Beste Webhosting / Nieuws & Achtergrond / TWS heeft SoHosted overgenomen

Blog

TWS heeft SoHosted overgenomen

Webhosting bedrijf SoHosted uit Drachten is nu onderdeel geworden van de TWS groep. Er is door beide bedrijven nog géén persbericht met extra details naar buiten gebracht maar aan de website van TWS is inmiddels…

Webhosting bedrijf SoHosted uit Drachten is nu onderdeel geworden van de TWS groep. Er is door beide bedrijven nog géén persbericht met extra details naar buiten gebracht maar aan de website van TWS is inmiddels het logo van SoHosted toegevoegd.

Het rijtje bedrijven dat nu onderdeel is van Total Webhosting Solutions (TWS) is hiermee gegroeid tot tien Nederlandse webhosters en drie Spaanse hosting partijen. Bekijk hier het overzicht van bedrijven.

SoHosted is een middelgroot webhosting bedrijf dat alweer 14 jaar actief is op het gebied van webhosting, domeinregistratie en ook VPS. In het kantoor in Drachten werken ongeveer 20 medewerkers. Hoeveel klanten SoHosted precies bedient is niet helemaal duidelijk, in 2015 vierden zij de komst van de 35 duizendste klant, daarna zijn er echter géén updates meer over vermeldt.

SoHosted wordt beoordeeld met een 4,7/5 op basis van 1847 ervaringen.

Bron: https://tws.eu