Beste Webhosting / Over Webhosters.nl

Echte Reviews en Onafhankelijkheid

Ratings en reviews van Webhosters

De ervaringen op Webhosters.nl worden door echte gebruikers gedeeld. Om te voorkomen dat er nep reviews tussen zitten doen wij steekproefsgewijs onderzoek en verifiëren wij deze op echtheid. Gezien de grote aantallen is het voor ons helaas onmogelijk elke ervaring handmatig te controleren.

Niet overal zijn de reviews echt

Om direct maar met de deur in huis te vallen: Er zijn websites nu online die onze echte reviews hebben ‘herschreven’ en op de eigen website hebben gezet met vaak wel een andere datum (geen website op dit vlak is zo oud als de website van Webhosters) en dus consumenten misleiden en nep reviews op de site hebben staan. Je kan deze praktijken alleen herkennen als je de sites vaak volgt en in de gaten houd. Als consument kan je het herkennen aan de leeftijd van de website en het verloop van de datums van de reviews.

Gelukkig is 20 jaar geschiedenis niet zomaar te vervalsen.

Ps. Wij pakken deze sites voorlopig niet aan omdat wij ons graag focussen op de positieve punten van onze business, ook is het moeilijk te bewijzen omdat het geen letterlijke kopieën zijn omdat de reviews herschreven zijn in andere woorden. Vervelende case voor ons dus en ook voor consumenten als ze deze nep reviews gebruiken voor de aankoop beslissing. 

Is Webhosters.nl Onafhankelijk

Ja, Webhosters.nl is een onafhankelijke website, wij bieden een platform waar hosting bedrijven hun diensten kunnen etaleren en gebruikers ervaringen kunnen bekijken en delen. We bieden hosting bedrijven de mogelijkheid te adverteren door middel van banners en actieaanbiedingen maar dit heeft nooit invloed op de posities en ervaringen die geplaatst worden. Wij zijn onderdeel van ReferMedia B.V. en wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van vergelijkingswebsites, wij bieden zelf ook géén webhosting aan.

Lees meer over Webhosters.nl en Hoe wij werken.

STRATO_banner_Webhosters
‹ Terug naar veelgestelde vragen