Beste Webhosting / Nieuws & Achtergrond / Webhosting Solutions 24 Oplichting

Blog

Webhosting Solutions 24 Oplichting

Spookfacturen, hoe herken je ze en hoe ga je er mee om. Vanuit Zweden gaat er nu een spookfactuur rond van Webhosting Solutions 24

Een spookfactuur vanuit Zweden dit keer!

Er gaat weer een spookfactuur rond, dit keer van Webhosting Solutions 24. Deze praktijken lopen al jaren en nu dus ook groots in Nederland aangezien wij meerdere ondernemers kennen die een dergelijke spook factuur van Webhosting Solutions 24 in de bus hebben gehad. Het bedrijf achter deze Scams staat zelf op de zwarte lijst in Zweden:

Waarschuwing – bedrijf op de zwarte lijst van de Zweedse Kamer van Koophandel
Ze sturen valse facturen. De eigenaar, Eric Antonio Jimenez verbergt zich nu en heeft al zijn informatie van hitta.se, mrkoll en eniro.se verwijderd, hij verbergt zich. Het bedrijf ging pas in december 2021 open en had in januari F-skatt. Pas in vijf maanden tijd zijn ze erin geslaagd om vermeld te worden in de waarschuwingen van de Zweedse KVK. Pas op voor deze oplichter.

Op de spookfactuur staat:

Web Hosting Solutions 24 biedt een snelle, stabiele en veilige web hosting service, onze service omvat ook persoonlijke technische ondersteuning, ondertekend met: Web Hosting Solutions 24 AB, Torhamsgatan 27, 164 40 Kista. Niets is minder waar dus…

Bron: twee zeer gewaardeerde ondernemers

Verscheuren deze factuur van Webhosting Solutions 24. Ook zou het fijn zijn om even een reactie hieronder achter te laten, dan weten we hoe groot dit is!

STRATO_banner_Webhosters