Beste Webhosting / Nieuws & Achtergrond / TransIP neemt Spango Internet over

Blog

TransIP neemt Spango Internet over

TransIP Group heeft bekend gemaakt het bedrijf Spango Internet volledig te hebben overgenomen. Dit hosting bedrijf gericht op de zakelijke markt zal worden geïntegreerd in de eerder aangekochte bedrijven ProServe en VDX. Onder Spango Internet…

TransIP Group heeft bekend gemaakt het bedrijf Spango Internet volledig te hebben overgenomen. Dit hosting bedrijf gericht op de zakelijke markt zal worden geïntegreerd in de eerder aangekochte bedrijven ProServe en VDX. Onder Spango Internet vallen ook Robohost en We Are Online die hiermee tevens worden overgenomen.

Spango Internet

Spango internet bestaat sinds 2003 en is zoals genoemd op de zakelijke markt gericht. Zo biedt het bedrijf naast shared hosting ook VMware, Hosted Exchange, R1Soft Back-up en meer cloud diensten. Het bedrijf geeft op de eigen website aan inmiddels duizenden tevreden zakelijke relaties te hebben.

https://spango.com

Robohost

Robohost is een budget webhoster met webhosting vanaf €1,45 per maand. Het bedrijf lijkt sinds 2013 actief en beschikt over meer dan 8.000 klanten. Het doel is om de goedkoopste hosting aanbieder van Nederland te zijn.

https://www.robohost.nl

We Are Online

Het derde hosting bedrijf We Are Online is sinds 2005 actief en is gevestigd in Almere. We Are Online is gericht op VPS en Virtual Machines maar ook webhosting vanaf €2 per maand en Office365 wordt op de homepage aangeboden.

TransIP geeft aan met deze overname de leidende positie in de nationale IT-markt te hebben versterkt. Hoe die markt precies gedefinieerd wordt is niet helemaal duidelijk. Deze negen hosting bedrijven vallen inmiddels onder de TransIP Group. Het is ook wel duidelijk dat TransIP net als Combell en TWS zich richten op een groei door middel van overnames. Het zou ons dan ook niet verbazen als we in 2019 nog meer overnames gaan zien.

bron: https://www.transip.nl

STRATO_banner_Webhosters