Blog

Hosting Awards

Stap in de wereld van eersteklas webhosting met een overzicht van de Best Beoordeelde Webhosters, bekroond in de Nederlandse Hosting Industrie Awards. Ontdek de topnamen die uitblinken in betrouwbaarheid, klantenservice en snelheid.

We hebben al veel onderzoek gedaan en nu voegen we ook unieke Webhoster.nl Awards toe!

Best Beoordeelde Hosting van Webhosters.nl

Ontdek de crème de la crème van webhosting op Webhosters.nl! We presenteren de absolute favorieten van mensen zoals jij – de Best Beoordeelde Webhosters die je kunnen helpen bij het draaiend houden van je website. Jaarlijks zoeken we uit op basis van alle reviews welke hosting bedrijven het best gewaardeerd worden door hun bestaande klanten. Want wie weet het nou beter dan de huidige of ex-klant?

Ranking20212022
1bHostedEsmero
2Cloud86Hoasted
3Mijn.HostMijn.Host
4EsmeroSiteground
5SiteGroundHosting4Ever
6AntagonistBhosted
7Budget WebhostingAntagonist
8VDXVDX
9ArgewebCloud86
10StratoYourHosting

De best gewaardeerde test in de media:

Webhosters.nl Snelheidstesten

We zijn trots op onze jaarlijkse snelheidstesten. Deze tests kosten ons jaarlijks vrij veel, en we vragen hier niets voor. We doen dit voor onze gebruikers. Elk jaar streven we ernaar de tests te verbeteren en uit te breiden. Met de WordPress snelheidstesten kijken we jaarlijks welke hosting bedrijven de snelheid en infrastructuur het best op orde hebben, zo houden we de markt scherp en de gebruikers en consumenten tevreden.

Ranking2018202020222023
1YourHostingKinstaMijn.HostCloud86
2SohostedCloud86HostingerAntagonist
3StratoTransIPWebOkeSnel.com
4YournameSitegroundSitegroundEsmero
5MijnDomeinMijnDomeinAntagonistXel
6VersioGoDaddyVimexxHostinger
7ArgewebAntagonistCloud86Yourhosting
8Budget WebhostingYourHostingMijnDomeinTransip
9AntagonistVimexxTransIPWebOke
10VimexxHostnetYourHostingSiteground

Deze snelheidstest is helaas vaak ‘slaafs’ gekopieerd (of ze echt zijn: wij betwijfelen het) door concurrenten op de markt. Het is jammer dat deze partijen (die dit zouden moeten lezen, gezien ze hier blijkbaar veelvuldig zijn om ctrl+c in te drukken) zelf geen eigen test of leuke ideeën oppakken om te vernieuwen. Het zou de markt ten goede komen als er geen steun zou zijn voor deze slaafse kopieën.

De Snelheidstest in de media:

Plaatsingen / Support:

Partners:

Webhosters.nl Klantenservice Testen

De Klantenservice Testen, deze moeten in de toekomst beter en dieper, ze staan in de agenda om weer goed opgepakt te worden!

Ranking2019
1bHosted
2Hosting2Go
3Antagonist
4Mijn.Host
5Domeinwinkel
6TransIP
7Vimexx
8Budget Webhosting
9Yourhosting
10Yourname

Noot van Webhosters.nl

We merken dat positiviteit in de hostingwereld soms ver te zoeken is. Op Tweakers gaat 9 van de 10 berichten over webhosting over prijsverhogingen! (Misschien ook wel terecht. Stop daar eens mee, hostingproviders!) Het is tijd om juist degenen die uitblinken in een positief daglicht te zetten.

Aan deze noteringen zijn Prijzen en Awards verbonden die je als webhostingbedrijf op je site kan en mag plaatsen. Je hoeft alleen maar een minimaal pakketje aan te schaffen (tegenwoordig goedkoper dan een hostingpakketje!) en ons een berichtje te sturen, dan sturen we ze allemaal op!

Aan de webhosting bedrijven: Blijf je richten op klanttevredenheid, snelheid en uitstekende klantenservice; de awards en klanten zullen dan vanzelf volgen.

STRATO_banner_Webhosters