Home / Veelgestelde vragen / Kan ik bij elk hosting bedrijf een WordPress website maken?

Kan ik bij elk hosting bedrijf een WordPress website maken?

Bij bijna alle webhosting bedrijven is het mogelijk om WordPress te installeren. Het grootste verschil zit met name in hoe makkelijk dit gaat, vaak is er een installatie script aanwezig waardoor je WordPress met één klik installeert. Indien dit niet zo is kan er bijna altijd handmatig WordPress worden geïnstalleerd. De hosting bedrijven die wij onder ‘WordPress Hosting’ plaatsen bieden automatische installatie en hebben vaak goede hardware en software specificaties voor WordPress.