Beste Webhosting / Nieuws & Achtergrond / Vimexx nu onderdeel van Team.Blue

Blog

Vimexx nu onderdeel van Team.Blue

Ook budget webhoster Vimexx is nu onderdeel van het snel groeiende team.blue. In een beknopt bericht heeft Vimexx aangegeven de krachten te bundelen met de Europese hostinggroep team.blue. Op de website van team.blue wordt nog…

Ook budget webhoster Vimexx is nu onderdeel van het snel groeiende team.blue. In een beknopt bericht heeft Vimexx aangegeven de krachten te bundelen met de Europese hostinggroep team.blue. Op de website van team.blue wordt nog niet over deze overname gesproken.

Vimexx is in Nederland actief als budget webhoster met webhosting vanaf €0,45 per maand. We zijn benieuwd of er veranderingen in de prijsvoering zullen ontstaan na deze overname. Na eerdere overnames door TWS zagen we dat meerdere bedrijven de prijzen verhoogden, met name van de erg goedkope hosting pakketten.

Team.blue is ontstaan na een ‘overname’ (zelf spreken ze van een fusie) van TransIP door Combell. Deze twee van zichzelf al grote bedrijven vormen zo een groep waaronder steeds meer hosting bedrijven vallen (zie overzicht).

STRATO_banner_Webhosters