Home / Hosting Bedrijven (A tot Z) / Intention Internet

Intention Internet

4,4 / 5 45 ervaringen Bekijk Deel jouw ervaring

Bedrijfsgegevens

 • KvK-nummer: 78050227
Website screenshot Intention B.V.

Overall score

4,4 / 5 45 ervaringen

Totaal (45)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice

Laatste 12 maanden (3)

 • Algemeen
 • Prijs/kwaliteitverhouding
 • Kwaliteit hosting
 • Klantenservice

Ervaringen 45 op 5 pagina's

Super service
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik maak websites voor anderen en heb dan ook meerdere websites gehad en er komen ook weer nieuwe bij. De support is top, de service loopt altijd soepel en ik hoef me nooit af te vragen of er problemen zijn. Ik kan100% vertrouwen op Intention en dat scheelt heel veel hoofdpijn vergeleken met ervaringen elders. Mocht ik weer eens wat geknoeid hebben, wordt het binnen een paar uur gefixt. Helemaal Happy!
zondag 16 mei 2021
Emmy van Meir
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Top geregeld voor een super prijs
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Email start pakket met EU domeinnaam op paaszaterdag besteld. Als particulier had ik geen haast. Op tweede paasdag was alles echter al geregeld en door het handige en eenvoudig te doorgronden Control Panel de klantenservice niet nodig gehad. Was al een tijdje op zoek naar mail-hosting en zie een golf van overnames in hosting bedrijven met soms meer dan verdubbeling van kosten. Met enig toeval kwam ik Intention tegen en was aangenaam verrast over de positieve recensies, ook mij heeft het niet teleur gesteld. Top geregeld,
zondag 11 april 2021
Rogier
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Goede service, prettig bedrijf, niet te groot en goed geprijsd
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik heb al jaren een wordpress website en heb bij diverse hostingbedrijven gezeten. Dat waren niet de minste en zeker niet de goedkoopste. Toch heb ik het nergens langer dan 2jr uitgehouden. Bij de ene was mijn website steeds uit de lucht en/of onbereikbaar en bij de andere kreeg ik geen email binnen of was mijn (web)mail onbereikbaar. Keer op keer was er wat en niet dat de bedrijven slecht waren want ze deden er van alles aan maar de problemen bleven. Aangezien email het belangrijkste communicatiemiddel voor mij is met mijn klanten ben ik weer op zoek gegaan en ca. 4-5jr geleden bij Intention terecht gekomen. In het begin was het even wennen want ik zat te emmeren met mijn gewenste instellingen maar al snel was alles op orde en sedert dien heb ik loopt alles soepel. Gewoon elke dag mijn mail verversen en mijn website is geloof ik niet een keer uit de lucht geweest. Ik heb een start-pakket en dat is voor mij meer dan voldoende. Een groot voordeel vind ik dat ze je "kennen". Het bedrijf is niet zo groot als andere bedrijven maar daar had ik elke keer een ander persoon aan de lijn en moest ik steeds alles opnieuw uitleggen of ik kreeg op elke email weer een andere vraag waarop ik dan weer moest antwoorden. Hier stuur ik een mailtje en het wordt geregeld of ik krijg binnen no-time een antwoord, al is het maar van "morgen regel ik het of doe het straks". Bellen doe ik nooit, vind dit gewoon erg prettig werken. Waarom ik nu pas een review schrijf: a) niet echt eerder aan gedacht b) ik heb ze eigenlijk niet of zelden nodig dus denk je ook niet aan het bedrijf c) nu omdat ik bij toeval op deze site terecht kwam en nieuwsgierig was hoe hun rating eigenlijk was dacht ik dat het wel leuk zou zijn hun op deze manier voor hun service te bedanken. Kortom: al jaren tevreden en ik heb er alle vertrouwen in dat dit zo blijft.
donderdag 8 april 2021
Bart Lannoo
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 0
Beter ga je niet vinden, zoek niet verder!
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik schrijf niet vaak een review, maar voor Intention neem ik echt deze moeite. Ik was opzoek naar een goede hostingpartij, met name eentje die technisch zijn zaakjes goed op orde heeft. Dat is niet makkelijk te achterhalen, want iedereen zegt uiteraard dat ze het voor elkaar hebben. Maar toch is er een heel groot verschil op dit vlak te ontdekken. Met behulp van de website internet.nl en een lijst met zo'n 20 criteria ben ik allerlei partijen afgegaan (mailen, bellen, technisch testen), ook de grote namen die op deze site op de homepage worden aangeprezen. Al snel kwam Intention naar boven als een partij die op technisch vlak bijna 100% scoorde en dat tegen een zeer scherpe