Home / Hosting Bedrijven (A tot Z) / WebRuimteHosting

WebRuimteHosting

4,5 / 5 95 ervaringen Bekijk Deel jouw ervaring

Bedrijfsgegevens

  • KvK-nummer: 34227943
Website screenshot WebRuimteHosting

Overall score

4,5 / 5 95 ervaringen

Totaal (95)

  • Algemeen
  • Prijs/kwaliteitverhouding
  • Kwaliteit hosting
  • Klantenservice

Laatste 12 maanden (7)

  • Algemeen
  • Prijs/kwaliteitverhouding
  • Kwaliteit hosting
  • Klantenservice
Lees alle ervaringen

Over Webruimtehosting
Webruimtehosting is overgenomen door Vimexx.

Ervaringen 95 op 10 pagina's

WebRuimteHosting is niet meer
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Sinds juli 2019 had ik mijn WP-site bij WRH staan, hoofdzakelijk omdat ze op LiteSpeed Web Server draaiden en heb in maart 2020 verlengd (pakket Extra). Betaalbaar, snel en top support. Goed voor 5 sterren. Totdat ... Op 11 juni kreeg ik een mailtje over een nieuwe username om mijn "huidige hostingpakket ... binnenkort te laten voorzien van gloednieuwe features". De migratie "naar een nieuwe serveromgeving" vond plaats op 18 juni. Dat bleek een onaangekondigde overname door Vimexx. Daarna weg LSWS, weg brotli-compressie .... Waar-de-loos ! Nog nooit meegemaakt! Niks duidelijke aankondiging van te voren en/of keuze om te vertrekken. Pas op 23 juni mailtje ontvangen met aankondiging van verhuizing: "Aankomende donderdag op vrijdagnacht (26-06-2020 - 27-06-2020) zullen we daarom jou als klant van Webruimtehosting overzetten naar het klantenpaneel van Vimexx." Heb op 19 juni alles weggehaald en m'n geld terug gevraagd. Na "we gaan helaas geen terugstorting doen" was de laatste reactie: ".. ga dit overleggen om te zien wat we kunnen doen. Meer kan ik nog niet beloven." Heb niets meer vernomen. Helaas wel een welkomstmail van Vimexx gehad: We hebben jouw account met producten en aflooptijden de afgelopen nacht succesvol geïmporteerd, waardoor jij vanaf vandaag profiteert van meerdere nieuwe features, een verbeterde helpdesk met bredere openingstijden en livechat, gratis malware scanners binnen je hosting pakketten, 7x per dag, tot 60 dagen terug backups én gratis SSL met wildcard via één knop. Echt een melding bij de ACM waard!
zondag 28 juni 2020
mmwb
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 6 Niet nuttig 0
Zeer goede en betrouwbare webhoster
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ben al jarenlang klant bij webruimtehosting, zeer goede kwaliteit voor een goede prijs. De helpdesk reageert erg snel. Pas overgenomen door VImexx. Het overzetten van mijn 7 (reseller)pakketten is probleemloos verlopen. Ik had al een account bij Vimexx en de webruimtehosting producten zijn daar netjes aan toegevoegd. Ben sinds 5 jaar klant bij Vimexx en ook daar heb ik nooit problemen gehad, goede hosting voor een goede prijs.
zaterdag 27 juni 2020
Sjaak
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 2 Niet nuttig 0
Een ramp
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Vele jaren met verschillende bedrijven klant geweest bij Webruimtehosting met grote tevredenheid. Goede hosting, top service van de toenmalige eigenaar. Kortom, heel tevreden. Zou het toen aan iedereen aanraden. Nu ligt het net iets anders. Sinds kort was er "een verhuis naar nieuwe servers" maar blijkbaar betekende dat ook "overgenomen door Vimexx". Sinds dien een regelrechte ramp. Zelfs zo dat een klant een mailbox kwijt is door de migratie. Support liet alles aan de wensen over. Verantwoordelijkheid werd er niet opgenomen. Ik heb na 4 dagen elders een hosting opgezet en gerecupereerd wat ik kon. Jammer dat het dan zo moet eindigen.
maandag 22 juni 2020
A.B.
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 4 Niet nuttig 0
Vimexx, niet aan te raden
