan en mijn advocaat ingeschakeld.
vrijdag 25 maart 2022
Poel
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 2 Niet nuttig 3
Dubieuze constructie van… Transip (GEEN SERVICE)
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Eerst even de dubieuze constructie van dit "Nederlands" bedrijf toelichten: Transip is een opgebouwde constructie bestaande uit meerdere namen. TransIP B.V. is gevestigd in LEIDEN en is actief in de branche Gegevensverwerking, webhosting en aanverwante activiteiten. Team.blue nl B.V. is de 100% eigenaar van TransIP B.V.. Bij TransIP B.V. zijn ongeveer 3 personen werkzaam Relaties team.blue nl B.V. Vondellaan 47, 2332AA LEIDEN > Tribe Subco B.V. was gevestigd in LEIDEN en was actief in de branche Financiële holdings. > IT-Ernity Holding B.V. was gevestigd in ZWOLLE en was actief in de branche Organisatieadviesbureaus. En > TransIP B.V.Dochteronderneming Hieruit blijkt al dat het deze constructie meer te doen is om GELD TE INCASSEREN dan service aan te bieden. Ze werken bv met een totaal verouderd dashboard wat bij de kleinste fout kan leiden tot het vernietigen van al uw persoonlijke data! Maar geen nood hoor, iedereen weet dat ze deze gegevens perfect kunnen terughalen. En daar zit precies het angeltje, het GEVAAR! Ze staan u nog amper te woord en ALS U BETAALD (minstens 50 euro) kunnen ze uw data misschien terug geven... GA NOOIT IN ZEE MET DERGELIJKE CONSTRUCTIES !!! KIES ZEKER NIET VOOR TRANSIP! En let op met de "zogenaamde" positieve reviews hier , ze kloppen van geen kanten. Bewerk Verwijderen Delen
zaterdag 2 oktober 2021
Raf Van Duyse
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 3 Niet nuttig 5
super en 'persoonlijke' ondersteuning!
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik ben nu al enkele jaren bij transip aangesloten, voor mijn mail en website. Ze zijn super bereikbaar en heel begripvol en toegankelijk! Je hebt binnen het uur al een antwoord als je met een vraag zit. Heel ondersteunend! Hier dus een heel tevreden 'gebruiker'
vrijdag 17 september 2021
marc hens
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 1
Verschrikkelijk
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Probeer al maanden mijn abonnement te stoppen bij Transip. Heb in de mail gevraag het stop te zetten. En via hun site heb ik geprobeerd mijn abbonoment te stoppen. Maar niks lijkt te werken. Elke maand krijg ik rekeningen. Nou heb ik geprobeerd de betaling stop te zetten maar krijg ik een incassobureau op mijn dak. Mijn advies is om hier niet mee in zee te gaan.
woensdag 10 maart 2021
Marcel van den Brandt
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 4
Niet te vertrouwen dit bedrijf!!
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Lang gebruik gemaakt van STACK, al met al een prettige ervaring! Nu wordt de gratis dienst een betaalde, geen probleem. Echter kom ik week geleden erachter dat ineens al mijn bestanden weg zijn... Contact gehad met de 'klantenservice', het ligt aan mijzelf dat alle bestanden weg zijn en er is geen bijzondere transactie te bekennen....3 andere personen hebben ook STACK, bij hen is ook alles verdwenen.. Ik ben klaar met TransIP STACK, dit zaakje stinkt en te pareren ook nog eens dat de problemen bij de klanten liggen! Vooral geen STACK aanschaffen zou ik zeggen, er zijn betrouwbaardere partijen!
woensdag 27 januari 2021
Tim T
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 8
Gratis stack
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Na meerdere jaren een gratis stack te hebben gehad, net een mail gekregen dat deze wordt stopgezet omdat ‘de integriteit van de data niet gegarandeerd kan worden en dit niet past binnen onze kwaliteitseisen’. Complete onzin, dit is bij een gratis stack altijd geadverteerd en alle gebruikers waren er dus van op de hoogte dat belangrijke data op een gratis stack zetten niet verstandig is. Als je als bedrijf een gratis service niet meer aan wilt bieden, geef dan gewoon aan dat het project niet de gewenste uitwerking heeft gehad en zet gewoon je diensten stil in plaats van een of ander sprookje over data-integriteit.
dinsdag 10 november 2020
Finn
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 2 Niet nuttig 5
Administratieve last is een puntje geworden
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik ben tevreden over de technische kant van TransIP en de support die je ontvangt. Alleen is (recentelijk) besloten om bepaalde diensten per maand te factureren ipv per jaar. Dit betekent 12 facturen ipv van 1. We nemen meerdere pakketten af dus de administratieve load stijgt behoorlijk en dat is dan weer jammer.
dinsdag 15 september 2020
Erik
