Beste Webhosting / Nieuws & Achtergrond / Mijlpaal voor Cloud86: 25.000 klanten

Blog

Mijlpaal voor Cloud86: 25.000 klanten

Het aantal klanten van Cloud86 is in korte tijd gegroeid naar 25.000 klanten. Het hostingbedrijf van Nederlandse bodem spreekt over een belangrijke mijlpaal.

Cloud86 heeft onlangs een belangrijke mijlpaal bereikt door binnen korte tijd het aantal klanten te laten groeien tot 25.000. Hierdoor behoort Cloud86 nu tot een van de snelst groeiende hostingbedrijven in Nederland en België. Bovendien zet deze Nederlandse webhoster de eerste stappen naar internationale uitbreiding door de lancering van een internationale website. Hiermee biedt Cloud86 haar diensten momenteel aan in meer dan 25 landen.

Maurice Graber, directeur van Cloud86, meldt dat hij het’ graag anders doet dan andere hostingbedrijven: “De Nederlandse markt is de afgelopen jaren ingrijpend veranderd door de consolidatieslag die in de hostingsector gaande is. Prijzen zijn enorm gestegen en het serviceniveau is juist vaak gedaald. Veel hostingbedrijven veranderen hun strategie van groei en innovatie naar rendement en hoewel daar van alles over te zeggen is doen wij het graag anders“.

De focus van Cloud86 is met name gericht op snelheid en support: “Het is onze ambitie om een aantrekkelijk alternatief te bieden voor klanten die op zoek zijn naar snelle hosting in combinatie met ontzettend goede en behulpzame support, voor een betaalbare prijs. Iedere maand verwelkomen we erg veel nieuwe klanten op ons platform en dat geeft ons de bevestiging dat klanten onze onderscheidende aanpak waarderen en dat motiveert enorm“, aldus Graber. Cloud86 kwam onder meer als beste uit de Webhosters.nl Snelheidstest van 2023.

Cloud86 is onder meer aanbieder van webhosting, WordPress hosting, managed VPS hosting en e-mailhosting. Het bedrijf, dat gevestigd is in Drachten, is tot op de dag van vandaag nog volledig zelfstandig.

 

STRATO_banner_Webhosters