Beste Webhosting / Nieuws & Achtergrond / Team.blue: Webhosting bedrijven

Blog

Team.blue: Webhosting bedrijven

Team.blue is een Europese aanbieder van webhosting en cloud computing en gevestigd in Gent. Team.blue is ontstaan na een fusie in 2019 tussen de TransIP Group en de Combell Group. Op het moment van schrijven…

team.blue afbeelding

Team.blue is een Europese aanbieder van webhosting en cloud computing en gevestigd in Gent. Team.blue is ontstaan na een fusie in 2019 tussen de TransIP Group en de Combell Group.

Op het moment van schrijven (2021) telt team.blue maar liefst 20 webhosting bedrijven gelegen in verschillende Europese landen. De laatste overnames waren Enartia (Griekenland) en Hipex (Nederland) en het lijkt er niet op dat ze het hierbij zullen laten.

De beste webhosting bedrijven van Team.blue volgens Webhosters.nl

Uit het portfolio van team.blue worden de onderstaande 5 bedrijven het beste beoordeeld. Wij hebben hier alleen webhosts meegenomen die minimaal 10 beoordelingen hebben ontvangen.

#1 Easyhost

Easyhost heeft een enorm hoge beoordeling van 4,9 en dit is niet voor niks. Elke review die je leest is zowel positief over de prijs/kwaliteit verhouding als over de kwaliteit in het algemeen. Daarnaast lees je niks anders dan positieve reacties over de snelle en vriendelijke klantenservice (email- en telefoonservice).

#2 Vimexx

Nadat Vimexx in 2015 is opgericht zijn ze enorm hard gegroeid. Vimexx richt zich op een scherpe prijs en biedt al shared webhosting aan vanaf €0,45 per maand. Om deze scherpe prijzen te kunnen aanbieden ontbreekt er helaas wel telefonische helpdesk.

#3 VDX

VDX krijgt vrijwel altijd goede beoordelingen. Dit komt veelal door de vriendelijke en snelle service. Ook de kwaliteit van de hosting draagt hieraan bij.

#4 iXL Hosting

De meeste reviews bij iXL Hosting zijn positief. Hier en daar kom je wel opmerkingen tegen die aangeven dat betalingen niet altijd even goed verlopen en dat de klantenservice wat tegenvalt. Over het algemeen geeft iedereen aan blij te zijn met de webhost.

#5 TransIP

TransIP heeft sinds haar oprichting in 2003 vooral positieve feedback ontvangen. Helaas is op de reviewpagina te zien dat sinds de overname van team.blue in 2019 de beoordelingen wat negatiever zijn geworden. Uit deze reacties valt vooral op te maken dat niet iedereen even blij is met de klantenservice.

Alle team.blue hosting bedrijven

Wil je meer weten over hosting bedrijven en de moederbedrijven? Lees dan eens dit artikel: Hosting bedrijven, groepen & moederbedrijven.