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Vorig jaar overgestapt naar webruimtehosting en al een jaar tevreden klant. Tot 2 weken geleden... Webruimtehosting is overgenomen door Vimexx, helaas is dit nooit bekendgemaakt en zijn de klanten nooit op de hoogte gebracht van de overname. Hierna werd het één en al drama. Om de klanten nieuwe functies aan te bieden, werden de klanten verhuisd naar nieuwe servers. In werkelijkheid werden de klanten overgezet op de servers van Vimexx. Als gevolg hiervan begonnen websites extreem langzaam te laden, SSL wat opeens niet meer werkte, willekeurige domeinen en e-mail adressen waren opeens verwijderd. Allemaal slechte zaken voor je online onderneming en SEO, wat je niet hoopt mee te maken. Inmiddels is het controlpanel (DirectAdmin) ook vervangen door een versie van Vimexx. Helaas zijn niet alle functies beschikbaar, omdat je geen toegang hebt tot het klantenpaneel van Vimexx zelf. Je bent immers geen klant van Vimexx. De "nieuwe functies" in DirectAdmin zijn slechte forwarders naar de website van Vimexx. Waardeloos dus. Jammer, want ik was zeer te spreken over de kwaliteit en service, voordat de overname plaatsvond. Ik heb het grootste pakket afgenomen en net verlengd, maar als ik dit allemaal eerder had geweten, dan had ik daar wel twee keer over nagedacht. Op andere websites staan uitgebreide recensies over Vimexx die diep ingaan over de service en kwaliteit van Vimexx, mocht je meer willen weten. Al met al, zeer spijtig dat ik heb verlengd.
zaterdag 20 juni 2020
Tanya
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 5 Niet nuttig 0
Na migratie een groot drama
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
We waren zeer tevreden nadat we vorig jaar overgestapt zijn naar webruimtehosting. Snelle communicatie maar vooral snelle websites. Maar nu sinds gisteren 18-6-2020 een groot drama, als bezoekers nu onze webshop bezoeken duurt het meer dan een minuut om producten getoond te krijgen. Diverse mails gestuurd hierover maar ook doorverwijzingen vanuit domeinnamen zijn niet meer aanwezig en ook daar wordt niets aan gedaan. Wordpress login van een van de shops al dagen niet meer in te loggen. Als dit komt door Vimexx dan zullen de mensen bij Webruimtehosting toch serieus moeten overwegen of ze dit wel door willen zetten met die firma.
vrijdag 19 juni 2020
Richard
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 3 Niet nuttig 0
No nonsens maar nu overgenomen
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik ben al meer dan 10 jaar klant. Een goed en fijn samen te werken non nonsens partij. Nu overgenomen door Vimexx... Hopelijk blijft het wel goed draaien met goede service maar migratie ging al niet probleemloos. Ik heb nu een website waarbij de PHP het niet doet.
donderdag 18 juni 2020
Martijn
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 3 Niet nuttig 0
Had veel eerder moeten overstappen naar WRHG
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Na jarenlang bij budgetwebhosting te hebben gehost nu eens naar een andere partij. Met name omdat WRHG in Nederland host. Conclusie, ik had veel eerder moeten overstappen. Inmiddels 4 domeinen bij WRHG gehost. Tot nu toe zeer tevreden over: - snelle service - snelle en duidelijke antwoorden op vragen - goede prijs/mogelijkheden verhouding Kortom, een no-nonse hostingpartij die ik kan aanraden
zondag 17 mei 2020
Hans Woudenberg
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 1 Niet nuttig 0
Geweldig bedrijf
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Jaren geleden als hobbyist een domeinnaam en hostingpakket afgenomen bij WebRuimteHosting en dat zijn er steeds meer geworden. Hele fijne klantenservice, lijkt alsof Hjalmar nooit slaapt. Kortom; grote aanrader.
maandag 4 mei 2020
Arie
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
Super service
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Ik ben al vele jaren klant en super tevreden. Super snelle communicatie, en Hjalmar gaat echt diep voor zijn klanten. Hij denkt mee en komt met professionele oplossingen.
vrijdag 26 april 2019
Christophe Slegers
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 0 Niet nuttig 0
De beste en meest persoonlijke Hostingleverancier
Prijs/kwaliteitverhouding
Kwaliteit
Klantenservice
Zeer tevreden over Webruimtehosting. Een van de weinige partijen waar je Hosting krijgt zoals het bedoelt is; een DirectAdmin pakket waar je ALLES beheert. Niet zoals de concurrenten waar je je email diensten via het gebruikerspaneel regelt en de andere helft van je hosting opties via DirectAdmin. Zeer goede communicatie met de eigenaar, altijd bereikbaar, zelfs op zondag in de late avonduren krijg je nog reactie van de technische support. EEN DIKKE AANRADER! ZOEK NIET VERDER!
maandag 1 april 2019
Max Bentum
Was deze beoordeling nuttig? Nuttig 2 Niet nuttig 0
Direct naar: