Beste Webhosting / Nieuws & Achtergrond / Antagonist introduceert online opslag als nieuwe dienst

Blog

Antagonist introduceert online opslag als nieuwe dienst

Enschede, 14 april 2021 Hostingprovider Antagonist uit Enschede introduceert online opslag als nieuwe dienst. Sinds 2004 biedt de organisatie webhosting, domeinnamen en e-mail aan, waarbij men zich richt op eenvoud, kwaliteit en service. Nu breiden…

Enschede, 14 april 2021

Hostingprovider Antagonist uit Enschede introduceert online opslag als nieuwe dienst. Sinds 2004 biedt de organisatie webhosting, domeinnamen en e-mail aan, waarbij men zich richt op eenvoud, kwaliteit en service. Nu breiden ze met cloudopslag hun dienstverlening verder uit. Dat is in lijn met de visie om een compleet aanbod te faciliteren voor met name het MKB-segment, zzp’ers, start-ups en freelancers.

Antagonist start met het aanbieden van drie pakketgroottes voor online opslag: Small (250 GB), Medium (500 GB) en Large (1.000 GB). Het opslagplatform zelf is gebaseerd op de opensourcesoftware Nextcloud. In combinatie met de ondersteuning voor het open protocol WebDAV is het hierdoor eenvoudig om vanaf allerlei apparaten en besturingssystemen je opslag te benaderen. Met behulp van een app op je smartphone of via het online beheerpaneel kun je snel bestanden uploaden, bekijken en delen. Daarnaast is er naadloze integratie mogelijk met Windows en macOS, waar je jouw cloudopslag als map kunt toevoegen om zo eenvoudig bestanden over te dragen.

Online opslag als aanvulling op webhosting

Antagonist staat bekend als specialist op gebied van webhosting. Toonaangevend daar is het gebruik van een geavanceerd opslagsysteem, waarin SSD’s en werkgeheugen (RAM) worden gecombineerd. Het bedrijf is er zodoende helemaal op ingericht om klanten gebruiksvriendelijke oplossingen te bieden voor het neerzetten van een professionele website. Online opslag met snelle bestandsoverdracht gaat nu verder waar webhosting stopt. Met dezelfde filosofie, want ook dit is precies zo ingericht waarvoor het is bedoeld. Veilig, krachtig en ideaal voor het bewaren van al je foto’s, video’s en documenten.

Op de vraag hoe hun online opslag verschilt van andere bekende spelers in het segment, is hun antwoord helder. Je kiest voor veilige bestandsopslag op servers die zich bevinden in Nederland, gepaard met de persoonlijke service die je van Antagonist gewend bent. Dat uit zich in doortastende ondersteuning en duurzame oplossingen, waarmee klanten snel op weg worden geholpen. Bovenal wordt er geluisterd naar wensen van klanten, om vervolgens met deze waardevolle feedback in de toekomst de dienst verder te verbeteren. Iets waar Antagonist na ruim 16 jaar ervaring om bekend staat in de markt.

Over Antagonist

Antagonist te Enschede verzorgt voor ruim 55.000 klanten de webhosting, domeinnamen en beveiliging van meer dan 100.000 websites. De klanten zijn zowel particulier als zakelijk. Met name het MKB-segment, zzp’ers, start-ups en freelancers behoren tot de doelgroep. Het bedrijf richt zich op eenvoud, kwaliteit en service. Het succes en de liefde voor techniek zijn de drijfveren om maximaal in te zetten op innovatie, automatisering en opkomende technologieën.

Meer informatie:

STRATO_banner_Webhosters