Beste Webhosting / Wordpress

Is WordPress beschikbaar bij alle hosting providers?

Wordpress Gratis

Bij bijna alle webhosting bedrijven is het mogelijk om WordPress te installeren. Het grootste verschil zit met name in hoe makkelijk dit gaat. Vaak is er een installatie script aanwezig waardoor je WordPress met één klik installeert.

Een dergelijk installatiescript heeft in de praktijk vaak een ‘one click wordpress installatie’

Indien dit niet zo is kan er vrijwel altijd handmatig WordPress worden geïnstalleerd. De hosting bedrijven die wij onder ‘WordPress Hosting‘ plaatsen bieden automatische installatie en hebben vaak goede hardware en software specificaties voor WordPress.

Voordat je een hosting provider kiest is het alsnog verstandig om even te kijken of WordPress beschikbaar is. Ook al is dit is bijna alle gevallen zo.

Lees ook meer over WordPress: Is WordPress Gratis?