Beste Webhosting / Nieuws & Achtergrond / PCextreme wijzigt pakketten (hogere tarieven)

Blog

PCextreme wijzigt pakketten (hogere tarieven)

PCextreme heeft de webhosting pakketten gewijzigd. Het gaat hierbij om de shared hosting pakketten, domeinen en cloud lijken ongewijzigd. De drie shared webhosting pakketten hebben nieuwe namen en nieuwe specificaties. Het meest opvallende is dat…

PCextreme heeft de webhosting pakketten gewijzigd. Het gaat hierbij om de shared hosting pakketten, domeinen en cloud lijken ongewijzigd. De drie shared webhosting pakketten hebben nieuwe namen en nieuwe specificaties. Het meest opvallende is dat het instap pakket Static (€0) en Dynamic (€1,95 per maand) zijn verdwenen en het goedkoopste hosting pakket nu €4,95 per maand is. De wijzigingen lijken per 31-jan-2019 te zijn ingegaan maar op de website zien we helaas géén nieuwsbericht op update die dit verder bevestigd.

Ook zien we dat de hoeveelheid schijfruimte is aangepast. Was dit in het Dynamic pakket voorheen 25 GB is dat nu in het kleinste Standaard pakket 10 GB. Wel hebben alle pakketten nu onbeperkt dataverkeer.

Oude pakketten

  • Static voor €0 per maand (0,15 GB schijfruimte / 15 GB dataverkeer)
  • Dynamic voor €1,95 per maand (25 GB schijfruimte / 150 GB dataverkeer)
  • All-in-One voor €9,95 per maand (50 GB schijfruimte / onbeperkt dataverkeer)

Nieuwe pakketten

  • Standaard voor €4,95 per maand (10 GB schijfruimte / onbeperkt dataverkeer)
  • Plus voor €9,95 per maand (50 GB schijfruimte / onbeperkt dataverkeer)
  • Premium voor €24,95 per maand (300 GB schijfruimte / onbeperkt dataverkeer)

Klanten die een Dynamic hosting pakket hebben zullen worden overgezet op Standaard, voor deze klanten betekent dit een prijsverhoging van 150%. Eerder zagen we ook tariefsverhogingen bij Versio en Neostrada. Opvallend is dat deze bedrijven allemaal sinds 2018 onderdeel zijn van TWS.