Beste Webhosting / Nieuws & Achtergrond / Cloud86 verwelkomt de tienduizendste klant

Blog

Cloud86 verwelkomt de tienduizendste klant

Een mooie mijlpaal voor Cloud86, deze jonge Nederlandse webhoster – tegenwoordig gevestigd in Heerenveen – heeft onlangs klant nummer 10.000 mogen verwelkomen. Cloud86 is ondanks dat het pas in april 2019 bij de KvK werd…

Een mooie mijlpaal voor Cloud86, deze jonge Nederlandse webhoster – tegenwoordig gevestigd in Heerenveen – heeft onlangs klant nummer 10.000 mogen verwelkomen. Cloud86 is ondanks dat het pas in april 2019 bij de KvK werd ingeschreven één van de meest bezochte en populairste hosting bedrijven op Webhosters.nl. Na een kleine 3 jaar heeft het bedrijf dus al 10.000 klanten aan boord. Desondanks is de missie om flink door te groeien de komende aantal jaren wat betreft klanten.

“Met Cloud86 proberen we snelle webhosting aan te bieden voor een betaalbare prijs. Deze versnelling in groei is een bevestiging van dat we tot op heden slagen in deze missie. De overweldigend positieve reviews op websites zoals webhosters.nl onderstrepen de visie die we hebben over de hostingmarkt. We stoppen onszelf niet weg achter een ticketsysteem en onze supportmedewerkers zijn direct benaderbaar via bijvoorbeeld telefoon. Heb je een probleem? Dan helpen we je graag en dat is en blijft onze basis. De 10.000e klant is een prachtige mijlpaal, op naar de 20.000!”

Maurice Graber van Cloud86 over deze mijlpaal

Voor de start van het nieuwe hosting bedrijf had het team achter Cloud86 had al wat jaartjes ervaring in de hosting wereld, maar desondanks is dit een erg mooi resultaat na 3 jaar. Cloud86 kwam ook al vaker positief uit de onderzoeken van Webhosters.nl. Onlangs behoorden ze tot de best gewaardeerde hosting bedrijven over 2021 en ook in de webhosting snelheidstest kwamen ze erg goed uit de bus.

 

STRATO_banner_Webhosters