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 1
Exorbitante prijsstijging
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Voor het blok gezet met een prijsstijging naar 300% van het bedrag dat we al jaren betalen voor een supersimpel webhostingpakket. Niet oké.
donderdag 9 juli 2020
Bas
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 3 Niet nuttig 1
Zomaar de prijs met 30% verhoogd
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Helaas heeft Transip zomaar besloten om de prijzen met 30% te verhogen. Je krijgt er niets bruikbaar extra voor. Natuurlijk kunnen ze dit makkelijk doen, niemand heeft zin om alles te verhuizen voor een paar euro per maand. Ik ben al jaren klant, redelijk tevreden.Maar het geeft een slechte onbetrouwbare nasmaak. Ze zijn sinds kort ook onderdeel van een grote groep hosting bedrijven geworden. Blijkbaar geven die meer om de aandeelhouders dan de klant.
dinsdag 16 juni 2020
Martijn Heijmans
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 0
Gemak kent geen grenzen bij TransIP
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Inmiddels ben ik al een paar jaar klant bij TransIP, aanvankelijk alleen opslagruimte via 'stack' uiteindelijk meerdere domeinnamen en e-mail pakketten. TransIP heeft het goed voor elkaar; het maakt niet uit wat je precies wilt, het is bijna altijd wel in een paar muisklikken te realiseren. Mocht het nou toch tegen zitten; er is een direct communicatiekanaal met een support-medewerker geïntegreerd in het controlepaneel. Stuur je vraag in, vaak binnen 60 minuten heb je een uitgebreide how-to terug. Tenslotte wil ik nog even toelichten dat ik vaak ook gewoonweg 'geen zin heb' mij te verdiepen hoe je bijvoorbeeld een website lanceert, en dat is nou juist waar TransIP voor mij in beeld komt; het is allemaal plug en play, van het kopen van een domeinnaam tot het beheren van je website is in een mum van tijd voor elkaar, en met slechts enkele klikken. Deze eenvoud sluit echter niets uit, een klant zoals ik die 'snel een werkende site wil' is in mijn optiek net zo goed geholpen als iemand die meer diepgaande zaken wil uitvoeren.
woensdag 3 juni 2020
Justin VK
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 2
Retegoede producten en service
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Al jaren klant, nooit echt grote problemen gehad. Als er toch iets speelt is Support super snel en 365 dagen per jaar bereikbaar.
woensdag 3 juni 2020
Piet Piraat
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Supergoed domeinenoverzicht en alles is eenvoudig te vinden
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik ben enorm fan van TransIP, voornamelijk door de overzichtelijke en eenvoudige overzichten. Domeinen staan in een lijst en bij de domeinen staan de gekoppelde producten en bijv. DNS instellingen. Je hoeft bijna nooit iets te zoeken en als je wel een lastige vraag hebt is de klantenservice ook nog eens goed.
vrijdag 22 mei 2020
Pieter
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Zeer goede webhosting
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik heb al ruim 3 jaar een webhosting s pakket, en ben hier zeer tevreden mee. Zeker een aanrader als je hosting zonder zorgen wilt. Het enige nadeel is dat het wat prijzig is, maar de snelle en goede support maakt dat meer dan goed.
maandag 9 maart 2020
Vincent Lammens
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 1
Vreselijk misleidend
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Je denkt een hosting pakket te kopen en kan er vervolbgens maar 1 website aan hangen ipv een aantal dan moet je weer een . nieuw hnosting pakket nemen Het is totaal niet aan de pakketten af te lezen dat er maar 1 domain . aangehangen kan worden Dan komen ze met slap gelul dat je er wel een subdomein aan kan hangen, waar je niks aan hebt nooit aan deze figuren beginnen zeer misleidend en slecht
donderdag 12 december 2019
Mike janssen
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 4 Niet nuttig 7
Slecht bedrijf
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Vreselijk bedrijf dat incasso bureaus achter je aan stuurt. Je kan NIET communiceren via telefoon. Geen telf. Nummer beschikbaar. Je kan Niet Communiceren via email. Wanneer je iets opzegt doen ze alsof hun neus bloed en blijven ze aanmaningen sturen. De prijs is spotgoedkoop, maar daar zit een reden achter.
maandag 12 augustus 2019
J
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 6 Niet nuttig 6
Slechte klant serviceee
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