prijs. Dat kon niemand evenaren. Ook het contact met de servicedesk was (en is nog steeds) erg plezierig en persoonlijk. Er wordt snel gereageerd, uitgebreid ingegaan op vragen en transparant aangegeven wat wel en niet kan. En als iets nog niet kon, werd eigenlijk heel snel een alternatief geboden of aangegeven wanneer het wel beschikbaar komt. Ik heb inmiddels meerdere pakketten afgenomen (email en webhosting), ik vind de control panels voor hosting en webmail die aangeboden worden erg compleet en fijn werken. Spamfilter is top, echt een van de beste filters die er bestaan heb ik uitgezocht, dat is dus allemaal inbegrepen. Ik ben blij dat mijn email niet meer bij een partij als Google staat, dat ik lokale bedrijven ondersteun en uiteindelijk veel betere service krijg tegen een scherpere prijs. Ik moet ook minpunten benoemen, dat is niet makkelijk. Wellicht het feit dat er geen 24/7 support is? Alhoewel mijn ervaring is dat ik zelfs in het weekend reacties krijg op vragen. Ik beveel Intention van harte aan. Een betere prijs/kwaliteit ga je voor webhosting en emailhosting niet vinden.
zondag 9 februari 2020
Guy
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 3 Niet nuttig 0
Bedankt
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Bedankt voor jullie goede service
donderdag 24 oktober 2019
Harald Speek
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Topservice en geweldige prijs
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik beveel al onze klanten Intention aan. De pakketten zijn kwalitatief goed voor een hele scherpe prijs. Maar vooral de service is overweldigend goed!!!
zondag 5 mei 2019
Jules Sohier
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 3 Niet nuttig 1
Super stabiel bedrijf
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Intention is top en ze behouden hun service & diensten perfect in orde. Ik lees dan eens reviews van klanten ze niet betalen ze er uit liggen en boos zijn ze niet benaderd worden, ik vraag me dan af ze het zelf niet inzien hun juist verantwoordelijk zijn voor betalingen. ik weet van uit intention je keurig netjes e-mails krijgt en een duidelijke omschrijving voor verlenging en een uitstekende ontrol panel! Ik ben al heel wat jaar klant bij Intention en heb soms een vraag en krijg echt razend snel antwoord, zelfs buiten kantoor tijden en in t weekend. Ik zeg dus 1 ding een top bedrijf! pluspunten: * betrouwbaar * stabiel * uitstekende service * makkelijk in gebruik * overzichtelijk minpunten: * Ik vind het jammer het bedrijf geen radio hosting heeft.
donderdag 25 oktober 2018
Eric B.
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 0
Goede service, degelijk bedrijf en vriendelijke service
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ben een tevreden klant sedert 2016. Heb totaal geen klachten. Vragen bijna altijd via de email, werkt het beste en 50% dezelfde dag antwoord - 50% de volgende morgen. Is voor mij snel zat. Heb nog geen uitval gehad van email / website etc. en hoop dat dit zo blijft. Was bij andere hosters wel anders, ben blij dat ik verhuisd ben naar Intention. Shared hosting - diverse domeinnamen - emailpakketten.
woensdag 13 juni 2018
Bart
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Altijd bereikbaar. Goede ondersteuning indien nodig. Aan te bevelen.
donderdag 14 december 2017
wiegers
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Al jaren enorm tevreden over Intention, de support is tevens enorm snel met antwoorden, zelfs in het weekend en in de avonden krijg je vaak nog een reactie en dat binnen een uur!
zaterdag 21 oktober 2017
de Baat
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0

Richtlijnen

Wij zien graag dat een Review:

 • 100% eerlijk is.
 • plus- en minpunten bevat.
 • details bevat.

Een Review wordt afgekeurd wanneer deze:

 • grove/kwetsende taal bevat.
 • links bevat.
 • onjuist is.
 • persoonsgegevens of andere gevoelige informatie bevat.

Deel jouw ervaring

Heb jij ervaring met Intention B.V.? Deel die dan op deze pagina.

Prijs/Kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice

Door op Reactie Plaatsen te klikken ga je akkoord met de richtlijnen en het privacybeleid van Webhosters.nl

Direct naar:

Webhosting

Start

€ 4,95 /maand
 • Opslag: 100 GB
 • Dataverkeer: 1 TB
 • SSD: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Ja (gratis)
 • SSL: Ja

 

Domeinnaam

.nl

€ 7,49 /jaar
 • Website redirect: Ja
 • DNS Beheer: Ja
 • DNSSEC: Ja
 • Telefoon: Ja
 • Verhuisdienst: Nee
 • Whois Privacy: Ja