Combell

4,0 / 5 53 ervaringen Bekijk Deel jouw ervaring

Bedrijfsgegevens

 • 100 Werknemers
 • KvK-nummer: BE475231011
Openingstijden
 • 24 uur per dag / 7 dagen per week
Website screenshot Combell

Overall score

4,0 / 5 53 ervaringen

Totaal (53)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice

Laatste 12 maanden (3)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice
Lees alle ervaringen

Over Combell
Combell is een hosting bedrijf opgericht in België in 1999. Het Belgische Combell is met 167 duizend klanten en 500 duizend actieve domeinnamen één van de grotere hosting bedrijven in Nederland en België.

De hosting pakketten zijn beschikbaar vanaf €12,49 per maand waarmee Combell zich in het premium hosting segment bevindt. Hierbij zijn zaken als verhuizing, SSL en SSD gratis inbegrepen. Alle webhosting draait op de drie datacenters in België.

Combell ervaringen en klachten
Alle klanten van Combell webhosting of andere Combell cloud diensten kunnen een ervaring delen over hoe zij dit bedrijf en de klantenservice ervaren. Deel via ons je ervaring met de producten, diensten en of support van Combell. Hoe meer ervaringen we verzamelen, des te beter het beeld is dat gebruikers van Combell krijgen.

