Beste Webhosting / Nieuws & Achtergrond / Cloud86 stapt in bij Formule 2 met Richard Verschoor

Blog

Cloud86 stapt in bij Formule 2 met Richard Verschoor

Hosting bedrijf Cloud86 stapt in als nieuwe sponsor van Richard Verschoor, een groot Nederlands racetalent, van Team Trident. Met beiden de focus op snelheid en goede support is dit een mooie match!

Cloud86 heeft vanochtend bekend gemaakt in de Formule 2 te stappen als sponsor van Richard Verschoor. Het snelgroeiende webhosting bedrijf uit Friesland maakte onlangs al bekend uit te breiden naar de Duitse markt en onderstreept met de sponsoring van de Formule 2 de internationale ambities en verdere focus op groei. En dat het razendsnel gaat in de Formule 2 is natuurlijk een mooie knipoog vanuit de winnaar van de Webhosters Snelheidstest van 2023.

Verschoor zal dit seizoen racen voor team Trident en staat bekend als een getalenteerde Nederlandse autocoureur met de vastberadenheid om de Formule 1 te bereiken.

“De ambitie van Richard Verschoor om de Formule 1 te bereiken, sluit goed aan bij onze bedrijfsvisie en -team. Hosting, net als racen, draait om snelheid, technologie en data. We hebben een gezamenlijke missie om de beste te zijn in wat we doen. We zijn trots op deze sponsoring en kijken er naar uit om Richard te ondersteunen bij het bereiken van zijn doelen.”
Gideon Vergouwe en Maurice Graber – oprichters Cloud86

Het logo van Cloud86, prijkt op de nieuwste F2-auto die afgelopen weekend op het Bahrain-circuit werd getest, samen met andere sponsoren, evenals op het racepak van Verschoor. Deze samenwerking versterkt de positie van Cloud86 als aanbieder van snelle webhosting en als ‘grootste supporter’ van hun klanten.

Verschoor is enthousiast over de samenwerking en ziet een parallel tussen zijn race-ambities en de doelstellingen van Cloud86: “Om te winnen in de racerij, moet je vertrouwen hebben in je team, technologie en het vermogen om snel aan te passen. Dit is wat Cloud86 doet als webhosting provider in hun ambitie om internationaal positie te pakken.”

Met deze samenwerking zet Cloud86 een mooie stap, niet alleen binnen de wereld van webhosting maar ook in de internationale racerij. Fans van zowel technologie als autosport kunnen uitkijken naar een seizoen vol snelheid, innovatie en succes. De eerste race van het aankomende seizoen begint eind februari in Bahrein.

STRATO_banner_Webhosters