Beste Webhosting / Nieuws & Achtergrond / Affiliate Summit Europe 2019

Blog

Affiliate Summit Europe 2019

Van 12 tot en met 14 maart wordt in de RAI Amsterdam het Affiliate Summit Europe 2019 gehouden. Dit internationale evenement wordt elk jaar twee keer in de Verenigde Staten gehouden, één keer in Azie…

Van 12 tot en met 14 maart wordt in de RAI Amsterdam het Affiliate Summit Europe 2019 gehouden. Dit internationale evenement wordt elk jaar twee keer in de Verenigde Staten gehouden, één keer in Azie en één keer in Europa. In 2018 vond de Europa editie nog plaats in Londen maar dit jaar dus in Nederland.

Het Affiliate Summit is bedoeld voor zowel affiliates zelf als ook de bedrijven die werken met affiliate marketing. Op deze manier komen vraag en aanbod mooi samen. Wat duidelijk is aan de lijst met aanwezige bedrijven en sponsoren is dat het erg sterk een Amerikaans getint feestje is. Niet alleen zijn er met name internationale bedrijven aanwezig, juist de in Nederland sterke affiliate bedrijven zoals TradeTracker en Daisycon ontbreken. Dit is een gemiste kans voor het congres om zo Nederlandse geïnteresseerden te bedienen.

Naast de ruime mogelijkheden om te netwerken zijn er ook trainingen zoals een Landing page clinic, SEO training, digital trends presentatie en meer.

Officiële website: www.affiliatesummit.com/euro