Home / Veelgestelde vragen / Wat is PHP Geheugen limiet?

Wat is PHP Geheugen limiet?

De PHP memory limit (geheugen limiet) defineert de hoeveelheid werkgeheugen die één PHP process of script mag gebruiken. Indien er op de hosting 512 MB ram aanwezig is en de PHP geheugen limiet op 200 MB staat kunnen er maximaal twee PHP processen tegelijk worden uitgevoerd. Voor WordPress wordt officieel géén minimum gegeven maar is 64 MB toch wel een minimum terwijl 128 MB of 256 MB aanbevolen is voor eenieder die meer functionaliteiten wil gebruiken.