WordPress Hosting Vergelijken
Sinds 2009 werken wij dagelijks met Wordpress, daarbij hebben wij letterlijk: honderden Wordpress websites gehad en tientallen wordpress hosting-bedrijven langs zien komen. Met daarbij alle mogelijke ervaringen met dubieuze (ja, die zijn er!) Wordpress hosting. Ook Webhosters.nl zelf draait Wordpress. Deze kennis willen wij graag overdragen om zo iedereen aan een zo goed mogelijk wordpress hosting pakket helpen. Op deze pagina vind je een aantal handvaten die wij belangrijk vinden bij WordPress hosting. Geen marketing, gewoon recht toe recht aan, nuttig advies. (Geen zin om te lezen? Direct door naar de vergelijker!)
Als je voor Wordpress hosting kiest: let hier op
Via webhosters.nl is het eenvoudig te vergelijken op basis van reviews. Verder kun je via onze awards kijken naar bedrijven die goed scoren op snelheid, en op prijs. Verder even opletten dat je niet in allerlei up-sells terecht komt. Voor minder dan €5 per maand kun je in Nederland vaak al een erg goed pakket krijgen waarop je een WordPress site kan hosten. Bekijk van te voren dus ook goed de 'extra's' die je voorgeschoteld krijgt. Eigenlijk moet alles standaard in een basispakket zitten.- Voor iedere beginner met Wordpress zouden wij aanraden om voor een one-click-install en dus Wordpress hosting pakket te gaan. Ook omdat je er vaak toch wat support bij krijgt, die is in ieder geval gericht op Wordpress gebruikers. Het one-click-install gebeuren maakt het allemaal 'iets' makkelijker. Voor de eerste keren wel zo handig. En als je begint wil je niet direct overladen worden met alle opties, maar moet het simpel.
- Voor meer ervaren Wordpress gebruikers (3e tot 10e keer een Wordpress website) zouden wij Wordpress hosting afraden en zouden wij gaan voor een klein losstaand shared hosting pakketje. Het enige wat je ‘echt’ nodig hebt bij handmatige installatie voor WordPress is een database, dat zit in elk hosting pakket.
- Voor ervaren / grootschaligere Wordpress hosting moet je denken aan servers. Een managed VPS bijvoorbeeld. Deze heb je weer in verschillende vormen, kan je hier meer over lezen) waaraan je meerdere domeinnamen kan koppelen. Dan kan je effectief met één server al jouw websites hosten.