Beste Webhosting / Nieuws & Achtergrond / ISPGids definitief offline?

Blog

ISPGids definitief offline?

Het lijkt er op dat ISPGids – de Internet Service Provider gids definitief offline is. Net als webhosters.nl verzamelde ISPGids al meer dan 15 jaar recensies en reviews over hosting bedrijven in Nederland. Veel verschillende…

Het lijkt er op dat ISPGids – de Internet Service Provider gids definitief offline is. Net als webhosters.nl verzamelde ISPGids al meer dan 15 jaar recensies en reviews over hosting bedrijven in Nederland. Veel verschillende hosting bedrijven in Nederland verwijzen dan ook naar ISPGids.com voor klantervaringen.

We zagen al eerder dat er veel links naar van hosting aanbieders naar 404 pagina’s op ISPgids gingen. Zeker weten doen we het niet, maar het heeft er alle schijn van dat de ISPgids niet meer terug komt in de oude vorm aangezien de website ook een 301 redirect heeft naar XCAT publishing. De specifieke pagina’s van hosting bedrijven op de site van ISPgids.com resulteren nu dus ook in een redirect.

We zien verder niets qua nieuws of updates omtrent het offline gaan, het lijkt redelijk geruisloos te zijn gebeurd. Mochten we meer informatie hebben dan zullen we de post updaten.

Wat doe ik nu met m’n reviews?

widget - webhosters

Een voorbeeld van één van de manieren hoe je de webhosters widget kan embedden.

Mocht je nou voorheen een plek voor ISPgids.com hebben ingeruimd op je website voor je klantervaringen en reviews en je hebt ook een account bij webhosters.nl? Dan kan je natuurlijk ook onze review widget gebruiken in je account, voor ons ook handig! 🙂 Hoe meer ervaringen wij kunnen verzamelen hoe beter. Natuurlijk zijn er ook andere – meer zelfgemaakte – mogelijkheden om deze rating op je website integreren!

Bekijk meer mogelijkheden bij webhosters.nl

STRATO_banner_Webhosters