Beste Webhosting / Nieuws & Achtergrond / Beste gewaardeerde Hosting Bedrijven in de Emerce Top 100

Blog

Beste gewaardeerde Hosting Bedrijven in de Emerce Top 100

Elk jaar verschijnt de  Emerce100 met daarin de honderd best gewaardeerde bedrijven in e-business. Er wordt gewerkt met vijf categorieën, dit zijn: Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. Webhosting bedrijven vallen in…

Elk jaar verschijnt de  Emerce100 met daarin de honderd best gewaardeerde bedrijven in e-business. Er wordt gewerkt met vijf categorieën, dit zijn: Bureaus, E-business services, Media & Advertising, Software en Venture. Webhosting bedrijven vallen in de categorie E-business services. In deze categorie voert Byte Hosting de lijst aan, met 5,5 van de 7 sterren net als de nummer 2 BaseFarm.

Argeweb en True hebben zich iets verbetert ten opzichte van vorig jaar en TransIP wordt specifiek benoemt vanwege grote waardering op het gebied van kennis/knowhow.

Verder valt op dat de lijst vooral bestaat uit de grote hosting bedrijven van Nederland, XS4ALL, Hostnet en Yourhosting zien we net als vorig jaar terug in de top. Kleine specialistische hosting bedrijven zien we helaas niet terug. Dit geldt voor alle categorieën in de Emerce100.

Bekijk hier de volledige lijst