ik had vps server gehuurd en daarna domain gekocht voor de pakket maar word dat niet zelf gekopelt ik was zo lang bezig geweest maar email word niet gekopeld ik had hulp gevraag bij klantservice maar meneer N. B. zegt dat het mijn probleem is en als ik toch niet kan moet ik email pakket kopen met domain ik had verteld dat zakelijk is dat ik in grote probleem zit enzo maar de medewerker had schijt gewoon hij wilde niet helpen terwijl dat voor hem 1 min werk is wat een goede klanten service TRansIP met zo klant service ga je niet zo ver ik ga mijn server en domain terug verhuzien naar andere hosting ik heb zo veel klanten verlies door hem dank u wel hoor....
zondag 17 februari 2019
E. Akpancar
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 2 Niet nuttig 16
Probleem met DNS instellingen
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik had een probleem met een zogenaamde 'trailing dot' foutmelding. Deze probleem was binnen 30 minuten d.m.v. een ticket opgelost.
dinsdag 15 januari 2019
Christiaan Ferreira
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Snelle reactie en persoonlijke benadering! Fijne club!
donderdag 2 februari 2017
Wijma
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Een registrar die een werkend beheersysteem heeft, in tegenstelling tot veel andere providers. Snel, duidelijk en een goede prijs.
zaterdag 31 december 2016
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
TransIP heeft mij al vijf jaar erg gelukkig gemaakt door hun geweldige VPS en domainhosting. De interface op de site is geweldig! Je installeert 's nachts nog een nieuwe VPS, als je SSH per ongeluk is geblocked hebben ze een console. Mijn VPS is altijd online, DNS is nog nooit offline gegaan, echt supersnel. En bovenal een goede helpdesk waar ze je echt serieus nemen. Een aanrader!
vrijdag 30 december 2016
Kuipers
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Al jarenlang klant en super tevreden mbt. hun diensten rondom domeinnamen, SSL-certificaten en VPS en hun support hierbij. Over webhosting echter minder te spreken. Op papier ziet het er prima uit, maar in de praktijk kan het tegenvallen. Problemen met time-outs bij het uitvoeren van Wordpress updates werden aan Wordpress zelf toegeschreven, zelfs wanneer de door henzelf aangeraden performance tools uitwijzen dat de site zelf op zich prima presteert. Op argumenten dat het mogelijk aan de server ligt wordt niet ingegaan. Shared hosting blijkt uiteindelijk ook niets meer dan dat. Kortom, prima voor de wat meer technische diensten (domeinnamen, SSL-certificaten, VPS etc.) Voor de hosting ben ik uitgeweken naar elders, waar ze wel weten hoe ze shared hosting kunnen opzetten zonder de boel te oversellen.
donderdag 29 december 2016
Evers
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 4 Niet nuttig 1
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Al sinds 2009 klant en altijd tevreden. Vooral de support is uitstekend, ze helpen je met alle problemen of ze nou groot of klein zijn. Ik wilde op black friday een EV ssl certificaat maar mijn handelsnamen stonden niet op de juiste volgorde. Na een bericht aan transip kreeg ik binnen een uur al antwoord en het was voor mij aangevraagd met de juiste handelsnaam. Zo heb ik toch die korting kunnen pakken op black friday. Nu wel z.s.m. de gegevens laten aanpassen zodat het volgend jaar in 1x goed gaat. Ik zou TransIP aanbevelen aan iedereen die zekerheid en service wil. Er zijn zat goedkopere, maar geen betere webhosters.
maandag 28 november 2016
Adema
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
De dienstverlening van Transip maakt een mens blij! Transip heeft een snelle en kundige helpdesk: technische vragen over het onderhouden of opzetten van websites worden snel en vriendelijk en persoonlijk beantwoord. === Met genoegen aanbevolen.
maandag 28 november 2016
van Brakel
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
De medewerkers bij TransIp zijn super behulpzaam!! Ik krijg altijd meteen antwoord en heel duidelijk. Als je het niet begrijpt leggen ze het in Jip en Janneke taal uit (stap voor stap) totdat je geholpen bent. Ik heb het idee dat ze me vaak ook helpen met dingen waarvoor ik misschien niet eens bij hen hoor te zijn, maar omdat ze kunnen helpen doen ze het! Verder zijn de medewerkers stuk voor stuk super vriendelijke en relaxed. De taal is heerlijk amicaal en ik heb nooit het gevoel alsof een vraag te dom is (terwijl dit waarschijnlijk voor hun wel zo voelt :D) Al met al, ben ik echt super happy met TransIp! Dank jullie wel!
woensdag 16 november 2016
de Wit
