Beste Webhosting / Nieuws & Achtergrond / Neostrada verhoogt tarieven

Blog

Neostrada verhoogt tarieven

Webhosting bedrijf Neostrada uit Lelystad heeft nieuwe pakketten ingevoerd. Naast technische veranderingen betekent dit ook hogere tarieven voor de shared hosting pakketten. Op een speciale pagina geeft het bedrijf uitleg over het nieuwe platform en…

Webhosting bedrijf Neostrada uit Lelystad heeft nieuwe pakketten ingevoerd. Naast technische veranderingen betekent dit ook hogere tarieven voor de shared hosting pakketten.

Op een speciale pagina geeft het bedrijf uitleg over het nieuwe platform en wat er verbetert is voor haar klanten. Zo wordt er gebruik gemaakt van NVME SSD’s, zijn er vanaf nu 3 replica’s van elke website beschikbaar en is Cloudflare in cPanel geïntegreerd.

Over de prijsstijging wordt op deze uitleg pagina géén toelichting gegeven, daarom zetten we de prijsverhogingen op een rij.

Tariefswijzigingen Webhosting pakketten:

  • Starter van €1,00 naar €2,99 per maand (op basis van 1 jaar) (+200%)
  • Business van €4,95 naar €9,99 per maand (op basis van 1 jaar) (+100%)
  • Professional van €7,95 naar €14,99 per maand (op basis van 1 jaar) (+88%)

De huidige klanten van shared webhosting bij Neostrada zullen flink meer gaan betalen, het Starter pakket wordt 3 x zo duur. We kijken hierbij naar de tarieven op basis van 1 jaar, wie zijn hosting gelijk twee of zelfs drie jaar vooruit wil betalen kan ook net als voorheen korting krijgen van respectievelijk 10% of 15%, ook is er momenteel 20% korting op het Professional pakket voor het eerste jaar.

De tarieven van domeinregistratie en VPS hosting lijken onveranderd.

Het is nog maar één maand geleden dat webhosting bedrijf Versio haar tarieven verhoogt heeft, gebruikers die toen van Versio zijn overgestapt naar Neostrada zullen extra geschrokken zijn. Zowel Versio als Neostrada zijn sinds 2018 onderdeel van TWS.

Toch is er nog genoeg te kiezen voor klanten die op zoek zijn naar goedkope webhosting, in onze vergelijker zijn tientallen bedrijven te vinden die webhosting voor maximaal €1 per maand aanbieden.