Beste Webhosting / Nieuws & Achtergrond / Cloud86 vanaf nu ook actief in Duitsland

Blog

Cloud86 vanaf nu ook actief in Duitsland

“Schnelles Hosting, aber erschwinglich”. Cloud86 biedt haar diensten nu ook in Duitsland. Het Nederlandse hostingbedrijf heeft een Duitse versie van haar website gelanceerd die vanaf nu te bezoeken is.

Vanaf nu is Cloud86 ook beschikbaar in Duitsland. Het Nederlandse hostingbedrijf heeft een Duitse versie van de website uitgebracht. Je kunt gemakkelijk de taal wijzigen door op het vlaggetje rechtsboven in het menu te klikken.

Internationale ambities

Cloud86 biedt haar diensten op het moment van schrijven aan in meer dan 25 landen. Echter was er nog geen Duitse variant van haar website, waar dus nu verandering in gekomen is. Onlangs tikte het bedrijf de 25.000 klanten aan, waarbij er ook al werd gesproken over een internationale uitbreiding: “Naast de groei in Nederland en België, zet Cloud86 ook de eerste stappen richting internationale uitbreiding. Het bedrijf heeft het afgelopen jaar een internationale website gelanceerd om diensten wereldwijd aan te kunnen bieden“, aldus Cloud86.

taalswitcher cloud86Zelfde aanbod en prijzen

Het aanbod op de Duitse website van Cloud86 is exact hetzelfde als op de Nederlandse website. Hetzelfde geldt voor de prijzen van Cloud86 domeinnamen, hostingpakketten en emaildiensten.

STRATO_banner_Webhosters