Antagonist

4,8 / 5 1.655 ervaringen Bekijk Deel jouw ervaring

Actie!

Altijd SSL en SSD!

Bedrijfsgegevens

 • 15 Werknemers
 • KvK-nummer: 09136441
Openingstijden
 • 09:00 - 21:00
Website screenshot Antagonist

Overall score

4,8 / 5 1.655 ervaringen

Totaal (1.655)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice

Laatste 12 maanden (69)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice
Lees alle ervaringen

Over Antagonist
Antagonist is opgericht in 2004 en is momenteel verantwoordelijk voor de hosting van ruim 100 duizend websites. Het bedrijf is opgericht door Wouter de Vries en is gevestigd in Enschede.

Antagonist biedt shared hosting aan vanaf €6,24 per maand. Hierbij wordt standaard SSL geleverd, 1 CPU gereserveerd en 512 MB werkgeheugen. Naast webhosting en domeinen biedt Antagonist niet veel extra cloud diensten aan, er is een duidelijke focus op webhosting.

Antagonist beoordelingen en klachten
Antagonist wordt goed beoordeeld via Webhosters.nl op basis van meer dan duizend reviews. Voeg je eigen ervaring hieraan toe als je erg tevreden bent of juist een klacht hebt. Vermeldt bij een klacht altijd om welke dienst het gaat, hoelang je deze dienst al als slecht ervaart en hoe de klantenservice op de klacht heeft gereageerd.

Ervaringen 1655 op 166 pagina's

Gewoon heel goed
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Waar je bij andere hosting bedrijven extra voor moet betalen is bij Antogonist het standaard. Ik geef toe het vraagt enig aandacht maar als je er niet uitkomt is er altijd een prima helpdesk. Het terugzetten van een Backup is eenvoudig en vergt geen technische kennis.
woensdag 19 september 2018
Drees
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 0
Ravage, webzine
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Zeer te spreken over de support van Antagonist. We hebben al een jaar of vijf een abonnement op deze provider en de keren dat we problemen ondervonden met de website zijn we snel en adequaat geholpen via support. Ze denken met je mee en, dit is belangrijk, er wordt rekening gehouden met de kennis die de beheerder van de website in huis heeft. Met andere woorden, geen kant-en-klare beantwoording van vragen maar persoonlijk en laagdrempelig, totdat het probleem is opgelost. Top!
woensdag 12 september 2018
Alex van Veen
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 0
Automatische verlenging deel van een pakket
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik heb reeds een half jaar geleden aangegeven dat ik geen gebruik meer wil maken van verlenging hosting maar alleen van domeinnaam verlenging. Heb het vinkje bij verlengen hosting weggehaald.Tot mijn verbazing wordt de verlenging van het gehele pakket (verlengen hosting en domeinnaam) aangeboden. Dit terwijl ik aangegeven heb alleen de domeinnaam te verlengen.Heb opnieuw contact opgenomen via de chat hier ben ik uitstekend geholpen en is alles weer recht gezet. Vraag me alleen af waarom er geen rekening wordt gehouden met de vinkjes bij het te verlengen pakket.Dit had me weer een extra aktie gescheeld. Ook vind ik de automatische betaling veel te vroeg in gaan. Dit is ruim 3 maanden voor het verlopen van het pakket.Met vriendelijke groet,Lucas Venema
dinsdag 11 september 2018
Lucas Venema
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Hele goede hoster
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Bij problemen komen ze binnen een 4tal uur met een oplossing. Bij grote prio binnen een uur. Erg fijne partij om mee samen te werken.
dinsdag 4 september 2018
Amar
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Goede hosting, met erg goede klantenservice
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik heb meerder pakketten lopen bij antagonist. Ze hebben een uitgebreide website met heel duidelijke handleidingen en als je er niet uitkomt staat de helpdesk altijd snel paraat om je te helpen. Ik beveel het aan iedereen aan.
donderdag 16 augustus 2018
LVO
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Kundige, betrouwbare en innovatieve hostingprovider
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Aangezien mijn provider (waar ik meer dan 10 jaar erg tevreden over ben geweest) ging focussen op Magento shops en ik mindere ervaringen had met het geboden hosting-alternatief, moest ik op zoek naar een nieuwe hostingprovider.Na een uitgebreide zoektocht uiteindelijk de keuze gemaakt voor Antagonist. Was wat huiverig dat ze geen telefonische helpdesk hebben, maar na paar maanden ervaring met hun support kan ik zeggen dat ze snel, adequaat en ruim voldoende bereikbaar zijn (en erg klantvriendelijk). Ben nu ook helemaal gewend aan de opzet van service-panel, administratie en bestelprocedures en dat is gewoon goed voor elkaar.Uiteraard heb ik nog wel wat wensen (uitbreiding two factor authentication en wat ruimhartiger met bandbreedte en webruimte en auto backups bij resellers), maar daar wordt aan gewerkt.Ik denk dat ik met Antagonist wederom een kundige, betrouwbare en innovatieve hostingprovider heb gevonden die hopelijk nog vele jaren de hostingmarkt, zoals ze zelf zeggen, met een frisse blik benaderen en het allemaal net iets anders doen dan de rest.
maandag 13 augustus 2018
Harm
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 2 Niet nuttig 0
Super tevreden over Antagonist!
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Hele fijne klantenservice en goede producten. Mijn websites zijn vrijwel nooit uit de lucht.
woensdag 1 augustus 2018
Marloes
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Van het ponskaarttijdperk tot de SSD
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik ben begonnen met een website in HTML, met de hand, in 1992. Nu adviseur geweest voor de communicatie-inzet van IT bij bedrijven en overheid. Regelmatig erger ik me mateloos aan de gedwongen winkelnering bij providers en hosters. Ik heb een server, een leeg huis, nodig en wat tools, dan richt ik het huis naar mijn smaak in. Die vrijheid is precies wat je bij Antagonist krijgt. En die levert ook de tools en software, alles OS. Voor mijzelf volstaat het allerkleinste pakket, waar nu nauwelijks een website draait maar ook gigabytes aan zakelijke email. Maar voor relaties bedenk ik welk OS pakket ze nodig hebben. Ik ben geen techy maar een comcommer: ik richt efficiënte communicatieprocessen in waar mijn relatie vervolgens zelf aan kan doorbouwen.
dinsdag 31 juli 2018
Jan Willem Broekema
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Peter
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Kan niet meer pakket down graden, raar. Rustig op zoek naar andere hostingserver
 • Reactie hierop van: Antagonist
  Beste Peter,Je hebt op dit moment ons Slim-pakket en dat is ons kleinste pakket. Zodoende bestaat er geen downgrade naar een kleiner pakket: https://www.antagonist.nl/webhosting/Vorig jaar heb jij tijdens onze Black Friday-actie geprofiteerd van een flinke korting. Je hebt toen je oude pakket uit 2014 gratis ingeruild voor een nieuwe. Daar hebben we op 26 november 2017 over gemaild met elkaar. Uiteraard hebben we de keuze voor een overstap geheel aan jou overgelaten. Wel hebben we tijdens de Black Friday-actie meermaals aangegeven, dat wanneer je besluit je oude pakket weg te doen, je niet terug kunt. Graag licht ik je toe, waarom dat zo is.Antagonist heeft er voor gekozen om het oude Basic-pakket, na ruim 10 jaar, een welverdiend pensioen te geven. Naast dat het technisch onmogelijk is (het oude shared-webhosting-platform bestaat immers niet meer), is het qua functionaliteiten onverstandig om terug te keren. Met Slim heb je de beschikking over 100 GB supersnelle SSD-opslag, onbeperkt dataverkeer, gratis SSL, backups die wij voor je maken, 2x zoveel rekenkracht én geheugen, en nog veel meer...Je hebt ruim een half jaar gratis van het Slim-pakket geprofiteerd en natuurlijk begrijp ik dat je graag kosteloos door wilt gaan, of in ieder geval zo goedkoop mogelijk. Maar zoals aangegeven in ons telefoongesprek van 18 juli jongstleden, kunnen we hedendaagse hosting niet aanbieden voor de oude Basic-prijs, die stamt uit 2006. Wel kunnen we een tegemoetkoming bieden van 20% korting, bij een verlenging voor meerdere jaren.Ik hoop dat ik zo de situatie verder voor je heb kunnen verduidelijken. Mocht je hierover graag nog een keer contact hebben, waar we altijd voor open staan, kun je een bericht sturen naar support@antagonist.nl. We helpen je graag verder!
woensdag 25 juli 2018
Peter
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 2
Goede prijs, goede pakketten, perfecte service
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Al jaren klant en zal dat nog jaren blijven. Vooral de klantenservice is perfect!
donderdag 19 juli 2018
Twan
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0

