Beste Webhosting / Nieuws & Achtergrond / STRATO publiceert gratis e-book ‘WordPress voor beginners’

Blog

STRATO publiceert gratis e-book ‘WordPress voor beginners’

Strato probeert de beginnende website bouwers te helpen met het gratis e-book: Wordpress voor Beginners. In deze handleiding wordt je begeleidt met de eerste online stappen.

Het hostingbedrijf STRATO heeft vandaag het gratis e-book ‘WordPress voor beginners’ uitgebracht. De handleiding legt WordPress starters in vijf gedetailleerde hoofdstukken uit hoe ze hun eigen website kunnen opzetten met het contentmanagementsysteem.

“Met dit e-book geven we onze expertise als een van de grootste WordPress hosters in Europa door aan de gebruikers. Zelfs onervaren websitebouwers kunnen dankzij deze gratis handleiding snel en succesvol aan de slag met hun eigen WordPress project”, zegt STRATO CEO Claudia Frese.

Op het STRATO blog deelt de webhoster al jaren leuke tips en achtergrondinformatie voor onder meer WordPress gebruikers. Het e-book is volgens Strato dan ook logische vervolgstap. In ongeveer 75 pagina’s leren lezers hoe ze het contentmanagementsysteem kunnen installeren en instellen, content kunnen toevoegen en plug-ins kunnen gebruiken. Ook bevat het handboek handige tips voor het verbeteren van de veiligheid en de website-performance.

Het gratis e-book ‘WordPress voor beginners’ kan worden gedownload via dit blog.

STRATO_banner_Webhosters