Beste Webhosting / Nieuws & Achtergrond / Storingsmeldingen Hosting.nl nu ook te ontvangen via Discord en Teams

Blog

Storingsmeldingen Hosting.nl nu ook te ontvangen via Discord en Teams

Je kunt nu ook onderhouds- en storingsmeldingen van Hosting.nl ontvangen met Discord en Microsoft Teams.

Goed nieuws voor gebruikers van Discord of Microsoft Teams die graag op de hoogte gehouden willen worden van storingen bij Hosting.nl. De webhoster biedt nu ook ondersteuning voor deze twee diensten om direct notificaties te ontvangen bij onderhouds- of storingsmeldingen.

Inschrijven om Hosting.nl updates te ontvangen

Om de notificaties bij storing of onderhoud te kunnen ontvangen met Discord of Microsoft Teams dien je je in te schrijven. Dat kan via de speciale storingspagina van Hosting.nl. Rechtsboven in het menu kun je klikken op ‘Schrijf je gratis in voor updates’, waarna je een dienst kunt koppelen door hier in te loggen.

hosting.nl updates inschrijvenDiscord en Teams zijn niet de enige diensten waar je mee kunt abonneren op meldingen van Hosting.nl. Zo konden gebruikers ook al notificaties ontvangen via Slack, Twitter, RSS, iCal en E-mail.

Waarom notificaties bij storingen interessant is

Het is fijn om direct meldingen te krijgen als er storingen zijn bij een hostingbedrijf. Op die manier kun je uitsluiten dat er geen problemen zijn met jouw website. Ook op het gebied van onderhoud kan het wenselijk zijn om meldingen te ontvangen. Zo kun jij jezelf voorbereiden en eventueel je website bezoekers vooraf informeren over eventuele werkzaamheden achter de schermen.

STRATO_banner_Webhosters