Richtlijnen

Wij zien graag dat een review:

 • nuttig is en onderbouwd met details.
 • leesbaar is geschreven zonder teveel gebruik van hoofdletters en/of leestekens.
 • onafhankelijk is geschreven met zowel plus- als minpunten.
 • minimaal uit 30 woorden bestaat.
 • oprecht en open is, wees eerlijk over uw gebruik van de dienst.

Reviews worden afgekeurd wanneer deze:

 • grove/kwetsende taal bevatten.
 • beperkt en te kort zijn.
 • afkomstig van marketing bureau en/of commerciele partijen.
 • links bevatten naar pagina’s buiten www.webhosters.nl.
 • onjuiste informatie bevatten.
 • persoonsgegevens of andere gevoelige informatie bevatten.

Deel jouw ervaring

Heb jij ervaring met Antagonist? Deel die dan op deze pagina.

Prijs/Kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice

Door op Reactie Plaatsen te klikken ga je akkoord met het privacybeleid van Webhosters.nl

Direct naar:

Webhosting

Resellerpakket

€ 4,10 /maand
 • Opslag: 5 GB
 • Dataverkeer: 50 GB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Nee
 • Verhuisdienst: Ja (betaald)
 • SSL: Ja

Slim

€ 6,24 /maand
 • Opslag: 100 GB
 • Dataverkeer: 1 TB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Nee
 • Verhuisdienst: Ja (betaald)
 • SSL: Ja

Plus

€ 12,49 /maand
 • Opslag: 100 GB
 • Dataverkeer: 1 TB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Nee
 • Verhuisdienst: Ja (betaald)
 • SSL: Ja

Pro

€ 24,99 /maand
 • Opslag: 100 GB
 • Dataverkeer: 1 TB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Nee
 • Verhuisdienst: Ja (betaald)
 • SSL: Ja

Domeinnaam

Domeinnaam

€ 9,05 /jaar
 • Website redirect: Ja
 • DNS Beheer: Ja
 • DNSSEC: Ja
 • Telefoon: Nee
 • Verhuisdienst: Ja (gratis)
 • Whois Privacy: Ja