Beste Webhosting / Nieuws & Achtergrond / Yourhosting, Versio en Realhosting krijgen dezelfde (mede)eigenaar

Blog

Yourhosting, Versio en Realhosting krijgen dezelfde (mede)eigenaar

Investeringsmaatschappij Strikwerda Investments stapt stevig in op de Nederlandse webhosting markt. Het nieuwe bedrijf TWS (Total Webhosting Solutions) is opgericht als moederbedrijf van Yourhosting, Versio, Realhosting, Reviced, Realtime Register en Resello. Hiermee is het bedrijf…

Investeringsmaatschappij Strikwerda Investments stapt stevig in op de Nederlandse webhosting markt. Het nieuwe bedrijf TWS (Total Webhosting Solutions) is opgericht als moederbedrijf van Yourhosting, Versio, Realhosting, Reviced, Realtime Register en Resello. Hiermee is het bedrijf naar eigen zegge in één keer marktleider van Nederland.

Al langere tijd wordt er gesproken over de consolidatie op de Nederlandse hosting markt aangezien deze een stuk gefragmenteerder is dan in de landen om ons heen het geval is. Toch viel het tempo waarin dit gebeurde tot nu toe tegen. TWS is op deze manier gelijk erg groot. De combinatie is interessant gezien het feit dat Yourhosting een wat meer premium merk is met veel zakelijke diensten en shared hosting pakketten vanaf €5- per maand terwijl Versio juist een budget webhoster is met shared hosting pakketten vanaf €2,50 per maand.

Dat TWS nog niet klaar is met groeien blijkt uit het persbericht en de eigen website, we kunnen hoogstwaarschijnlijk de komende jaren meer overnames verwachten. Bekijk hier een lijst met de huidige bedrijven die onder TWS vallen.

http://www.persberichten.com

 

STRATO_banner_Webhosters