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Mijn ervaring, Uitmuntend. Altijd antwoord op de vragen en snelle reacties indien nodig. Mensen zijn altijd erg beleeft en doen er alles aan om hun klanten te helpen waar mogelijk. Ja naar mijn mening is TransIP een erg betrouwbaar en zeer stabiel Netwerk waar je veilig bent. Er zullen misschien mensen zijn met andere ervaringen maar een ding weet ik zeker, Ik blijf zitten waar ik zit en dat is bij TransIP. Super transIP, ga zo door: Een zeer tevreden klant.
maandag 14 november 2016
Visser
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Duidelijke communicatie, altijd snelle reactie op vragen. overall gewoon 5*
donderdag 10 november 2016
de Leest
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Als Domein naam registrar erg tevreden voor mijn hosting uiteindelijk overgestapt naar een partij die meer van Magento afwist
woensdag 2 november 2016
van Waas
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Via ticket systeem vraag gesteld, zelfs om 20.00 uur nog reactie en vraag en probleem binnen 24 uur opgelost. Top service!
woensdag 2 november 2016
K
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Voor ons is TransIp een enorm fijne registrar. Wij hebben er een hoop versleten in de afgelopen jaren en hebben nu voor meerdere bedrijven alle domeinnamen naar TransIp overgezet. De interface werkt zeer gemakkelijk en intuïtief. Ook de mogelijkheden om batch bewerkingen uit te voeren zijn erg fijn. Bij vragen is er snel een reactie van de helpdesk. Wij zijn enorm tevreden!
donderdag 27 oktober 2016
Dijkstra
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
HAd dringend nieuwe partner nodig voor onze domeinnamen, na wat opzoekwerk kwam ik bij transip terecht, zeer vlotte samenwerking, top opvolging en helpdesk!!Goede backoffice en correcte prijzen! TOP
dinsdag 25 oktober 2016
Mylle
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
donderdag 13 oktober 2016
van der Meer
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Transip is een zeer professionele hoster. Prijs / kwaliteit is perfect. Het control panel is werkelijk de makkelijkste ooit. Support is top notch. Snel en vakkundig. Het upgraden en downgraden van de VPS gaat ook zeer makkelijk evens het domeinbeheer, extreem snel en simpel. Ik heb al mijn klanten inmiddels over op een VPS van Transip! Op alle fronten een aanrader.
woensdag 12 oktober 2016
van der Tol
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Snelle reactie zo als het hoort. Wij vinden in Nederland het bijna bijzonder dat we goed worden geholpen. Mijn vraag aan Transip op een onduidelijk mailtje werd binnen een uur goed beantwoord. Ik was er blij mee, omdat er vaak onduidelijke mail in je mailbox komen die je niet echt op waarheid kan inschatten. Super! dit zal vast de reden zijn dat ik al meer dan 5 jaar klant ben!
dinsdag 11 oktober 2016
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
We hebben bij TransIP een BladeVPS draaien voor de hosting van onze domeinen. Die domeinen hebben we elders draaien omdat TransIP toch niet helemaal de goedkoopste is voor alle zaken, ook voor de BladeVPS niet, maar daarin was de betrouwbaarheid en zekerheid van een bedrijf als TransIP doorslaggevend.
maandag 10 oktober 2016
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Altijd goede service. Ontzettend tevreden over TransIP!
zondag 9 oktober 2016
Smeets
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Wat een bagger hoster. Foute facturen. Veel downtime. Support sucks. Time to first byte..6/10 seconden. Overal moet je voor betalen. Geen goed woord voor over... Bagger bedrijf.......
zaterdag 24 september 2016
de Moll
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 4
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Transip zijn echt niet te vertrouwen. Allemaal vage webhosting pakketten en veel te duur. Mister Directeur is niet voor niets multimiljonair. Kan ik niet aanraden, veel slechte ervaringen met hun hosting paketten. Zeggen domijn namen zomaar op. Na 1 jaar goedkoop plunderen ze je rekening. Alle extra's kosten geld. Hun datacenter is niet zo betrouwbaar als ze het voor schotelen. Gewoon een wassen neus! Blijf er ver vandaan....
woensdag 21 september 2016
Landus
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
In eerste instantie lijkt dit een geweldige hoster, hippe site, mooi control panel. maar de uiteindelijke resultaten waar het echt om gaat vallen tegen. Er blijkt een soort CPU restrictie op de server te zitten. Zodra er iets meer gevraagd wordt in de vorm van database requests, crasht de server. Gzip compressie staat niet aan. Toch een niet erg ingewikkelde site die hier echt te traag is.
donderdag 8 september 2016
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Snel, betaalbaar, betrokken
maandag 29 juni 2015
Verburg
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0