Ervaringen 53 op 6 pagina's

super
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Jaren geleden bij combell.nl gekomen op advies van webhoster byte.nl . Het was even wennen met het nieuwe cpanel. Met de uitstekende service van combell is het gelukt al de websites in mijn beheer onder te brengen in een reseller pakket. Vergeleken met controlpanels van een aantal andere vaak veel goedkopere webhosters, die ik niet bij naam zal noemen, is combell een verademing. Het scheelt uiteindelijk veel tijd. Inderdaad iets duurder dan andere webhosters, maar onder de streep uiteindelijk goedkoper. Kwaliteit van de hosting is uitstekend en de service is buitengewoon goed.
dinsdag 29 juni 2021
Wim Houtman - WebsiteMet
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Echt goede hoster
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ook wij komen oorspronkelijk van Byte. Onze ervaring met Combell is zeker goed. De hosting infrastructuur is super geregeld. De sites zijn snel (geen overbelaste servers etc) en ze hebben uitstekende technische kennis. De ervaring die onze collega aanbieders kennelijk met ze hadden herkennen wij zeker niet. Natuurlijk werken ze anders dan bij Byte en moet je even de moeite nemen om te leren hoe de nieuwe omgeving werkt. Bij vragen wordt er snel en technisch inhoudelijk gereageerd. En als we bellen is de wachtrij echt nul komma nul; we krijgen direct contact. Misschien zit het verschil in onze technische kennis over hosting maar tot nu toe kunnen we onze klanten echt prima bedienen met de Combell hosting.
donderdag 4 maart 2021
Sitegurus.nl
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 2 Niet nuttig 0
De kaas in de val is gratis
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Dit bedrijf heet mijn oude host Byte overgenomen. Toppunt is nu een plotselinge prijsverhogingen van 35%. Oplichters. Alleen pakketten beschikbaar met gigantische hoeveelheden GB's aan ruimte en 5 databases. Op de site worden pakketen aangeboden vanaf €6,- per maand dit is een jaarcontract daarna vliegt het gelijk naar €220,- Al mijn pakketten hebben ongevraagd een upgrade gekregen. Hier is ook niets aan te doen volgens de helpdesk van Combell. Ongevraagd meer ruimte gekregen (die ik niet nodig heb) maar moet er verplicht voor betalen, schandalig Zeer ontevreden klant hier.
zondag 20 december 2020
Rolf
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 2 Niet nuttig 2
waardeloos bedrijf.
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
toen een gedeelte van byte werd overgenomen is het gezeik begonnen. eerst worden de facturen dubbel zo duur en als je een rede vraagt krijg je als antwoord: je kunt ja overstappen naar een andere provider als het je niet bevalt. stelletje oplichters zijn het. en de klantenservice erg onvriendelijk.
maandag 29 juni 2020
Alex
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 3 Niet nuttig 1
Oplichters
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Dit bedrijf heet mijn oude host overgenomen. Sindsdien alleen maar gezeik. De back-end is heel onoverzichtelijk. Toppunt is nu een prijsverhogingen van 25%. Wat een oplichters zeg. Alleen pakketten beschikbaar met gigantische hoeveelheden GB's aan ruimte en 5 databases. Dus al mijn pakketten hebben ongevraagd een upgrade gekregen. En ik mag dat gaan doorberekenen en uitleggen aan mijn klanten. Zeer ontevreden klant hier. Zoek een andere host! Een ding: Je wordt wel altijd keurig te woord gestaan. Maarrrrr: In het Vlaams, dus bijna niet te volgen voor een Nederlander.
woensdag 20 mei 2020
Suzanne
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 5 Niet nuttig 3
Zijn absoluut niet van hun woord!
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Jammer dat je geen 0 sterren kan geven. Na opgelicht te zijn door developer vraag ik mijn transfercodes op voor mijn domeinnamen die op mijn naam geregistreerd zijn. Wat doet combell; Na telefonisch mijn uitleg gegeven te hebben over mijn probleem met developer zeggen zij dat ze de codes gaan duursturen naar mij, MAAR in plaats daarvan sturen ze simpel weg mailtje naar die developer. Héél mooi gedaan Combell!! Prachtige service!!
maandag 4 november 2019
Conny
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 6 Niet nuttig 4
De hostingcowboys van Combell
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Overname van Nucleus door Combell is de verwachte ramp. Ongevraagde facturen, domeinnamen en hostingaccounts die verdwijnen of hostingaccounts die al maanden verlopen zijn. Gemaakte afspraken over verlengingen gewoon genegeerd. Nu maar wachten op support en administratie, want telefonisch zijn ze niet bereikbaar tussen 12u en 13u30. Sinds de aankondiging van de overname door Combell, zijn we zo snel mogelijk al onze klanten gaan verhuizen. Helaas nog 2 klanten te gaan... Mijn advies, als expert en jarenlang hostingprovider geweest te zijn, vermijd de cowboys van Combell. #CombellSucks #Amateurs #WorstHostingProviderEver #Combell #Nucleus #Webhosting #Domainnames
donderdag 19 september 2019
Luc Sachteleben
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 8 Niet nuttig 2
Uitstekende hosting partij
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Snelle en goede hosting (geen over provisioned resources om het goedkoop te houden). Prima sevicepanel en in het regelmatige contact dat we als bureau (sitegurus.nl) met Combell hebben na de overname van als onze sites vanaf Byte niets dan lof. Vriendelijke medewerkers, snelle reacties en men komt de afspraken na.
donderdag 5 september 2019
Peter Rutten
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 3 Niet nuttig 2
Maffiose praktijken
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Altijd tevreden geweest bij Byte todat ze plotseling hun klanten migreerden naar Combell. Ik kreeg ge-antedateerde facturen en betalingsherinneringen maanden voordat mijn bij Byte afgesloten pakketten afliepen. Aanmaningen om te betalen en treineren met het afgeven van verhuiscodes. Klantenservice is waardeloos!
woensdag 12 december 2018
Y. Park
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 7 Niet nuttig 4
Combell handelt niet ethisch verantwoord.
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Combell heeft een ander bedrijf overgenomen en in die tussentijd aanbiedingen gestuurd die er uit zagen als een factuur. Volgens Combell had je als klant van de overgenomen partij de keuze om via een betaling van die factuur (offerte) het domein en hosting te behouden. Na het niet betalen en het op tijd laten weten weg te willen bij Combell begon de vertragingsmachine. In plaats van behulpzaam te zijn om de EPP code af te geven werd de site uit het hostingpakket gehaald. Toen na verstrijken van de gestelde termijn van Combell werd ook nog eens het domein, wat al niet meer bereikbaar was, ook nog eens 30 dagen bevroren, omdat er niet betaald zou zijn. Wat klopt want we wouden niet met ze meer in zee. Maar wat gebeurd er na 30 dagen? Er was beloofd dat het domein vrij zou komen en registreerbaar. Maar niets is minder waar, het is bezet door hunzelf. Dus je kan het alleen verhuizen. Maar je raad het all. Een EPP code kan alleen afgegeven worden als je de offerte betaald voor verlenging van je domein bij Combell zelf. In Nederland kan dit juridisch niet. Vrij registreerbaar is ook echt vrij registreerbaar. Bedankt Combell voor jullie geweldige belgische service maar niet heus.
woensdag 12 december 2018
Jeroen Sikkema
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 6 Niet nuttig 0

Richtlijnen

Wij zien graag dat een Review:

 • 100% eerlijk is.
 • plus- en minpunten bevat.
 • details bevat.

Een Review wordt afgekeurd wanneer deze:

 • grove/kwetsende taal bevat.
 • links bevat.
 • onjuist is.
 • persoonsgegevens of andere gevoelige informatie bevat.

Deel jouw ervaring

Heb jij ervaring met Combell? Deel die dan op deze pagina.

Prijs/Kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice

Door op Reactie Plaatsen te klikken ga je akkoord met de richtlijnen en het privacybeleid van Webhosters.nl

Webhosting

Business

€ 14,95 /maand
 • Opslag: 50 GB
 • Dataverkeer: 1 TB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Ja (gratis)
 • SSL: Ja

 

VPS Hosting

VPS 1 Pro

€ 39,00 /maand
 • Opslag: 50 GB
 • Dataverkeer: 1 TB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Nee
 • SSL: Nee

 

Domeinnaam

Basic Email Hosting

€ 12,00 /jaar
 • Website redirect: Ja
 • DNS Beheer: Onbekend
 • DNSSEC: Onbekend
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Onbekend
 • Whois Privacy: Onbekend