Beste Webhosting / Nieuws & Achtergrond / Update: (hele) oude reviews gewist

Blog

Update: (hele) oude reviews gewist

Webhosters is in het verleden een aantal keer van website veranderd. Voor het jaar 2005 waren er wel reviews op de (oude) site, maar was er nog geen sprake van ster-ratings, met een migratie ooit…

Webhosters is in het verleden een aantal keer van website veranderd. Voor het jaar 2005 waren er wel reviews op de (oude) site, maar was er nog geen sprake van ster-ratings, met een migratie ooit zijn deze ratings allemaal op 3 sterren gezet. Waardoor alle 1246 ratings ouder dan juni 2005 (16 jaar geleden..) altijd 3 sterren (ipv 5) hebben gehad.

In het verleden waren deze oude reviews nog wel relevant en namen we de standaard 3 sterren ratings (of de reactie nou positief of negatief was) voor lief. Maar gezien deze ratings minder relevant zijn geworden doordat de hosting wereld wat anders in elkaar zat in deze jaren hebben we besloten al deze oude reviews te verwijderen.

In totaal zijn dus 1246 reviews verwijdert. Dat is 5% van de totale 25775 reviews die we nu op de website hebben live hebben staan.

Hoe willen wij in de toekomst omgaan met ‘oude’ irrelevante ratings

We willen nu toewerken naar een tijdspanne van 20 jaar, en als we daar aankomen willen we een ‘bezem’ inbouwen die alle reviews ouder dan 20 jaar automatisch wist. Om op deze manier de reviews voornamelijk relevant te houden. 20 jaar is overigens best lang: desalniettemin vinden we het nuttig voor gebruikers dat je ook goed kan kijken naar het verleden van het hosting bedrijf waar je zaken mee doet.

 

STRATO_banner_Webhosters