Richtlijnen

Wij zien graag dat een Review:

 • 100% eerlijk is.
 • plus- en minpunten bevat.
 • details bevat.

Een Review wordt afgekeurd wanneer deze:

 • grove/kwetsende taal bevat.
 • links bevat.
 • onjuist is.
 • persoonsgegevens of andere gevoelige informatie bevat.
Richtlijnen reviews op webhosters.

Deel jouw ervaring

Heb jij ervaring met TransIP? Deel die dan op deze pagina.

Prijs/Kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice

Door op Reactie Plaatsen te klikken ga je akkoord met de richtlijnen en het privacybeleid van Webhosters.nl

Direct naar:

Webhosting

Core

€ 5,99 /maand
 • Opslag: 10 GB
 • Dataverkeer: 1 TB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Nee
 • Verhuisdienst: Nee
 • SSL: Ja

 

Pro

€ 9,99 /maand
 • Opslag: 100 GB
 • Dataverkeer: 1 TB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Nee
 • Verhuisdienst: Nee
 • SSL: Ja

 

Max

€ 19,99 /maand
 • Opslag: 250 GB
 • Dataverkeer: 1 TB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Nee
 • Verhuisdienst: Nee
 • SSL: Ja

 

VPS Hosting

BladeVPS X1

€ 15,00 /maand
 • Opslag: 50 GB
 • Dataverkeer: 1 TB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Nee
 • Verhuisdienst: Nee
 • SSL: Nee