Wat is SSI?

SSI Server Side Includes

SSI staat voor Server Side Includes, hiermee kunnen dynamische regels code worden ingevoegd in statische pagina’s, denk aan bijvoorbeeld de datum van vandaag.

Wat doet SSI?

SSI is een techniek die ondersteund wordt door sommige webservers en het maakt het mogelijk dat de server bepaalde zaken automatisch uit kan voeren in plaats van dat het met de hand of dmv. programmeer taal (zoals bijvoorbeeld PHP) uitgevoerd moet worden.